Log in

Beste keepers, PV's,  

Het is weeral een vreemd seizoen geweest, waar de meesten onder ons gelukkig nog een tijdje hebben kunnen verder trainen. Nu ook de trainingen stilaan aflopen, willen wij, de vrijwilligers van het keepersmateriaal aan onze goalies vragen om nog eens op jaarlijkse controle te komen met jullie keepersuitrusting.

28/09/2020 - Een nieuw hockeyseizoen met een nieuw clubhuis, maar ook met een gloednieuw KEEPERSPALEIS! Terwijl het nog volop vakantie was, hebben de vrijwilligers van het keepersmateriaalteam hard gewerkt aan het nieuwe keeperspaleis. Een oude kleedkamer werd omgetoverd tot een schitterende, en vooral droge opslagruimte voor ons keepersmateriaal. Vol trots willen we hier dan ook graag wat foto’s van delen. 

Houden jullie het allemaal mee even ordelijk en netjes.

Het keepersmateriaalteam!

P.S. Het nieuwe paleis vind je in het oude clubhuis, achteraan rechts.                         

Met de start van het nieuwe seizoen, wordt het ook tijd om elke speler van de juiste uitrusting te voorzien, zo ook de keepers (vanaf U9). De zakken voor seizoen 2020-2021 staan klaar om uitgedeeld te worden! Afhaling kan op zaterdag 22/08 10u-12u of woensdag 26/08 15u30-17u (na de stage). Inschrijven kan via deze link.

Tot dan!
De vrijwilligers van het keepersmateriaalteam

Aangezien er duidelijkheid is gekomen rond het vervolg van de competitie, hebben de vrijwilligers van het keepersteam een zinvolle dagacitiveit bedacht voor onze keepers (of de PV's): hoe onderhoud ik mijn keeperspak?
De intake van het materiaal op het einde van het seizoen wordt er een stuk aangenamer door. Beter voor het materiaal, aangenamer voor de keeper in kwestie, en aangenamer voor onze vrijwilligers om de intake te doen :)  Het filmpje is gemaakt door onze huisleverancier OBO (Verbunt Hockey): https://youtu.be/QcujTEV4MQQ
 
Wat betreft de intake zelf: we begrijpen dat die zak waarschijnlijk voor vele ouders in de weg zal staan, maar zolang iedereen in zijn kot moet blijven, kunnen wij geen data meedelen om de zakken te komen inleveren. Eens daar meer duidelijkheid over is, zullen wij zo snel mogelijk momenten inlassen om dit op een veilige manier te doen.
 
Het keepersteam

 

Allereerst willen we ons als keepersmateriaal team verontschuldigen voor de problemen met het mailadres keepersmateriaal@victory.be. Deze zijn intussen opgelost en we zijn zo snel mogelijk alle mails aan het beantwoorden.

Het hockeyseizoen is intussen ook goed op gang, de eerste matchen zijn gespeeld en iedereen begint terug in het wekelijkse (hockey-)ritme te komen. Zo ook onze 80 (!) keepers, die we allemaal hebben proberen voorzien van kwalitatief materiaal. We merken echter dat het blijkbaar moeilijk is om steeds even veel zorg te dragen voor dit materiaal. Wat hebben we al gevonden na de eerste maand van het seizoen:

 • 3 pc-maskers op BEE (gelukkig waren de mensen van BEE zo vriendelijk ons te verwittigen, dankjewel Sally om die maskers daar ook op te pikken)
 • een zak met 4 pc-maskers, ballen etc. eenzaam achtergelaten in het clubhuis
  nog eens 2 pc-maskers achtergelaten op het veld
 • borstplaat op het stukje tussen VIC veld 2 en het groene veld
 • stick + helm + handschoenen in het midden van het veld
  (linker) handschoen ergens op het veld
 • pc-maskers, stick, helm, handschoenen op hockeyclub Mol (ook zij waren gelukkig zo vriendelijk ons te verwittigen)
 • helm in een verkeerde zak beland
 • PC-maskers die verdwijnen uit keeperszakken

We vinden het heel jammer dat we zoveel materiaal overal op de club vinden, en zien ons dan ook genoodzaakt om voortaan met een boetesysteem te werken als we nog materiaal terugvinden dat is achtergelaten. Weet dat een keeperspak gemiddeld 1200 € kost en we hier ook ieder jaar opnieuw in investeren. Een gewaarschuwd keeper is er 2 waard, dus hopelijk moeten we niet te veel boetes innen (want eigenlijk doen we dat niet graag).
Heb je nog iets nodig, scheelt er iets met je pak, heeft je ploeg pc-maskers nodig, aarzel niet om ons te contacteren!

Het Keepersmateriaal team.

20/03/2017 - Dé materiaalmeester van Royal Victory H.C., Meike Vroom, gaat na 10 jaar nieuwe uitdagingen naast & binnen Royal Victory H.C. aan. De eenmanszaak die zij destijds is opgestart is nu een heus materiaalteam van vrijwilligers geworden. Deze Victory vrijwilligers kan u contacteren voor al uw vragen over uw trainingsmateriaal en keepersmateriaal via volgende email-adressen:

trainersmateriaal@victory.be
keepersmateriaal@victory.be 

Vervolgens wordt jouw vraag doorgegeven, beantwoord en brengt het vrijwilligersteam in beeld wanneer je eventueel kan langskomen. Hou er rekening mee dat onze vrijwilligers uw vragen met plezier beantwoorden en oplossingen zullen aanreiken, maar dat zij ook nog andere dagtaken te vervullen hebben.

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com