UPDATE 30-01: nieuws voor zowel U7-U12, U14-U19 als +18-jarigen (mineuren, ladies, gents, masters, trimmers).

Vanaf maandag 1 februari wijzigt het trainingsschema drastisch als gevolg van recente beslissingen van het Overlegcomité. De wijzigingen beperken trainingen tot een maximum aantal bubbels per volledig veld en laat voor U14-U19 trainingen beperkt toe. Dat laatste zorgt ervoor dat we niet langer 404, maar wel 809 jeugdspelers kunnen laten trainen. Kortom, voor ons jeugdbestuur een hele puzzle om te leggen. En dat is ook gelukt!

Voor de jongsten onder ons betekent het nieuwe schema wat minder trainingstijd, maar we zijn ontzettend blij dat we onze tieners opnieuw kunnen laten hockeyen. De PV's zullen het tijdslot voor jullie ploeg aan jullie communiceren.

Maar er is nog meer goed nieuws. Ook mineuren, ladies, gents, masters en trimmers zullen trainingslots kunnen reserveren, op weekdagen doorgaans vanaf 20.30 u en op zondagen. Klik op Lees meer voor bijkomende informatie en het volledige trainingsschema.


Je mag maximaal met 4 personen trainen op een kwart veld - 4 x 4 spelers (een volledige ploeg) op een heel veld kan dus. Je kan slechts inschrijven voor de lopende week. Een trainer wordt niet voorzien (want die zou meetellen als 1 persoon op het veld). De groepen van 4 mogen niet mengen van bij de aankomst op de club tot en met het vertrek.

Link naar inschrijvingsformulieren:

Het reservatieformulier voor de week van 8 tot 14 februari zal online komen in de loop van de avond van maandag 1 februari.