Vanaf april 2022 biedt Victory jullie opnieuw de mogelijkheid om op je eigen club een officieel VTS diploma initiator te behalen. Geen verre verplaatsingen naar Mol, Knokke of andere uiteinden van het land!

Voor zij die nu reeds training geven is dit een mogelijkheid om je in het lesgeven te verbeteren.  Voor diegene die wel les wil geven maar zich niet sterk genoeg voelt, krijg je hier de mogelijkheid om je schroom te overwinnen en de nodige tips & tricks te ontvangen van de lesgever alsook van je medecursisten.

OPGELET, de cursus is open voor iedereen, dus ook leden van andere clubs kunnen zich inschrijven. Twijfel niet te lang om je in te schrijven. Vol=Vol


Voor wie ?
Door het volgen van deze opleiding leer je in te staan voor het initiëren van beginnende en/of recreatieve hockeyers (jongeren, adolescenten en volwassenen) op clubniveau, rekeninghoudend met de ontwikkelingkenmerken van de doelgroep en de ontwikkelingslijnvan hockey teneinde via aangepaste sporttechnische en -tactische trainingssessies leerdoelen te laten bereiken. Je wordt of bent minstens 16 jaar in de loop van het kalenderjaar waarin de cursus start.

Wat ? 4 modules
Start 2 Coach (15 uren)
Sporttechnische module Initiator Hockey (22 uren)
Didactisch- methodische module Initiator Hockey (16 uren)


Inschrijven ?

Meer informatie over de cursus vind je op de website van Sport Vlaanderen.
Inschrijven via de website