16/05/2023
Op het einde van elk seizoen blikken we terug op de sportieve prestaties en zetten we ook enkele verdienstelijke Victorianen in de kijker. 

Wie is de meest verdienstelijke jeugdspeler/speelster, coach/trainer, scheidsrechter, dame of heer en vrijwilliger?

BRENG HIER JE STEM UIT!

Tijdens de Garden Party op vrijdag 26 mei 2023 worden deze belangrijke Victors uitgereikt!

Hartelijk dank voor je stem!

Het 29ste Royal Victory International Beach Tornooi voor U14-U16 ploegen vindt dit jaar plaats tijdens het weekend van 24 en 25 juni 2023.

De examens zijn dan achter de rug en dus hoog tijd om het begin van de grote vakantie te vieren. Hoe kan dit beter dan door te hockeyen, te relaxen, met leuke beach games gevolgd door een Mega Dance Party. 2 dagen lang hockeyplezier op het ongeëvenaarde Victory Beach Tornooi!

11/04/2023
Wat was dit weer een fantastisch familietornooi! De zon kwam er maar een paar keer door, maar iedereen zag er top uit!
 
Eén voor één zonnestraaltjes,… 

We mochten opnieuw 16 topploegen ontvangen die allemaal het beste van zichzelf gegeven hebben. Onder de studio 100 deuntjes werd er tussen de verschillende families hard gestreden voor de eer van het toernooi. Na een zinderende finale tussen de winnaars van de twee poules mogen de Smitskes zich de terechte winnaar noemen! Samen met de andere finalist, Studio D3, hebben zij de eer om de volgende editie van dit fijne familie event te mogen organiseren. De Buyssjes gingen ervandoor met de prijs voor de best verklede ploeg. Beide ploegen van de Wanderers wonnen de fairplay prijs. En ook onze jongste deelnemer geniet van een dagje Plopsaland dankzij onze sponsor CRONOS. Na de nodige drankjes en sappige vleesjes van Buermans werd de dag op zijn Victoriaans afgesloten.

Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige en sportieve topdag en in het bijzonder de families Verkinderen-Marynen en Eeraerts voor de fantastische organisatie van dit Studio 100-familietornooi. Volgende keer zien we jullie weer mee op het veld verschijnen!

07/03/2023

Ook tijdens de zomervakantie kunnen onze Victoriaantjes groot en klein komen hockeyen op Victory, een goede mix van spel en hockey op niveau. Er staan weer heel wat stages op de agenda onder leiding van professioneel opgeleide trainers! Voor onze allerkleinsten is er de Victory Academy. Maar ook de bovenbouw kan terecht tijdens de Victory Clinic. En voor onze keepers organiseert PanaGoalies een specifieke keepersclinic begin juli, inschrijvingen hiervoor volgen later.

21/02/2023

In 2023 bestaat Edegem exact 850 jaar. Zo lang is het al geleden dat de eerste naam “Buizeghem” voor het eerst vermeld werd. Zo’n speciale verjaardag kunnen we, als Edegemse sportvereniging, natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. 

Tot aan de paasvakantie gaan we met alle Victory-ploegen voor 850 goals voor de wedstrijden op onze site.

We houden jullie wekelijks op de hoogte van de stand van zaken via de flash en SoMe.

We stijgen na dit weekend naar 376 goals!

Noteer nu reeds in je agenda:

  • Vrijdag 26 mei: Garden Party 2023
  • Zaterdag 24 juni (U16) & zondag 25 juni ( U14): Beach Tornooi 2023

Nu de dagen steeds langer worden, doet dit velen al hunkeren naar het barbecue seizoen. Uiteraard kan je opnieuw met je hele hockeyploeg een gezellige ploegbarbecue organiseren op Victory.

Enkele afspraken:

Club Events