Afgelopen weekend was onze U14-jeugd bijzonder sterk vertegenwoordigd op de District Days van @hockey_be , die doorgingen op @khcleuven . Ze hebben allen het beste van zichzelf gegeven en heel aantrekkelijk hockey gespeeld, van doel tot spits. Een dikke proficiat allemaal, jullie hebben ons trots laten voelen dat jullie onze club zo krachtig hebben vertegenwoordigd.
 
Jongens ° 2009: Maarten Van Crombruggen, Louis Tilleman
Meisjes ° 2009: Charlotte Alshuth, Charlotte Boons , Julianne Desmedt , Jozefien Fierens , Aude Goossens , Milla Orlent
Jongens ° 2010: Mels Buck, Louis Knaeps, Maxime Mallentjer, Flor Peeters, Dinand Spaanderman, Manu Spaans, Floris Vander Elst
Meisjes °2010: Ysaline Brunfaut , Louise De Ranter, Lily Gierts, Alice Thuon , Maxine Tirmarche
23/05/2023

Volgend seizoen zullen we twee nieuwe gezichten toevoegen aan onze sportieve staf voor onze jongste jeugd. Augustin Nunez kennen we reeds als onze H1 kapitein en spits. Daarnaast was hij 13 jaar lang als speler en kapitein actief bij de Italiaanse nationale ploeg, met 144 caps en 54 goals op zijn actief. Daarnaast coachte hij de Italiaanse U18 Boys en U21 Boys en de Belgische U15's. De laatste drie seizoenen was hij tevens Technisch Directeur bij Meetjesland HC.

Wie Augustin een beetje kent en onze Dames 1 volgt zal ongetwijfeld de tweede persoon eveneens kennen: Maria Paz Maccio. Tijdens het seizoen 2014-2015 speelde ze voor Victory D1.  Precies, het seizoen dat ze promotie haalden naar Ereklasse. Bij de jeugd liet ze eveneens een diepe indruk na als trainer en coach. Naast speler voor verscheidene Ereklasse D1 ploegen was ze reeds sinds 2016 actief als jeugd coordinator en coach bij Keerbergen Tigers en als Begold District coach.

Welkom Augustin en Maria!

Nieuwe gezichten dat betekent ook afscheid nemen van vertrouwde, Maarten en James L. bedankt voor jullie goede zorgen over onze U7-U12 ploegen. We wensen jullie veel succes met jullie nieuwe sportieve uitdagingen.

Het seizoen loopt op zijn einde en velen denken ondertussen aan de examens en de vakanties die erna komen maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen al aan de gang. Hierbij de belangrijke datums voor de jeugd. We hebben hier eveneens een kijkje genomen naar de voorlopige wedstrijdplanning die we van de bond mochten ontvangen en de wedstrijddagen outdoor en indoor opgesomd die tijdens een vakantie plaatsvinden.

Aanvang van de trainingen:

 • 1e Ploegen U14-U16-U19: Week van 14 Augustus beginnen we eraan met een intensief en aangepast programma.
 • 2e Ploegen U14-U16-U19: Week van 21 Augustus
 • Andere ploegen: Week van 28 Augustus

Infosessie nieuwe spelende leden: 29 Augustus

PV-Avond: 7 September

Aanvang van de competitie:

 • U7-U8: 9 September
 • U9-U19: 2 September

Wedstrijden tijdens de vakantie:

22/05/2023

Vanaf vrijdag 2 juni voor de kids en vanaf woensdag 7 juni voor de mineuren, elke week zomerhockey@Victory!

De formule is eenvoudig, woensdagavond voor mineuren (vanaf U19) vanaf 20u tot 22u en vrijdagavond vanaf 18u tot 19u30 (U7 t/m U16) kunnen de ( jeugd)spelers meedoen aan matchen (2 x 25 min).  Je daagt op met stick, bit en scheenbeschermers en wordt ter plaatse in gelegenheidsteams ingedeeld.

