22/05/2023

Vanaf vrijdag 2 juni voor de kids en vanaf woensdag 7 juni voor de mineuren, elke week zomerhockey@Victory!

De formule is eenvoudig, woensdagavond voor mineuren (vanaf U19) vanaf 20u tot 22u en vrijdagavond vanaf 18u tot 19u30 (U7 t/m U16) kunnen de ( jeugd)spelers meedoen aan matchen (2 x 25 min).  Je daagt op met stick, bit en scheenbeschermers en wordt ter plaatse in gelegenheidsteams ingedeeld.

03/08/2022

Met het nieuwe seizoen voor de deur horen we geregeld de vraag hoe je te werk moet gaan om je naam en rugnummer op wedstrijdkledij te laten drukken. Dat kan alleen via onze partner DNA:Hockey en wel op de volgende wijze.

  • Registreer jezelf via deze link
  • Bestel dan de bedrukking via deze link. Kies hier Victory als club en volg de verschillende stappen. 1 tot 5 werkdagen later (afhankelijk van de drukte) is je bedrukking klaar.

De bedrukking kan niet in de fysieke winkel van DNA:Hockey in Boom aangevraagd worden.

14/06/2022

Jullie hebben het allen ook al gemerkt: de speelkalender voor het nieuwe seizoen 2022-2023 heeft lang op zich laten wachten. Zoals jullie in de pers hebben kunnen lezen, heeft de Franstalige Gemeenschap besloten om vanaf het schooljaar 2022-2023 belangrijke wijzigingen door te voeren in de schoolvakantieperiodes, terwijl de Vlaamse Gemeenschap de bestaande vakantieperiodes ongewijzigd zal laten.

Dit heeft uiteraard grote gevolgen voor hockeykalender van volgend seizoen:

  • Minder gemeenschappelijke speeldagen voor de nationale kampioenschappen.
  • Niet-gelijklopende kalenders voor de VHL en LFH kampioenschappen.
  • Problemen voor jongeren die zijn aangesloten bij een LFH-club, maar naar een Vlaamse school gaan omgekeerd.

Het is in deze uiterst ingewikkelde context dat de Vlaamse Hockey Liga en de Ligue Francophone de Hockey samen een hockeykalender ’22-’23 hebben ontwikkeld die haalbaar lijkt.

 

26/10/2021

Meld je aan bij Lex via lexdejonghe@gmail.com. Graag team, naam en gsm-nummer vermelden.

Elke donderdagavond tussen 20.30-21.30 u op Veld VIC 2. Er is ruimte voor max 4 keepers per keer.

12/10/2021

Meestal kennen we de uitrusting van de tegenpartij. Echter, soms hebben we het geluk om tegen een nieuwe club te spelen. Maar waar vinden we hun uitrusting en wie moet er nu weer zijn uitrusting aanpassen als die van beide teams te veel op elkaar gelijken?

HIER Op de website van KBHB kan men alle details vinden van een club, waaronder de details over de uitrusting.

 

Sponsors