11/02/2019 - Het zaalhockey seizoen is afgelopen en van een aantal ploegen kregen we hun wedervaren en resultaten. In willekeurige volgorde lees je die hieronder. Eén ding is alvast duidelijk: héél véél enthousiaste zaalhockeyers die er naar uitkijken om volgende week terug het veld op te gaan. Proficiat aan alle zaalhockeyers!

U14 Girls 5 hebben een zeer mooie match gespeeld tegen een waardige tegenstander,.... iedere speler heeft het beste van zichzelf gegeven. Ze hebben de overwinning echt als ploeg binnen gehaald en behalen de 1e plaats in VHL 3A! Dank aan de vele supporters!

 

Na het missen van het kampioenschap met enkele seconden vorig jaar, heeft de U12 Girls 1 zich dit jaar technisch, tactisch en mentaal van haar sterkste kant laten zien. Beste verdediging van de competitie, 67 doelpunten, een welverdiende kampioen in VHL1!

 

U14 Boys 1 en U19 Boys 1 gaan voor promotie indoor! Top gedaan boys!
   

De jongens van U11 Boys 3 werden net geen kampioen, maar bemachtigden wel zeer verdienstelijk de tweede plaats!

 

De meisjes van U14 Girls 3 zijn kampioen geworden in VHL1. Het was een leuke indoorcompetitie met veel plezier en inzet. De finale werd gespeeld tussen Victory & Dragons U14 G2: een thriller van formaat, en dat voor een zaterdagavond! Dank aan de sportieve prestaties van de meisjes, het engagement van de ouders, het correct refereren van de scheidsrechters en de organisatie van de PV's "livehockeylovevictory"

De U11 Boys 1 wonnen hun laatste wedstrijd met 7-3 in een rechtsreeks ‘do of die’ duel tegen Gantoise en werden zo zaalkampioen in VHL1 onder het goedkeurend oog van hun coach Andrzej Janssens.

 

Onze U10 Girls 1, een hechte groep dikke vriendinnen eindigt deze zaalcompetitie op een zeer verdienstelijke 2e plaats!

 

De toppertjes van U11 Girls 1 zijn kampioen geworden in de reeks VHL 1A. Met zeer veel dank aan de coaches Anke & Joss en alle indoortrainers (Maarten, Artur, Nathalie, Julie & Wouter).