30/05/2023
Op de District Days hebben twee van onze jeugdscheidsen een sterke prestatie neergezet:
  • Marie Eeraerts scoorde volop tijdens haar examen en mag voortaan als nationale jeugdscheids U14 en U16 Eredivisie fluiten
  • Arend Vranken bewees zijn snelle vooruitgang in de drie wedstrijden die hij mee begeleidde
Dikke proficiat aan beiden, samen met enkele anderen bereiden we jullie ook volgend seizoen verder voor op het volledig examen nationaal.

De goede werking van onze arbitrage cel heeft opnieuw zijn vruchten afgeworpen. Zaterdag 1 april 2023 hebben Juline Ickroth en Arend Vranken een topper van een wedstrijd gefloten.

Fantastisch Juline en Arend! Wij wensen jullie van harte proficiat en veel succes in jullie verdere arbitrage opleiding. Op naar nationaal!

Bedankt aan de Victory vrijwilligers voor het week na week begeleiden van de jonge scheidsrechters. Bedankt ook aan VHL en examinator Patrich Michielsen voor de tijd en coaching tijdens de wedtsrijd.

 

01/06/2022

Het afgelopen seizoen betekende een eerste stap voor Victory in het opleidingsprogramma voor jonge scheidsen, met Marie Eeraerts (U16G1) die geslaagd is in het examen Club Umpire. Daarnaast zijn verschillende jeugdspelers bijna klaar om hetzelfde examen met goed resultaat af te leggen. Bovendien hebben we het afgelopen seizoen 3 nieuwe nationale scheidsen en heeft de arbitragecel heel wat ploegen geholpen bij het vinden van een umpire. Maar een club als Victory is het zichzelf verschuldigd om de lat voor dit seizoen nog een stuk hoger te leggen. Hierbij willen we met coaching en financieel specifiek jeugdspelers en -speelsters aanmoedigen om wedstrijden te begeleiden.

25/04/2022

Victory telt er drie nieuwe nationale scheidsrechters bij. Peter Vriens, Gerd Speed en Bert Vander Elst zijn dit voorjaar geslaagd in hun bondsexamen en fluiten voortaan ook in nationale wedstrijden. 

Daarnaast loopt de jeugdopleiding volop en bereiden we vijf Victorianen voor op hun examen Club Umpire. We coachen ook meerdere ouders om nog meer plezier uit het begeleiden van wedstrijden te halen.

Ook geïnteresseerd? Contacteer dan de arbitragecel.

 

Hockey is de laatste jaren aan een razend tempo enorm gegroeid. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de clubs en van de Federatie gaan de ledenaantallen jaar na jaar de hoogte in en wordt de omkadering van het hockey alsmaar professioneler. Maar ook de sportieve en financiële inzetten stijgen mee, alsook de verwachtingen van onze ‘eindgebruikers’, de hockeyers. Dit heeft de nodige impact op arbitrage.

Victory heeft er sinds zaterdag 23 oktober na een geslaagd praktisch examen 3 Club Umpires bij: Bert Vander Elst, Loic Maldague en Gerd Speed (vlnr). Dit betekent dat ze vanaf nu wedstrijden in U14 Eredivisie kunnen fluiten samen met een nationale scheidsrechter. Naast dit trio hebben we nog 6 jeugdspelers en -speelsters en enkele volwassenen in ons opleidingsprogramma voor scheidsrechters.

Fluit jij ook graag en wil je graag begeleid worden naar een hoger niveau? Contacteer ons dan via arbitrage@victory.be of spreek onze Ref Coaches aan die op zaterdag en zondag zichtbaar op de club aanwezig zijn.

Alshuth Dirk
Scheidsrechter: group member
Club Umpire
Cruyl Jacques
Scheidsrechter: group member
Ref Coach
De Preter Stijn
Scheidsrechter: group member
Coördinator, Club Umpire, Ref Coach
Le Clef Christophe
Scheidsrechter: group member
Nationaal scheids, Ref Coach
Maldague LoÏc
Scheidsrechter: group member
Club Umpire
Speed Gerd
Scheidsrechter: group member
Nationaal scheids
Vander Elst Bert
Scheidsrechter: group member
Nationaal scheids
Vriens Peter
Scheidsrechter: group member
Nationaal scheids, Ref Coach
Vroom Meike
Scheidsrechter: group member
Club Umpire, Ref Coach