26/06/2017 - Nadat de aanstelling van Bernardo Fernandes en Thomas Cruyl binnen de staff van heren 1 bekend was, is er naarstig verder gewerkt aan het vervolledigen van het team voor volgend seizoen. De club is blij alvast een paar nieuwe versterkingen te kunnen melden:

Victoriaan van geboorte en broer van Andrjez, Mathias Janssens, komt na een paar jaar van verdere ontwikkeling bij de buren in Boom, opnieuw in onze vertrouwde kleuren spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Mathias met zijn kwaliteiten en jeugdige gedrevenheid, het middenveld van onze heren mee naar een hoger niveau kan brengen.

Timothy Geers is een eveneens gedreven generatiegenoot van Mathias. Timothy komt over vanuit Brasschaat en is een talentvolle speler die zich voluit voor Victory zal geven, om zo mee aan onze heren 1-toekomst te bouwen.

Vanuit Spanje komt Max Romagosa ons versterken. Max komt vanuit Barcelona, waar hij bij de gekende Real Club de Polo de volledige jeugdreeksen doorliep. Bij Polo groeide hij ondertussen door tot het eerste team. Zijn verfijnd hockey zal bij onze heren 1 zeker een meerwaarde betekenen.

Buiten deze 3 versterkingen, komen er nog 2 Rio-gangers onze aanval aanjagen:

Braziliaanse spits (en daar in Rio dus al teamgenoot van onze Yuri van der Heijden de voorbije Spelen), Lucas Paixao komt naar Victory. Volgend seizoen dus geen samba-voetbal, maar wel samba-hockey op ons nieuw waterveld! Deze 23jarige spits kijkt alvast uit naar zijn eerste match in de Belgische competitie.

Zonder het te weten, heeft Lucas zijn nieuwe teamgenoot bij Victory ook al eerder ontmoet in het atletendorp tijdens de voorbije zomerspelen, want onze andere Olympiër komt uit Canada. Devohn Teixeira is één van de aanvallers van het Canadese nationale team en heeft al meer dan 80 caps op zijn palmares.

Beide heren zullen zonder enige twijfel een gesel vormen voor de defensie van onze toekomstige tegenstanders.

Lucas Paixao Devohn Teixeira

Welkom Mathias en Timothy
Bienvenido Max
Bem-vindo Lucas
Welcome Devohn!