22/09/2022

Neem jij graag leiding? Ga je graag om met kinderen? Ben je sportief aangelegd? Is hockey jouw passie?
Word dan jeugdtrainer bij Royal Victory H.C.

Een goed gestructureerde en kwaliteitsvolle jeugdwerking is belangrijk voor de toekomst en de groei van de hockeysport in Vlaanderen. Om deze kwaliteit binnen de jeugdwerking te garanderen organiseert Sport Vlaanderen in samenwerking met de Vlaamse Hockey Liga trainersopleidingen. 

OPLEIDING START TO COACH (hockey) wordt ingepland tijdens de herfstvakantie: HIER INSCHRIJVEN

VTS opleiding | Sport Vlaanderen

10/09/2022

Veld Vic 3 is momenteel onbespeelbaar wedstrijden van 9u30 worden geannuleerd!

26/08/2022

De KBHB heeft de programmatie gepubliceerd en de uren zijn tot Kerstmis vastgelegd. Ook de programmatie van de Gents & (J) Ladies is zichtbaar in de hockey app.

03/08/2022

Met het nieuwe seizoen voor de deur horen we geregeld de vraag hoe je te werk moet gaan om je naam en rugnummer op wedstrijdkledij te laten drukken. Dat kan alleen via onze partner DNA:Hockey en wel op de volgende wijze.

  • Registreer jezelf via deze link
  • Bestel dan de bedrukking via deze link. Kies hier Victory als club en volg de verschillende stappen. 1 tot 5 werkdagen later (afhankelijk van de drukte) is je bedrukking klaar.

De bedrukking kan niet in de fysieke winkel van DNA:Hockey in Boom aangevraagd worden.

01/06/2022

Het afgelopen seizoen betekende een eerste stap voor Victory in het opleidingsprogramma voor jonge scheidsen, met Marie Eeraerts (U16G1) die geslaagd is in het examen Club Umpire. Daarnaast zijn verschillende jeugdspelers bijna klaar om hetzelfde examen met goed resultaat af te leggen. Bovendien hebben we het afgelopen seizoen 3 nieuwe nationale scheidsen en heeft de arbitragecel heel wat ploegen geholpen bij het vinden van een umpire. Maar een club als Victory is het zichzelf verschuldigd om de lat voor dit seizoen nog een stuk hoger te leggen. Hierbij willen we met coaching en financieel specifiek jeugdspelers en -speelsters aanmoedigen om wedstrijden te begeleiden.

27/06/2022

De ploegen voor het seizoen 2022-2023 zijn gepubliceerd op de website. Zoals eerder meegedeeld, zijn ze het resultaat van een grondige voorbereiding door de sportieve staf.

Hou er rekening mee dat de club enkel bij in- en uitschrijvingen nog wijzigingen kan doorvoeren. Eventuele vragen kan je je richten tot de respectievelijke categorieverantwoordelijke van het jeugdbestuur, niet rechtstreeks aan de sportieve cel.

Met sportieve groeten,

Het Victory-jeugdbestuur

14/06/2022

Jullie hebben het allen ook al gemerkt: de speelkalender voor het nieuwe seizoen 2022-2023 heeft lang op zich laten wachten. Zoals jullie in de pers hebben kunnen lezen, heeft de Franstalige Gemeenschap besloten om vanaf het schooljaar 2022-2023 belangrijke wijzigingen door te voeren in de schoolvakantieperiodes, terwijl de Vlaamse Gemeenschap de bestaande vakantieperiodes ongewijzigd zal laten.

Dit heeft uiteraard grote gevolgen voor hockeykalender van volgend seizoen:

  • Minder gemeenschappelijke speeldagen voor de nationale kampioenschappen.
  • Niet-gelijklopende kalenders voor de VHL en LFH kampioenschappen.
  • Problemen voor jongeren die zijn aangesloten bij een LFH-club, maar naar een Vlaamse school gaan omgekeerd.

Het is in deze uiterst ingewikkelde context dat de Vlaamse Hockey Liga en de Ligue Francophone de Hockey samen een hockeykalender ’22-’23 hebben ontwikkeld die haalbaar lijkt.

 

Heb je als ouder of als speler een vraag over de werking van onze club of over het hockey in het algemeen? Dan is het bij een grote vereniging zoals Royal Victory H.C. niet altijd evident om te weten bij wie je dan terecht kan met je vraag. In onderstaand schema vind je een overzicht.

Je eerste contact zal altijd je ploegverantwoordelijke (voor organisatorische vragen) of je coach (voor sportieve vragen) zijn. Bij een administratieve vraag (zoals bv lidgeld, in- of uitschrijving) neem je contact met het secretariaat.

25/03/2022

 

Holiday Camp JULI

Summer Camp AUGUSTUS 

29/03/2022

Naar jaarlijkse gewoonte vragen wij vanuit het jeugdbestuur wat jullie plannen zijn voor volgend jaar. Gebruikelijk is deze vraag vrij eenvoudig. Ja, ik blijf hockeyen of Nee, ik wens uit te schrijven.

Gezien bij U19 we spelers hebben die ofwel de leeftijd bereikt hebben dat ze niet langer bij een jeugdploeg kunnen worden ingedeeld, of misschien in een andere stad gaan studeren, hebben we de bevraging voor jullie wat specifieker gemaakt.

Jullie kunnen aangeven of jullie volgend jaar kijken om bij een dames-/herenploeg aan te sluiten, College League (onder voorbehoud), verder U19 volgen of liever uitschrijven voor volgend jaar.

Dit kan door de onderstaande link te volgen. Gelieve deze in te vullen voor maandag 9 mei?
https://app.twizzit.com/v2/public/form/d9fbfdf62852ca9302820a5ab3d853d2

Alvast bedankt!

Het jeugdbestuur