PROCEDURE NIEUWE WEDSTRIJD OUTFIT
 1. Betaal je factuur die je ontvangen hebt in Twizzit. Factuur nog niet gezien? Ga naar Twizzit -Mijn Twizzit - Facturen - Familie
  Indien je deze niet ontvangen hebt/ problemen hebt met Twizzit, stuur een mail naar info@victory.be
 2. Druk je betalingsbewijs ( mail van Victory ) af en neem deze zeker mee bij afhaling bij DNA! Zonder GEPRINT betalingsbewijs geen afhaling mogelijk. 
 3. Bestel je naam en nummer ( 2 x , voor witte shirt en voor zwarte shirt ) reeds nu via de site van DNA zie uitleg hierbij. U moet geen maat doorgeven!!!!!  Enkel uw naam en nummer.
  De nieuwe nummers werden gedeeld met uw PV.  Check bij uw PV voor je correcte nummer voor volgend seizoen!
 4. De nieuwe tenues kunnen VANAF dinsdag 06/06/023 afgehaald worden bij DNA te Boom.

Start beschikbaarheid nieuwe Victory outfits bij DNA: HOCKEY: Dinsdag 6 juni 2023.

 1. Zorg dat u over het TICKET beschikt om uw nieuwe outfit te bekomen neem dit TICKET OOK UITGEPRINT MEE NAAR DE WINKEL !
 2. Heeft u geen bedrukking nodig dan kan u zich bij DNA: HOCKEY aanbieden mét UW PERSOONLIJKE TICKET UITGEPRINT om uw outfit te passen en mee te nemen.
 3. Heeft u wél een bedrukking nodig (naam en/of nummer) bestel deze bedrukking dan EERST on-line (lees aandachtig de procedure) - klik op deze link.
 4. Nadat u uw bedrukking(en) online besteld heeft krijgt u digitaal een automatische order bevestiging.
 5. WACHT totdat u een e-mail krijgt van DNA: HOCKEY - met de melding dat uw bedrukking klaar ligt in de winkel !
 6. Zodra u deze bevestigings e-mail heeft ontvangen kan u zicht - met uw OUTFIT TICKET - komen aanbieden in Boom, bij DNA: HOCKEY - VANAF 06/06/2023
 7. U kan nogmaals uw outfit in de winkel passen (of neemt de maten die u nodig heeft) en kan bij de kledingbedrukking toonbank direct uw bedrukking laten plaatsen - met één bezoek bent u dus klaar.
Succes en veel plezier met uw nieuwe outfit !
Let op! Bestel uw bedrukking voor zowel de ZWARTE én WITTE outfit - wij maken klaar wat u heeft besteld - als u alleen voor de zwarte outfit bestelt zal de witte outfit niet bedrukt worden.
 
Heeft u vragen? 03/440 63 73 - DNA: HOCKEY of teamwear@dnahockey.be
 

Nu het hockeyseizoen bijna geëindigd is, zullen binnenkort alle keeperszakken ingeleverd moeten worden, zodat we deze kunnen controleren voor volgend seizoen.

De inlevermomenten zijn:

 • zondag 11/06 10h - 12h
 • zaterdag 17/06 13h - 15h

Gelieve jullie aan de timeslots te houden, dit om het inleveren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Inleveren gebeurt aan het oude clubhuis. 

De inschrijvingslink vind je hier, ofwel op de site, ofwel via twizzit!

Als je nog pc-maskers hebt die ingeleverd moeten worden, kun je dit ook aanvinken op het inschrijfformulier en je rekeningnummer invullen. De waarborg zal vanaf nu namelijk per overschrijving terugbetaald worden, nadat de maskers ingeleverd zijn

We verwachten van alle jeugdploegen dat ze langskomen (indien nog niet geweest).

Volwassenen kunnen langskomen als ze vragen hebben omtrent hun pak of pc-maskers.

Als er nog vragen/opmerkingen zijn, gelieve deze te sturen naar keepersmateriaal@victory.be.

Tot dan!

De vrijwilligers van het keepersmateriaalteam

Een vrij weekend voor het grootste deel van de Victory-ploegen, maar ... dat bracht de Belgische nationale ploegen op de velden in landentornooien in Valkenswaard, Wattignies, Aachen en  Leuven.

Onder de deelnemers enkele Victorianen die het beste van zichzelf hebben gegeven.

 • Alexis Van Havere mocht de goal verdedigen bij U18 Boys
 • Bo Coens speelde zich goed in de picture met 2 goals, waarvan een goal in de finale wedstrijd. De U16 Girls  met coach van onze dames 1, Martin Van de Rakt, wonnen het tornooi!
 • Juliette Renard, Cato Nackaerts, Fons Reremoser, Bas Jansen, Cedric Ninforge, Alexander Rotthier maakten hun debuut in de nationale ploeg bij U15. Juliette stond met team Red in de finale tegen USA.

