Log in

vrijwilliger@victory.be

13/04/2021 - We gaan deze week op bezoek bij Karolien, getrouwd met Manu en mama van 2 zonen, Maxim (U19) en Alec (U16). Karolien is al vele jaren actief bij het team dat het keepersmateriaal beheert en zij is ook onze duty manager.

6/04/2021 - De grote vrijwilligerswerking op Victory is onuitputtelijk. Niet alleen in aantal vrijwilligers, maar ook (en misschien nog veel meer) in het enthousiasme dat zij stuk voor stuk tonen voor Victory. We gaan op gesprek bij Christophe, papa, speler, arbiter en ook enthousiast vrijwilliger.

30/03/2021 - Deze week duiken we in de rijke vrijwilligersgeschiedenis van onze club. Lid sinds 2004 als hockeymama en later gingen ook de kinderen hockeyen. Fiere mama van intussen 3 volwassen studerende zonen. Wie kent Meike Vroom (nog) niet?

23/03/2021 - Meer dan een jaar geleden zorgde dat vervelende virus ervoor dat de wereld op slot ging. Geen hockey, geen gezellige ontmoetingen in The Vic, zelfs geen officiële opening. Maar veerkrachtig als we zijn op Victory heeft de club in het afgelopen Corona-jaar digitaal enorme stappen gezet: sportieve challenges op onze social media kanalen, een heuse online Algemene Vergadering, zoom meetings met het bestuur, ontelbare video calls en in primeur zelfs een TV kanaal, VictoryTV. Ondanks al deze initiatieven missen we het “echte” Victory leven. Tijd dus om opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan aan jullie voor te stellen.

Deze week maken we kennis met Thierry Broes. Thierry is onze vrijwilliger achter de schermen voor Food & Bar. Dochters Pauline en Lucie (U16 G2) brachten hem naar Victory.

16/03/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden. Dat dit begint te wegen op de club en haar leden, moeten we jullie niet vertellen. Er kondigen zich betere tijden aan, maar in afwachting van versoepelingen stellen we jullie opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan voor.

Deze week maken we kennis met Helena Jacobs. Helena heeft 3 sportieve mannen in huis. De zonen Olivier (U16) en Cédric (Heren) spelen al meer dan 10j hockey en Frederik is recent aangesloten bij de nieuwe tak sporttak: Victory Cycling.

Sporten is het mooiste wat er is, toch? Het geeft energie, bezorgt tonnen plezier en het houdt ons in beweging. Maar voor één keer willen we ook stilstaan: stilstaan bij iedereen die het mee mogelijk maakt om te sporten in clubverband: de vele vrijwilligers binnen onze club
 
Hun passie maakt het verschil. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één h/geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die vele vrijwilligers zetten zich uit vrije wil belangeloos en voor niets in voor Victory. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening.

Zonder vrijwilligers geen hockey club. Daar staan we tijdens de week van de vrijwilliger graag nog eens extra bij stil. Applaus voor al onze vrijwilligers binnen de club! Klik hier voor filmpje

9/09/2021 - Omdat we nog steeds de gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden moeten missen, brengen we Victory tot bij u. Hoopvol dat we elkaar weldra terug kunnen ontmoeten, laten we u deze week opnieuw kennismaken een échte BV, een Bijzondere Victoriaan.

Deze week in onze babbelhoek: Filip Desmedt, fiere papa van Olivia (U19G1), Raphaëlle (U19G1), Joanna (U16G1) en Julianne (U12G2) en enige man in het huishouden Desmedt dat hij samen met echtgenote Elisabeth runt.

2/03/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Na de eerste lentekriebels vorige week, trachten we deze week jullie nieuwsgierigheid te kriebelen door opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan aan u voor te stellen.

Stijn De Preter is de vrijwilliger achter de vele social media boodschappen over aanpassing, verstrenging, versoepeling, verandering. Maar Stijn betekent voor Victory nog veel meer dan dat alleen natuurlijk!

23/02/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Week na week gaat een grendeltje los van de maatregelen en dringen we het Corona virus beetje bij beetje achteruit. Ook deze week maken kennis met een échte BV, een Bijzondere Victoriaan. Want achter de schermen (letterlijk en figuurlijk!) blijven onze vele vrijwilligers gedreven toezien op de (financiële) gezondheid van onze club.

Ellen van den Haak is zoals zovele vrijwilligers via haar hockeyende zonen in het clubleven op Victory gerold.  Ellen en ook haar echtgenoot Simon zijn, wat wij Antwerpenaren al eens graag vermelden, “van de parking” en dan nog van “nen ollandse parking”, maar intussen volledig ingeburgerd op een kleine tongval na

16/02/20201 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard, zeker nu ook nog Koning Winter het kleine beetje toegelaten hockey vorige week letterlijk in de diepvries stak. In afwachting van een (hopelijk zeer snelle en vlotte) overgang van winterprik naar coronaprik, prikkelen we graag jullie nieuwsgierigheid om opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week maken we kennis met Nicolas Bisschops. Nicolas is op het thuisfront omringd door alleen maar dames. Samen met echtgenote Sofie telt het gezin Bisschops drie hockeyende tienerdochters: Eline (U16), Charlotte en Margaux (allebei U12).  

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
Actie: Steun je sportclub!
11/05/2021
Proeflessen oefenjeugd op Victory
29/06/2020
Nieuwe maatregelen hockey vanaf 8 mei 2021
08/05/2021
Victory Strawberries 2021
04/05/2021
Trainingen terug naar oorspronkelijk schema!
04/05/2021
Heropening van het terras van The Vic zaterdag 8 mei 2021
03/05/2021
Jeugdwerking @Victory
04/05/2021
Licentie eredivisie voor Victory goedgekeurd!
29/04/2021
Algemene ledenvergadering 27 mei 2021
22/04/2021
Kleine versoepling van het Overlegcomité
26/04/2021
Duty Management

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com