Op zaterdag 5 november is het weer griezelen op Victory! Heksen en trollen, drakula's en spinnenkoppen: noteer het alvast in jullie agenda's. 
Dit jeugdtornooi staat al vele jaren aan de top van de griezels, dus alle U7 t/m U14, mis dit zeker niet! 
 
Hier kan je inschrijven voor het griezelligste tornooi van het jaar.
 
(en voor de ouders: alle hulp is welkom om het vrijwilligersteam te komen versterken)
27/06/2022

Het belooft weer gezellig druk te worden dit najaar op Victory. Noteer alvast volgende data:

 • Vrijdag 14 oktober: Victory Zingt
 • 31 oktober t/m 4 november: Victory Academy en Victory Clinic, onze hockeystages die je niet mag missen!
 • Zaterdag 5 november: Halloween Tornooi, het griezeligste tornooi van het jaar!
 • Vrijdag 9 december: Kerstborrel
25/03/2022

 

Holiday Camp JULI

Summer Camp AUGUSTUS 

28/04/2022

Kom dat zien, kom dat zien! Op zaterdag 27 augustus 2022 vindt de 9e editie van het Backsticks hockeytornooi plaats op de thuisbasis, Royal Victory H.C. Niet te missen!

Het belooft een sfeervolle dag te worden waarbij extreme hockey centraal staat, afgewisseld door ludieke randactiviteiten en fantastische lekker eten. Backsticks 2022 wordt een dag om niet snel te vergeten!

De inschrijvingen zijn geopend.

19/04/2022

Het 28ste Royal Victory International Beach Tornooi voor U14-U16-U19-ploegen vindt dit jaar plaats tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juni 2022.

De examens zijn dan achter de rug en dus hoog tijd om het begin van de grote vakantie te vieren. Hoe kan dit beter dan door te hockeyen, te relaxen, met leuke beach games gevolgd door een Mega Dance Party. 3 dagen lang hockeyplezier op het ongeëvenaarde Victory Beach Tornooi!

26/04/2022

De eerste editie van The Big Spark is niet onopgemerkt gebleven afgelopen vrijdag in The Vic. Van apero tot dessert werden alle deelnemers  verwend met heerlijke lekkernijen, met zorg klaargemaakt in onze Victory keuken door enkele vrijwilligers. De sfeer aan de verschillende tafels was meer dan gezellig en het doorschuifsysteem werkte vlekkeloos. Victorianen uit verschillende ploegen onderling aan de praat krijgen met elkaar en dat met culinaire verwennerij: opzet geslaagd! Tot in de late uurtjes werd op de club nog nagekaart en gefeest! Een formule die voor herhaling vatbaar is.

Enkele sfeerfoto's

15/03/2022

Nu de dagen steeds langer worden, doet dit velen al hunkeren naar het barbecue seizoen. Uiteraard kan je opnieuw met je hele hockeyploeg een gezellige ploegbarbecue organiseren op Victory.

Enkele afspraken:

 • Zoek een geschikte datum met je ploeg en stem deze datum af met onze barverantwoordelijke. Liefst kies je een datum wanneer er ook wedstrijden zijn op de club. Dat kan je nakijken op de wedstrijdplanning op onze website. Wanneer er al een groter clubevent gepland is, kan je geen ploeg barbecue organiseren om logistieke redenen. Raadpleeg hiervoor onze event kalender.
 • Kostprijs voor de barbecue pakketten (van onze huisleverancier Buermans): €22/+12j en €12/-12j. Een assortiment groenten, koude sauzen en een stukje brood zijn inbegrepen. Je reserveert je ploeg barbecue via een inschrijvingsformulier, dit formulier wordt opgemaakt per ploeg. Elk ploeglid kan apart inschrijven en online betalen, maar dan moet de datum wel eerst goed afgestemd zijn met de barverantwoordelijke!
 • 5 dagen vóór de datum van je ploeg barbecue worden de inschrijvingen gesloten en de bestelde BBQ-pakketten doorgegeven aan Buermans. 
  Je spreekt af binnen je team wie de BBQ-pakketten tijdig afhaalt bij Buermans (zondag gesloten!).
 • De ploegleden (en/of ouders) zorgen zelf voor het dekken van de tafel, bakken van het vlees, afruimen en het barbecue toestel proper achterlaten. Houtskool en barbecue te verkrijgen bij de barman mits een waarborg.
 • Op onze barmedewerker(s) kan je rekenen om voldoende drank te bestellen om al dat lekkers door te spoelen. Dranken kan je betalen met de Victory drankkkaart of met de bank app/kaart. 
 • Rest ons jullie enkel nog een gezellige en lekkere ploeg barbecue toe te wensen.
Club Events