Ruim 8 jaar zijn we vertrouwd met het vernieuwde Victory-logo en de zwarte/witte outfits van JAKO. Vanaf volgend seizoen (2023-2024) gaat onze club in zee met een nieuwe leverancier die in België en Nederland al vele jaren geliefd en gekend is voor hockeykledij, Indian Maharadja.

Samen met DNA:Hockey en met medewerking van onze sponsors hebben we een concept uitgewerkt om ieder clublid vanaf de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tiptop en aan een tijdelijk bijzonder scherpe prijs van een nieuwe outfit te voorzien. Dit vergt een enorme logistieke operatie, zeker voor een grote club als Victory. We rekenen dan ook op je medewerking!

   


Hoe verloopt dit dan?
Kort na Pasen ontvangt elk spelend lid een factuur voor de nieuwe outfit.
Na betaling ontvang je een bevestiging via Twizzit. Bewaar deze bevestiging goed, want je moet ze aan DNA:Hockey voorleggen bij het afhalen van de uitrusting.
In deze bevestiging vind je een link naar DNA:Hockey om je persoonlijke gegevens voor de bedrukking door te geven. Dat zijn onder andere familienaam, maat, ploeg en rugnummer. Zo kan DNA:Hockey logistiek alles voorbereiden tegen wanneer je je nieuwe outfit gaat afhalen.
OPGELET: U14-16-19 spelers krijgen een rugnummer toegewezen van het jeugdbestuur. Bij seniorenploegen overleg je met je kapitein welk rugnummer in jouw ploeg beschikbaar is. Rugnummers zijn verplicht vanaf 11-tallen.
Niet zeker van je maat? Je kan je nieuwe outfit vooraf passen:

  • Bij DNA:Hockey: na de Paasvakantie
  • Op de club: precieze pasmomenten worden in april gecommuniceerd

Alles betaald en doorgegeven aan DNA:Hockey? Dan ligt je nieuwe uitrusting klaar voor ophaling vanaf begin juni.
Probeer je uitrusting vóór de zomermaanden af te halen. Voor Victory alleen gaat het om ongeveer 1200 spelers en speelsters. Zo ben je zeker dat je je nieuwe uitrusting ontvangt vóór de aanvang van het nieuwe seizoen. DNA:Hockey is nl ook leverancier van andere hockeyclubs.

Wat gaat mij dat kosten?
Een volledige nieuwe outfit bestaat uit: zwarte shirt, zwart rokje of short, zwarte kousen. De totaalprijs voor dit pakket bedraagt € 130, precies dezelfde prijs als bij de omschakeling naar Jako 8 jaar geleden.
Dankzij onze sponsors bevat de nieuwe outfit tijdelijk ook een witte shirt en witte kousen, handig voor de uitwedstrijden bij een ploeg die ook een donkere uitrusting heeft.
De rugbedrukking is bijkomend te betalen - € 11 per shirt.

Nog een vraag? materiaal@victory.be, we helpen je graag verder.