14/06/2022

De tiende editie van de Dag van de Trainer staat voor de deur. Je leest het goed: dit wordt een ware feesteditie met talloze bijscholingen binnen het thema 'Trainers doen groeien'.

Klaar voor het grootste eendaagse bijscholingscongres voor trainers in Vlaanderen? Blokkeer dan zaterdag 10 december in jouw agenda!

01/06/2022

Het afgelopen seizoen betekende een eerste stap voor Victory in het opleidingsprogramma voor jonge scheidsen, met Marie Eeraerts (U16G1) die geslaagd is in het examen Club Umpire. Daarnaast zijn verschillende jeugdspelers bijna klaar om hetzelfde examen met goed resultaat af te leggen. Bovendien hebben we het afgelopen seizoen 3 nieuwe nationale scheidsen en heeft de arbitragecel heel wat ploegen geholpen bij het vinden van een umpire. Maar een club als Victory is het zichzelf verschuldigd om de lat voor volgend seizoen nog een stuk hoger te leggen. Hierbij willen we met begeleiding en financieel specifiek jeugdspelers en -speelsters aanmoedigen om wedstrijden te begeleiden.

15/03/2022

Nu de dagen steeds langer worden, doet dit velen al hunkeren naar het barbecue seizoen. Uiteraard kan je opnieuw met je hele hockeyploeg een gezellige ploegbarbecue organiseren op Victory.

Enkele afspraken:

  • Zoek een geschikte datum met je ploeg en stem deze datum af met onze barverantwoordelijke. Liefst kies je een datum wanneer er ook wedstrijden zijn op de club. Dat kan je nakijken op de wedstrijdplanning op onze website. Wanneer er al een groter clubevent gepland is, kan je geen ploeg barbecue organiseren om logistieke redenen. Raadpleeg hiervoor onze event kalender.
  • Kostprijs voor de barbecue pakketten (van onze huisleverancier Buermans): €22/+12j en €12/-12j. Een assortiment groenten, koude sauzen en een stukje brood zijn inbegrepen. Je reserveert je ploeg barbecue via een inschrijvingsformulier, dit formulier wordt opgemaakt per ploeg. Elk ploeglid kan apart inschrijven en online betalen, maar dan moet de datum wel eerst goed afgestemd zijn met de barverantwoordelijke!
  • 5 dagen vóór de datum van je ploeg barbecue worden de inschrijvingen gesloten en de bestelde BBQ-pakketten doorgegeven aan Buermans. 
    Je spreekt af binnen je team wie de BBQ-pakketten tijdig afhaalt bij Buermans (zondag gesloten!).
  • De ploegleden (en/of ouders) zorgen zelf voor het dekken van de tafel, bakken van het vlees, afruimen en het barbecue toestel proper achterlaten. Houtskool en barbecue te verkrijgen bij de barman mits een waarborg.
  • Op onze barmedewerker(s) kan je rekenen om voldoende drank te bestellen om al dat lekkers door te spoelen. Dranken kan je betalen met de Victory drankkkaart of met de bank app/kaart. 
  • Rest ons jullie enkel nog een gezellige en lekkere ploeg barbecue toe te wensen.
14/02/2022

Vanaf 12 februari 2022 wordt een verplichte identiteitscontrole van de op het wedstrijdblad ingeschreven spelers/speelsters van kracht! We krijgen immers vaak meldingen van teams dat hun tegenstander het wedstrijdformulier niet correct heeft ingevuld. Daarom wordt deze verplichte identiteitscontrole nu ingevoerd. In eerste instantie zal dit door de nationale scheidsrechters worden gedaan voor aanvang van de wedstrijd.

Dit betekent dat deze regel voorlopig alleen van toepassing is op afdelingen waar nationale scheidsrechters de wedstrijd leiden.

OPGELET: in de toekomst zal dit ook worden uitgebreid tot alle kampioenschappen.

07/02/2022

Het indoorseizoen ligt achter ons, we zijn klaar om aan de tweede ronde van de outdoor kampioenschappen 2021-2022 te beginnen. Helaas is de Covid-pandemie nog niet verdwenen en worden wij nog steeds onderworpen aan de beperkende maatregelen die door onze overheidsinstanties worden opgelegd.

Sinds 28 januari is in België de corona-barometer ingevoerd, met drie kleurcodes (geel, oranje en rood) die elk gekoppeld zijn aan een reeks vooraf bepaalde maatregelen. Momenteel geldt code rood, hetgeen de volgende beperkende maatregelen inhoudt voor de outdoor versie van onze sport:

Bij de start van het nieuwe seizoen organiseert de club opnieuw een infoavond met een opfrissing van de spelregels op donderdag 14 oktober 2021 om 20 u. Deze infoavond wordt gegeven door Christophe Le Clef, nationaal scheids van onze club die geregeld in Eredivisie wedstrijden leidt. 

Kom zeker op tijd zodat we de geplande timing kunnen aanhouden.