Duty op zaterdag, hoe zat dat ook alweer?


Na 2 jaar waar door Corona minder wedstrijden gepeeld zijn, is het voor iedereen niet altijd even duidelijk wat er juist verwacht wordt als je ploeg duty heeft…

De ouders van jeugdploegen op Victory springen in om alles in goede banen te leiden op de club. Dit betekent 1 keer per jaar een paar uurtjes helpen op zaterdagvoormiddag voor de wedstrijden, 1 keer helpen op events en/of op vrijdag als kok van de week. Op deze manier help je de club maar dit kan je ook beschouwen als teambuilding.

Degenen die een thuismatch hadden afgelopen weekend hebben al gezien dat de Duty op zaterdag in een nieuw jasje zit. 

Vanaf nu wordt er steeds een dutytafel gezet voor de witte kasten in het clubhuis. Deze tafels wordt steeds bemand door 1 persoon zodat iedereen daar terecht kan voor alle vragen. In de witte kasten zit, al het benodigd materiaal. 

Of het nu gaat over veldverdeling, lenen van hesjes/scheidsrechterhesjes/fluitjes/ballen of een ongeval : bij deze tafel kunnen ze je verder helpen. Daarnaast zijn er 3 personen nodig in de keuken om te helpen bij het maken van broodjes edm en 3 personen buiten om daar alles vlot te laten verlopen. 

Weet je niet wanneer jullie ploeg aan de beurt is? Check even op de website, de flash van vorige week of in de teamagenda. 

Word vrijwilliger
Sponsors