Het is met groot enthousiasme dat we jullie opnieuw uitnodigen voor het aankomende G-hockey event op Victory op zaterdag 17 februari.
Deze buitengewone dag belooft niet alleen sportiviteit maar ook een warme integratiedag te worden, waar we samen onze getalenteerde spelers vieren.
We verwachten een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië voor een hartverwarmende sfeer, gevuld met vreugde en solidariteit. Onze G-hockeyers zullen stralen op het veld, met de steun van de vele vrijwilligers en aanmoedigingen aan de zijlijn van al wie hockey en G-sport een warm hart toedraagt. Het wordt opnieuw een dag van verbinding, waar iedereen, ongeacht achtergrond, samenkomt om te hockeyen en inclusiviteit te vieren.
Mis deze bijzondere gelegenheid niet! Iedereen is welkom om al deze talenten aan te moedigen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Share:

Clubnieuws

laptop, notebook, cellphone-1839876.jpg

Online Nieuwsflash

De nieuwsflash brengt je wekelijks op de hoogte van de laatste informatie binnen Victory. Als speler of ouder vind je hier alle praktische en meest recente informatie.

together with our partners