Als club zijn wij enorm trots op jullie prestaties. We wensen jullie nog veel succes in je verdere ontwikkelingen in het Be Gold programma.

Meer foto's...

27/03/2023

De maartse buien en aprilse grillen doen ons al wegdromen van een heerlijke zomervakantie! Om ervoor te zorgen dat je op tijd terug bent van vakantie voor de eerste trainingen hieronder een aantal data om rekening mee te houden.

Start Jeugdtrainingen seizoen 2023-2024:

 • 16/08 ( na moederdag) voor 1ste teams U14-U16-U19 & 2de teams U14 (verplichte aanwezigheid)
 • Week 21/08 start alle andere teams U14-U16-U19
 • Week 28/08 alle teams U7-U12

In bijlage de kalender van het seizoen 2023 – 2024.

Alle kalenders ( OUTdoor en INdoor) zijn uit, behalve die van de Eredivisie Belgian League bij de Dames en Heren.

Hockey is een teamsport, je ploeg rekent dan ook op je aanwezigheid. Kijk dus zeker de speelkalender even na voor je een vakantie inpland.

25/02/2023

Het hockeyseizoen is nog lang niet gedaan, maar onze club denkt wel al aan volgend seizoen.

De sportieve cel is al druk bezig met de voorbereidingen voor 2023-2024. Daarom weten we graag van jou of je volgend seizoen verder wil blijven hockeyen of niet. Vanaf september 2023 word je dan ingedeeld bij een competitieploeg op leeftijd:

 • °2018 Oefenjeugd (geen competitie)
 • °2017 U7
 • °2016 U8
 • °2015 U9
 • °2014 U10
 • °2013 U11
 • °2012 U12
 • °2011-2010 U14         

Spelers °2018 blijven nog een jaartje bij de oefenjeugd (1x/week training op woensdagnamiddag). Vanaf U7 zal je 2x / week training krijgen (woensdagnamiddag en vrijdagavond voor u7-u12) en op zaterdag telkens een wedstrijd spelen.

Wil je volgend seizoen zeker verder hockeyen vul dan vóór vrijdag 21 april onderstaand webformulier in. Dit met het oog op de teamindelingen voor het volgend seizoen.  Je mag ook één of meerdere namen van een vriendje of vriendinnetje vermelden bij wie je graag in de ploeg wil zitten. Het spelplezier van onze jongste en nieuwste hockeyers staat voorop en we zullen ons best doen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. We kunnen uiteraard niets beloven. 

Je lidmaatschap bij Royal Victory H.C. wordt automatisch verlengd. Wil je het volgende seizoen toch niet meer hockeyen vul ook dan het webformulier in als bevestiging van je ontslag. Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je op 15 mei 2022 nog geen bevestiging ontvangen van je ontslag neem dan telefonisch contact op met het secretariaat (03/457 1533). Mededelingen aan de trainers of headcoach -die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht- zijn nooit een officiële opzegging! Als lid van Royal Victory H.C. verklaar je je akkoord met de samenwerkingsbelofte in bijlage.

23/02/2023

Een kleine herinnering: zaterdag 1 april en zondag 2 april, eerste weekend van paasvakantie heeft de KBHB een competitieweekend ingepland. Informeer tijdig bij je ploeg naar de aanwezigheden voor de wedstrijd.

Heb je een weekend onvoldoende spelers? Het is toegelaten om wedstrijden te verplaatsen, maar onder de volgende voorwaarden:

 • Ploegen die een datum- en /of uur wijziging in de programmering willen zien moeten eerst via e-mail het akkoord van de tegenstander krijgen en vervolgens de wijziging minstens 4 dagen voor de nieuwe datum doorgeven aan het secretariaat. Wij helpen jullie met het opvragen van de contactgegevens indien je ze niet kan vinden op de website van de club.
 • Elke uitgestelde wedstrijd moet worden gespeeld uiterlijk de dag voor de laatste wedstrijd van het kampioenschap in de betrokken reeks. Voor alle divisies van de Belgian League (Dames 1 & Heren 1) moet de nieuwe datum vroeger vallen dan de oorspronkelijke datum.

Beschikbaarheid van Victory-velden kan je bekijken via deze link.