Zoek
Sluit dit zoekvak.

Als club zijn we blij dat je bij ons sport. We vinden het belangrijk dat je hier graag bent en je je goed in je vel voelt. Onze club wenst een plaats te zijn waar je veilig kan sporten, waar je plezier kan maken en waar jouw mening telt. We willen dat zowel volwassenen als jongeren voor elkaar respect opbrengen en de grenzen van anderen aanvaarden. Daarom is er geen plaats voor pestgedrag, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.

Jij bepaalt waar jouw grens ligt. Jouw lichaam en gevoelens geven aan wat je normaal vindt of juist heel vreemd, wat je leuk vindt en wat niet. Misschien merk je wel dat iemand over die grens heen gaat … Als dat gebeurt, praat er dan over, ook als het niet bij jezelf maar bij anderen gebeurt.

Vertel je het liever niet aan je trainer, begeleider of ouders? In de club kan je ook praten met onze Club Api ( AanspreekPunt Integriteit).

Hij is de aanspreekpersoon voor iedereen die vragen of klachten heeft in verband met ongepast seksueel gedrag. Hij zal naar je verhaal luisteren en kan uitleg geven over wat er kan of moet gebeuren.

 Georg Johannink, Klinisch Psycholoog,  is 57 jaar, getrouwd en vader van 5   kinderen. Hij is opgeleid in de Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and  Commitment Therapy, in Gesprekspsychotherapie en in Integratieve Therapie.  En hij werkt ook als eerstelijnpsycholoog. Vanuit zijn beroepservaring weet hij om te gaan met gevoelige informatie.

Als Club API luistert Georg naar je vraag of verhaal, behandelt jouw melding in alle discretie en verleent hij je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing. We hebben hiervoor in de club een duidelijk en correct actieplan.

Je kan hem een mailtje sturen op api@victory.be of telefonisch bereiken via +32 486 522 222. Na afspraak is hij aanwezig op de club en kan je hem persoonlijk spreken.

Share:

Clubnieuws

together with our partners