Log in

vrijwilliger@victory.be

Een nieuw clubhuis = een nieuw concept voor kok van de week.

Er is sinds kort een kok aanwezig op vrijdag die zorgt voor een lekkere maaltijd op vrijdag. Er wordt gewerkt met een reservatiesysteem om zo goed mogelijk het aantal maaltijden in te schatten. Ben je eens vergeten om te reserveren, ziet het menu er super lekker uit of merk je op vrijdag dat je geen zin hebt om te koken? Geen probleem : er wordt altijd wat extra voorzien. Zonder reservatie kunnen we echter niet garanderen dat er altijd een maaltijd beschikbaar zal zijn.

Valt de duty dan weg voor kok van de week?

Na 2 jaar waar door Corona minder wedstrijden gepeeld zijn, is het voor iedereen niet altijd even duidelijk wat er juist verwacht wordt als je ploeg duty heeft…

De ouders van jeugdploegen op Victory springen in om alles in goede banen te leiden op de club. Dit betekent 1 keer per jaar een paar uurtjes helpen op zaterdagvoormiddag voor de wedstrijden, 1 keer helpen op events en/of op vrijdag als kok van de week. Op deze manier help je de club maar dit kan je ook beschouwen als teambuilding.

Degenen die een thuismatch hadden afgelopen weekend hebben al gezien dat de Duty op zaterdag in een nieuw jasje zit. 

Vanaf nu wordt er steeds een dutytafel gezet voor de witte kasten in het clubhuis. Deze tafels wordt steeds bemand door 1 persoon zodat iedereen daar terecht kan voor alle vragen. In de witte kasten zit, al het benodigd materiaal. 

Of het nu gaat over veldverdeling, lenen van hesjes/scheidsrechterhesjes/fluitjes/ballen of een ongeval : bij deze tafel kunnen ze je verder helpen. Daarnaast zijn er 3 personen nodig in de keuken om te helpen bij het maken van broodjes edm en 3 personen buiten om daar alles vlot te laten verlopen. 

Weet je niet wanneer jullie ploeg aan de beurt is? Check even op de website, de flash van vorige week of in de teamagenda. 

Link naar Duty-Kalender

 

Noteer nu reeds in je agenda wanneer jouw team aan de beurt is voor Duty.

29/06/2021 - De afgelopen weken kwamen een paar heel bijzondere Victorianen aan bod om hen te bedanken. Vrijwilligers die jarenlang onbaatzuchtig en met een ongelofelijk engagement veel vrije tijd hebben gestoken in onze warme club. Deze Victorianen hebben vlak voor het uitbreken of tijdens deze pandemie aangegeven dat zij de fakkel wensen door te geven. Een team van nieuwe vrijwilligers is opgestaan om hun taken over te nemen. Een artikel gemist? Herlezen kan hier.

Omwille van de pandemie werd een gepast afscheid en een dikke dankuwel steeds maar weer uitgesteld.  Maar eigenlijk nemen we geen afscheid van deze schitterende vrijwilligers, dat willen we niet. Eens Victoriaan altijd Victoriaan!

We zien iedereen die de fakkel heeft overgedragen graag nog heel vaak op de club voor een babbel op ons gezellig terras of als supporter. Het echte feest om hen en de vele andere vrijwilligers op onze club te bedanken, dat komt er nog. We plannen dit in van zodra nonkel Covid en tante Corona hun koffers hebben gepakt.

22/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

15/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

8/06/2021 - We blikken samen met jou graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

1/06/2021 - We zijn in de maand juni aanbeland. Dat is de periode dat onze club het voorbije seizoen feestelijk uitwuift. In normale tijden gebeurt dat op Victory steevast met een gezellige Garden Party waarbij we ook een aantal mensen in de bloemetjes zetten. Vorige week schreven we dat de club dit jaar slechts één Victor uitreikt, de Victor van meest verdienstelijke Victoriaan. En die gaat dit jaar naar elk van jullie. Heb je dat gemist? Je kan het hier herlezen.

Toch willen we een paar heel bijzondere Victorianen extra bedanken. Vrijwilligers die jarenlang onbaatzuchtig en met een ongelofelijk engagement veel vrije tijd hebben gestoken in onze warme club. Deze Victorianen hebben vlak voor het uitbreken of tijdens deze pandemie aangegeven dat zij de fakkel wensen door te geven. Een team van nieuwe vrijwilligers is opgestaan om hun taken over te nemen.

Omwille van de pandemie werd een gepast afscheid en een dikke dankuwel steeds maar weer uitgesteld.  We blikken samen met u graag terug op de knappe verwezenlijkingen van deze Victory Vrijwilligers met een grote V.

6/04/2021 - De grote vrijwilligerswerking op Victory is onuitputtelijk. Niet alleen in aantal vrijwilligers, maar ook (en misschien nog veel meer) in het enthousiasme dat zij stuk voor stuk tonen voor Victory. We gaan op gesprek bij Christophe, papa, speler, arbiter en ook enthousiast vrijwilliger.

13/04/2021 - We gaan deze week op bezoek bij Karolien, getrouwd met Manu en mama van 2 zonen, Maxim (U19) en Alec (U16). Karolien is al vele jaren actief bij het team dat het keepersmateriaal beheert en zij is ook onze duty manager.

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
Victory Nieuwsbrief 2023
09/05/2023
Versterking Victory Teams 2023-2024
30/05/2023
Alles voor de spelen
30/05/2023
Marie scoort op District…
30/05/2023
District Days voor spelers 2009-2010
30/05/2023
Sportieve staf 2023-2024
23/05/2023
Netwerkmoment over fietsmobiliteit en flexibele verloningsvormen
23/05/2023
Belangrijke data voor de jeugd seizoen 2023-2024
23/05/2023
Zomerhockey binnenkort terug van start
22/05/2023
Wie verdient een Victor 2023?
16/05/2023
Duty Management

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com