Log in

Het duel Victory-Antwerp zondag 18 april wordt beslissend om een plek te bemachtigen bij de laatste vier finalisten. Antwerp heeft sowieso een zege nodig, Victory heeft voldoende aan een gelijkspel om de felbegeerde plek voor deze halve finales te behalen. 

Supporter mee met onze Dames vanuit je eigen zetel op VictoryTV! Onze gasten in de studio voor deze voorlopig laatste uitzending van VictoryTV zijn Sven van der Most (voormalig T1 van onze Dames) en Julie Ceulemans (jeugdspeelster Victory). Een mooie aanvulling op het live commentaar met Max Ryckx tijdens de wedstrijden.

Zondag 18 april 11u40 op VictoryTV

Met een bereik van om en bij de 1000 kijkers is VictoryTV op korte tijd uitgegroeid tot hét medium om de thuiswedstrijden van Victory Dames 1 coronaproof te volgen. De voor- en nabeschouwingen worden verzorgd door mensen met een degelijke hockeykennis, een mooie aanvulling op het live commentaar tijdens de wedstrijden.

Voor de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen op zondag 18 april bieden we je een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen dan tegen Antwerp met als inzet een plek in de halve finales Eredivisie. Een ideale gelegenheid om je bedrijf extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden

 

6/4/2021 - Komende zondag spelen onze Dames 1 voor hun plaats in de Final 4 tegen Braxgata. In onze VictoryTV studio ontvangen we Shane McLeod, bondscoach van de Belgian Red Lions en Victory Heren 1 kapitein Andrzej Janssens voor leuke gesprekken. Een afspraak die je zeker niet mag missen: zondag 11/04 vanaf 11u45 op VictoryTV.

Met nog 2 belangrijke thuiswedstrijden richting Final 4, bereiden onze dames zich voor op hun volgende thuiswedstrijd tegen Braxgata.
Wij hopen jullie weer talrijk op onze livestream te mogen verwelkomen.
Tot snel op VictoryTV
PS: volg de livestream op het YouTube-kanaal van VictoryTV en klik niet op de link van vaak buitenlandse kapers aan de kust. 

Mede dankzij een extra ondersteuning van onze partner Blue moon worden de uitzendingen steeds professioneler.

Een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen overwegend wedstrijden op Antwerpse bodem. Een ideale gelegenheid om je bedrijf lokaal extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules

 

15/12/2020 - De laatste uitzending van VictoryTV is zoals de eerste uitzending niet onopgemerkt voorbij gegaan. The Masked Victorian houdt hockeyclub Victory week lang in zijn greep.

Gefeliciteerd aan onze winnaar Ann Leunckens met het winnen van de eerste editie van The Masked Victorian. Geniet van je waardebonnen, met dank aan onze sponsors Havn, Addict en Standard

Opzet van heel dit project was om vooral verbondenheid te behouden tussen onze leden en de club. Dankzij het fantastische werk van Lex en Jules kunnen wij alleen maar met heel veel trots kijken naar VictoryTV. Ook bedankt aan onze commentatoren Filip en Peter. En de gasten natuurlijk.

HLN wist er een mooi artikel over te schrijven: link naar artikel HLN

7/12/2021 - Na de spannende wedstrijd afgelopen zondag en het geweldige nieuws dat onze dames hun top 8 doel bereikt hebben, staat nu zondag 13/12 de laatste wedstrijd voor de winter op het programma.
Aanvang van de livestream met onthulling van The Masked Victorian om 11.20

Link naar online event: R. Victory H.C. - Daring H.C.

Hou onze social media kanalen in de gaten wil je meer te weten komen wie de gastsprekers zullen zijn.

23/11/2020 - Na het ongezien succes van zondag brengen we de sponsormogelijkheden nog eens extra onder de aandacht. Meer dan 1000 kijkers bekeken ondertussen onze live stream

Zondag 22 november pikten onze Dames 1 de draad van de competitie weer op en onze vrijwilligers hebben met de steun van enkele belangrijke sponsors alles in het werk gesteld om de volledige wedstrijd van onze Dames 1 uit te zenden via live stream. Een primeur in het Belgisch hockey!

Gewoon de YouTube link aanklikken die je kunt vinden op onze Facebook pagina (@rvictoryhc). Deze link verschilt van wedstrijd tot wedstrijd.

Dit is ook een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten in deze eindejaarsperiode extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules: klik op Lees meer.
Neem vandaag nog contact met onze vrijwilligers van het Victory Marketing Team: sponsoring@victory.be

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com