Log in

Op een moment dat de ontgoocheling over de uitslag van de laatste wedstrijd groot is, moet je toch terugkijken naar het parcours dat onze Dames 1 dit seizoen hebben afgelegd. En dan ruimt ontgoocheling plaats voor een ander gevoelen: wow!

20/04/2021 - Deze zondag mocht het spijtig genoeg niet zijn voor onze D1. De doelstelling van de start van het seizoen was reeds behaald, en speelsters en supporters leefden op een roze wolk. RAHC toonde zich echter net iets te sterk, maar onze D1 mogen terecht fier zijn op wat ze bereikt hebben.

Dragende kracht in dit hele verhaal is mejuffrouw Joséphine Schiltz, Joss, Joske, onze nr 5.

De club, ploeggenoten en ex ploeggenoten van Joss hadden dan ook nog een verrassing voor haar in petto na de match van afgelopen zondag.

Het seizoen van onze Dames 1 nadert de ontknoping. Dat het een speciaal seizoen was, hoeft geen uitleg. En dat was het vooral voor Joss Schiltz, die reeds haar 10e seizoen het beste van zichzelf geeft bij onze Dames 1.

Een terugblik op haar lange Victory carrière.

Na een mooie 2-0 overwinning tegen Braxgata verleden zondag komen de halve finales steeds meer binnen handbereik voor onze Dames 1Sole Contardi zorgde voor 2 mooie veldgoals. Het blijft spannend tot de laatste speeldag volgende week tegen Antwerp. 

"Voor ons is het geweldig om tot de laatste speeldag voor de halve finale te knokken”, aldus coach Martin Van de Rakt. “Tegen Braxgata speelden we een sterke eerste helft en stonden we tactisch goed. Na de pauze werd de druk van Braxgata groter, kregen we het lastig, maar anticipeerden we goed.”

Het duel Victory-Antwerp volgende zondag wordt beslissend voor de tweede plek bij de laatste vier. Antwerp heeft sowieso een zege nodig, Victory heeft voldoende aan een gelijkspel om de fel begeerde plek voor deze halve finales te behalen. 

Uiteraard is deze wedstrijd opnieuw te volgen op VictoryTV.

Lees ook dit artikel uit HLN

Hockey op het hoogste niveau vraagt veel van onze hockeyers. Als club vinden wij de begeleiding en opvolging van onze sporters uitermate belangrijk en werken we graag samen met professionele mensen die dit met hart en ziel voltooien.
In de eerste hockeyeditie het tijdschrijft van de Naqi Foundation over preventie- en herstelstrategieën een mooi artikel van Francis Weyts, de kiné/osteopaat van Dames en Heren 1.
 
Lees hier het volledige artikel

Onze D1 zijn gestart aan hun voorbereiding in laatste rechte lijn naar play-off voor D1. Gedurende de komende weken staan er verschillende oefenmatchen op het programma, helaas moeten onze dames het nog steeds stellen zonder hun trouwe supporters.

Volgende oefenwedstrijden staan alvast op het programma:

Proficiat Dames 1! Als club kunnen wij enkel maar gelukkig worden met wat jullie bereikt hebben.

Na veel onzekerheden heeft Dames 1 het eerste deel van deze bizarre competitie kunnen spelen én beëindigen. Zij behaalden het doel om in de TOP 8 te staan. De eerste echte stap is gezet en elke training, elke wedstrijd bouwen onze Dames 1 verder op naar de top. Alles hoort bij elkaar. Minder goede tijden zijn nodig om te kunnen groeien en sterker te worden en om extra te kunnen genieten van de goede tijden. Maar nu eerst tijd voor een rustigere periode.

23/11/2020 - Daar we volop inzetten om onze jeugd nog beter te begeleiden en te trainen is het voor de meesten onder ons ook boeiend om te weten wat er allemaal leeft binnen deze eredivisie...

Een goede visibiliteit is erg belangrijk. Om de Belgian League Eredivisie nog beter te leren kennen ontwikkelde de Top Hockey League een website en een Instagram-account.
Onder meer de laatste nieuwtjes, de voorstelling van alle Eredivisie-clubs en portretten van onze topspelers- en topspeelsters zijn via die kanalen terug te vinden.

JOIN THL via www.tophockeyleague.be en de Instagram account Top_Hockey_League.

Voor alle andere ploegen is het nog even wachten, maar vanaf zondag 22 november pikken onze Dames 1 de draad van de competitie weer op. Ter herinnering: onze Dames staan op een hele mooie derde plaats in de rangschikking van de Eredivisie, de topklasse in het hockey. Hun mooie spel lokt veel supporters naar de wedstrijden, maar tot nader order moeten we zonder publiek spelen.

Niet getreurd, Royal Victory HC pioniert met de allereerste live uitzending door een Belgische club van een hockeywedstrijd via sociale media! Vanaf zondag 22 november kun je de vijf resterende thuiswedstrijden van onze Dames 1 in 2020 live volgen via VictoryTV. Surf naar onze Facebookpagina en klik op de link van de desbetreffende wedstrijd. Nu zondag ontvangen we om 12 u Waterloo Ducks, de elfde in de stand.

Allen afstemmen op VictoryTV vanaf 11.30u!
Come on you Blacks!
Live Hockey. Love Victory TV.

PS: sponsors, tijdens de breaks en na de wedstrijd is er ruimte voor jullie berichten.
Contacteer onze marketingafdeling voor de details.

De hockeycompetities liggen al enkele weken stil vanwege de gezondheidssituatie in ons land. Maar vanaf zondag 22/11 komt hier verandering in! De Eredivisie bij de dames en de heren gaat dan weer van start.

De KBHB heeft een zeer strikt gezondheidsprotocol uitgewerkt, waaronder de wedstrijden in de Eredivisie kunnen hervatten.

Lees meer...

Zoeken
Binnenkort...
Kalender
  May 2021  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Overig Nieuws
Actie: Steun je sportclub!
11/05/2021
Proeflessen oefenjeugd op Victory
29/06/2020
Nieuwe maatregelen hockey vanaf 8 mei 2021
08/05/2021
Victory Strawberries 2021
04/05/2021
Trainingen terug naar oorspronkelijk schema!
04/05/2021
Heropening van het terras van The Vic zaterdag 8 mei 2021
03/05/2021
Jeugdwerking @Victory
04/05/2021
Licentie eredivisie voor Victory goedgekeurd!
29/04/2021
Algemene ledenvergadering 27 mei 2021
22/04/2021
Kleine versoepling van het Overlegcomité
26/04/2021

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com