Op 2 & 3 nov organiseren “ The Guardian Angels “ van de Royal Victory hockey keepersschool i.s.m. Pan-na Goalies een 2 daagse goalie stage.  Tijdens deze stage zullen er in kleine groepjes gewerkt gaan worden van 3 keepers. De trainingen staan o.l.v. Royal victory en Pan-na goalies. Het is mogelijk om per dag in te schrijven. De High Performance stage is anders dan reguliere stages. Hier wordt niet alleen op techniek en conditie gewerkt, maar ook op fysiek en core trainingen. De OBO High Performance stage is niet voor beginnende keepers, maar voor keepers waarvan de basis al voldoende tot goed is en ook de wil hebben het beste uit zich zelf te halen.

Link inschrijven 

https://www.pan-na.nl/keepersstage-victory/

Meestal kennen we de uitrusting van de tegenpartij. Echter, soms hebben we het geluk om tegen een nieuwe club te spelen. Maar waar vinden we hun uitrusting en wie moet er nu weer zijn uitrusting aanpassen als die van beide teams te veel op elkaar gelijken?

HIER Op de website van KBHB kan men alle details vinden van een club, waaronder de details over de uitrusting.

 

Ook tijdens de herfstvakantie kan je volop komen hockeyen op Royal Victory H.C. tijdens de vierdaagse stages (2-5 november 2021).      

  • Victory Academy: HIER inschrijven
  • Victory Clinic: HIER inschrijven

Het Halloweentornooi: Het griezeligste tornooi van het jaar

Wanneer: Zaterdag 6 november 2021
U7 t/m U12 (van 09u tot 16u)

HIER INSCHRIJVEN