Het einde van 2020 komt er snel aan. In deze bijzondere tijden missen we allemaal het clubgevoel. Het samen zijn met je sportieve vrienden, je kunnen uitleven op het hockeyveld. Maar ook de gezellige Victory Night, met de lekkerste mosseltjes of de gezellige kerstborrel en de 'derde' helft. Dit alles is oh zo belangrijk, zowel voor iedere speler als ouder binnen onze club. Het geeft iedereen een mentale boost. Het gaat om het totale plaatje.

Het moeilijkste is het wegvallen van de wekelijkse trainingen en wedstrijden. Die momenten die ervoor zorgen dat spelers en jongeren een uitlaatklep hebben. Dat ze hun sociale en sportieve vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun geest even kunnen vrijmaken.  Maar ook het moment dat je als ouder positief kan supporteren aan de zijlijn en gezellig kan napraten met andere ouders. Al snel hadden wij ook door dat COVID-19, naast een financiële impact, vooral ook een impact zal hebben op ons mentaal en emotioneel welzijn.

Bedankt ook aan onze vrijwilligers en sportieve staff. Mensen die met hart en ziel hun vereniging nu door deze moeilijke tijden loodsen en steeds gestreefd hebben om toch zo veel mogelijk hockey aan te bieden. Bij wie het eens zo veel pijn doet om te zien dat onze vereniging er niet ten volle kan zijn voor de hockeyers, niet kan zorgen voor die wekelijkse trainingen, dat vertier en de lach op het gezicht van elke sporter. Of de fiere blik van een ouder die zijn kind de pannen van het dak ziet spelen. 
Bedankt om samen met ons rond de vele corona obstakels te helpen navigeren. Het was vaak last minute, vaak vervelend met heel veel snel elkaar opvolgende berichten. 

Voor je vrije tijd, je energie, je enthousiasme en inzet!

LIVE HOCKEY. LOVE VICTORY.