We kijken terug op een bewogen 2022. We moesten het jaar starten met de ondertussen vertrouwde Covid-perikelen met alle gevolgen vandien : een getroubleerd indoorseizoen, een heel beperkte barwerking, geen feesten of fuiven…

Maar vanaf april begon het hockeyleven terug normaal te worden. Dat heeft ons gelouterde team van vrijwilligers ertoe aangezet om dan ook alle zeilen bij te zetten om onze club terug op volle toeren te doen draaien. In mei vertrouwde de KBHB ons de District Days toe. Superlatieven kwamen te kort om de schitterende werking van onze cluborganisatoren die twee dagen te beschrijven. Tot op vandaag ontvangen we nog felicitaties van de KBHB en worden we vriendelijk gepolst om ons meer  kandidaat te stellen voor hun evenementen. Om de zomer met een klapper in te zetten werd eind juni ons intussen beroemde Beachtornooi met succes afgewerkt en gedurende de ganse zomer werd er zomerhockey georganiseerd. Na de opstart van het nieuwe seizoen konden we ook in november ons Halloweentornooi houden, wat ook weer een absolute topper van formaat was. We hebben nog nooit zoveel inschrijvingen mogen ontvangen en de organisatie werd bewierookt door vriend en vijand. En ook Victory Zingt was weer een groot succes. Onze Wanderers, die trouwens ook nog eens twee spelers mogen afvaardigen naar de Special Olympics te Berlijn dit jaar, maakten er weer een spetterend zangfeest van.

Eind november sloten we de eerste seizoenshelft af en we konden vaststellen dat onze fanionteams het naar behoren hebben gedaan. Ook onze eerste jeugdploegen hebben zeer mooie resultaten behaald, vooral op de meisjeslijn waar elke categorie de top zes behaalde in ere-nationale en dus de tweede seizoenshelft de jacht kan maken op de play offs en wie weet : het kampioenschap.

U ziet, we gaan als club terug de goede weg op maar we zijn er nog niet. Er is nog veel werk aan de winkel om de club terug volledig op de rails te krijgen zoals ze was vóór Covid. En daarbij gaan we jullie hulp hard nodig hebben in 2023. Maar ik ben er van overtuigd dat we met de vrijwilligers en hun niet aflatende inzet bergen kunnen verzetten. Wij rekenen dan ook op jullie in 2023!!

Rest mij nog om jullie namens de volledige Raad van Bestuur een fantastisch 2023 toe te wensen en laten we daar gauw het glas op heffen in The Vic!

Filip Desmedt
Voorzitter RvB