19/03/2016 - Royal Victory H.C. groeit en bloeit, wat ook eisen stelt aan onze organisatie. Veel enthousiaste vrijwilligers zijn reeds betrokken bij het bestuur en bij het organiseren van de dagelijkse gang van zaken op onze club. Voor een aantal taken zijn we evenwel nog op zoek naar mensen die zich op vrijwillige basis voor onze club willen inzetten.

Vrijwilliger zijn op je eigen club is een mooie manier om iets terug te doen voor Royal Victory H.C. waar je waarschijnlijk reeds veel uren doorbrengt. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen, vriendschappen te sluiten en zelfs nog te leren van elkaar. En als extraatje krijg je er nog een goed gevoel van ook!

Wie zoeken we? klik bij lees meer


Wie zoeken we?

  • Versterken van ons events-team: we kijken uit enthousiaste vrijwilligers die graag meewerken aan de organisatie van de Garden Partyof Victory Night of Kerstborrel of Victory Hits. We verwelkomen ook graag vrijwilligers die mee hun schouders zetten onder ons International Beach tournament (U14-U16)
  • Versterken van ons marketing/sponsorteam, om zo de relaties met onze sponsors te onderhouden en nieuwe kandidaten aan te trekken.
  • Onze infra-groep is op zoek naar handige papa’s, mama’s of opa’s en oma’s die veel voldoening halen uit het netjes houden en opsmukken van onze infrastructuur.
  • Organisator achter de schermen die wil meewerken (of zelfs kar trekken) aan het materiaalbeheer van de club (trainingsmateriaal, stagemateriaal, keepersuitrustingen)

Mocht jij een expertise hebben die hier niet staat vermeld, bv je verhuurt tenten of meubilair, of je hebt een horecabedrijf en wil zich eens inzetten voor de club, je bent handig en je haalt veel voldoening in het opsmukken van onze infrastructuur,  of je bent dokter die stand-by wil zijn tijdens een toernooi, ... , dan kijken we uit naar uw idee of voorstel.  

Als je interesse hebt, kan je een mailtje sturen naar vrijwilliger@victory.be. We zullen je spoedig contacteren om jouw inzet samen te verkennen.

Live hockey, love Victory.