02/02/2023

Dat we op Victory een lange traditie hebben van fenomenale feestjes, dat is alom bekend. Dat we deze heerlijke traditie jaar na jaar verderzetten, dat is vanzelfsprekend! Het zit zowaar in ons Victory DNA.
Op zondag 12 maart, na de eerste Super Sunday van 2023, is er de eerste Victory TD REVIVE, door en voor alle Victorianen. En uiteraard zijn ook de vele Victory supporters en sympathisanten welkom.
De happening sluit aan bij de thuiswedstrijden van Dames 1 tegen Leuven en Heren 1 tegen Beerschot en duurt tot middernacht. Mis deze heerlijke party niet in de Vic, sinds enkele jaren de nieuwe gezellige thuishaven van iedere hockeyliefhebber uit de wijde omtrek van Edegem.
Can’t wait to reVIve with you all again! More coming soon.

24/01/2023
Op zaterdag 25 februari gaat opnieuw onze jaarlijkse G-happening door op de terreinen van Royal Victory H.C. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonïe zullen met elkaar hockeyen.
Wat wordt dit weer een onvergetelijke happening! Iedereen is van harte welkom om al deze talenten aan te moedigen en mee te genieten van dit feestje!

Je hoeft niet in de bergen te zitten om je beentjes los te gooien op een après-ski party!

Het is weer zover!! Party party op de Victory!
Vrienden uitnodigen, dansschoenen aandoen, nog een accessoireke en klaar! Be there vrienden!
En breng iedereen mee die al eens graag een feestje bouwt.

22/11/2022

Wie gaat er mee en slaat de handen in elkaar om de Kerstman uit de nood te helpen en de weg naar Victory te laten terugvinden?

Voor dit wonderbaarlijke kerstavontuur verzamelen we aan The Vic op vrijdag 9 december om 18.30 u met een lampje en stevig schoeisel ! (leeftijdscategorie van 6 jaar tot 99 jaar)

 • 17u: Opening kerstmarkt (heel de avond geopend)
 • 17u – 18:30: Trainingen
 • 18:30: Start zoektocht naar de kerstman (verzamelen @Vic)
 • 19:15: Einde zoektocht aankomst kerstman @Vic
 • 19:15 -23:00: Kerstmarkt

Ps: de Kerstman heeft ons ingefluisterd dat hij graag verwend wordt. Wil jij iets in elkaar knutselen, tekenen voor de Kerstman? Bedenk dan snel wat je wilt maken. Vergeet je naam niet op je knutselwerkje/tekening te zetten en wie weet kiest hij jou wel uit, en krijg jij een klein presentje.

Het is weer zover,…. wat gaat de tijd snel vooruit.
En ja ja ????, eerst nog de Sint die langskomt, dan pas mogen we die kerstboom zetten!

Wij zijn alvast volop bezig met de voorbereidingen van onze kerstmarkt. Onze kerstmarkt die plaats heeft op vrijdag 9 december, op jullie gekende Victory-plekje.

Een markt met veel lekkers voor jong en oud, maar ook met kleine handmade cadeautjes.

De kerstman heeft al laten weten dat hij aanwezig zal zijn die dag, maar eerst moet er nog naar hem gezocht worden, want hij verdwaalt gemakkelijk en vindt misschien niet de weg naar ons clubhuis. Binnenkort meer hierover….

Tot 9 december! Wij kijken er alvast naar uit, jullie ook?

15/11/2022

Noteer nu reeds in je agenda:

 • Zaterdag 25 februari: G-Happening
 • Zaterdag 4 maart: Après-Ski Party georganiseerd door Ladies 1
 • Zondag 12 maart: Super Sunday
  Victory D-1 - Leuven / Victory H-1 - Beerschot
 • Zondag 26/3: Super Sunday
  Victory D-1 - Waducks / Victory H-1 - Pinguin
 • Zondag 16 april: Super Sunday
  Victory D-1 - Antwerp / Victory H-1 - Louvain-La-Neuve
 • Vrijdag 21 april 2023: Galabal 2023
 • Maandag 10 april: Familietornooi 2023 (Paasmaandag) 
 • Garden Party 2023
 • Beach Tornooi 2023

Wauw, wat een dag, wat een feest!
Victory heeft zich weer van zijn beste kant laten zien!
12 uren hockey, 99 ploegen van 19 verschillende clubs60 liter soep150 vrijwilligers, 225 gespeelde wedstrijden500 kg pasta600 braadworsten, 800 spelers, 1416 doelpunten gescoord.
Dankzij alle aanwezigen was het Halloweentornooi een groot succes! Spelers, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers en supporters, jullie waren fantastisch!
Veel lachende, griezelige gezichten, daar doen we het voor!

Ook waren er dit jaar weer prachtige outfits te bewonderen, dankzij de vele creatieve mama’s/papa’s/oma’s/opa’s…..

Wij hebben genoten van alle blije lachende gezichtjes en hopen jullie graag volgend jaar terug te zien om opnieuw mee te komen griezelen!

De inschrijvingen voor het Halloween Tornooi 2022 zijn afgesloten, de editie van 2022 verbreekt alle records. We verwachten meer dan 700 deelnemers...

Zoals jullie weten, voorzien we naast het sportieve gedeelte in heel wat nevenactiviteiten. We hebben een rad van fortuin met fantastische prijzen, springkastelen, fotobooth, kinderen kunnen geschminkt worden,...
Er zijn heel wat eetkraampjes: taarten, snoep, popcorn, soep- en wafelkraam, Vedettbar met lekkers, pasta,...

Om deze dag vlot te laten verlopen hebben we heel wat helpende handen nodig. Er zijn veel mogelijkheden, niet alleen op de dag zelf, maar ook de week ervoor met de opbouw en de dag erna voor de opruim. 

Spelers en ouders van onze U19-ploegen: vergeet je niet op te geven voor deze duty! Alle andere leden die graag een handje helpen zijn natuurlijk ook welkom. Meld je nu aan via het formulier.

Alvast heel heel erg bedankt voor jullie hulp namens de kleine heksen, draken, trollen, vampiers, spinnen ...!
Het Halloween team!

De tweede vrijdag van oktober betekent nu al enkele jaren op Victory: samen met de Wanderers bekende liedjes zingen. De weergoden waren ons goed gezind: geen regen en zelfs warme temperaturen.

Op zaterdag 5 november is het weer griezelen op Victory! Heksen en trollen, drakula's en spinnenkoppen: noteer het alvast in jullie agenda's. 
Dit jeugdtornooi staat al vele jaren aan de top van de griezels, dus alle U7 t/m U14, mis dit zeker niet! 
 
Hier kan je inschrijven voor het griezelligste tornooi van het jaar. De inschrijvingen zijn afgesloten!
 
(en voor de ouders: alle hulp is welkom om het vrijwilligersteam te komen versterken)
Club Events