Duty op zaterdag, hoe zat dat ook alweer?

07/02/2023
Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het - veel te vroeg - overlijden van Karin Venkeler, echtgenoot van Nico Van den Eede en mama van Maxim en Charlotte (belofte bij onze dames 1), na een maandenlange moedige strijd.
We koesteren de mooie herinneringen aan de gezellige gastvrije momenten die velen mochten ervaren, op de hockey, in de keuken of aan de “Cabine”en veel van onze jeugdspelers zullen mooie herinneringen overhouden aan de vele “Sleepovers”.
 
We rouwen mee met Nico, Maxim en Charlotte en gaan haar enorm missen. 

Dit weekend liep The Vic opnieuw vol met een aantal Victory vrijwilligers. Niet om de handen uit de mouwen te steken, maar deze keer om gezellig de voetjes onder tafel te steken om elkaar (nog) beter te leren kennen. Een gezellige avond waar onze enthousiaste vrijwilligers enkele nieuwe ideeën met elkaar konden delen.
Wil je ook graag deel uit maken van deze grote groep sympathieke Victorianen? Stuur gerust een berichtje naar vrijwilliger@victory.be. Een paar extra handen achter de schermen of naast het veld zijn altijd welkom!

Enkel sfeerbeelden

Meer dan 150 vrijwilligers! Zonder AL deze Victory-harten was dit niet mogelijk geweest!
Een uurtje opbouwen of afbreken, een shift suikerspinnen draaien, schminken, pasta uitscheppen, ... jullie inzet en enthousiasme zijn een basisvoorwaarde om het Halloweentornooi te doen slagen!
Uiteraard zijn er ook die die-hards, het kloppende hart van een tornooi! Mensen die een hele dag, maar velen het hele jaar door, hun best doen om er een feest van te maken. Een barteam, een worstteam, een kassateampje, de micro-man, de score-vrouw, een pannenkoeken-grootouder-team, een klusjesteam. Jullie inzet, verantwoordelijkheid en ervaring zijn de garantie op slagen!
Zoals op ieder evenement heb je ook een aantal trekkers nodig, die al weken/maanden op voorhand bezig zijn. Wat een geweldig team!
 • Janneke, drijvende kracht! Administratieve held!
 • Tessa, voor het eerst erbij. Maar van de manier waarop ze al die helpende handen heeft begeleid en ingepland kunnen er nog velen iets leren!
 • Nicolas, alleskunner, energie te over. Hij krijgt alles geregeld en heeft waarschijnlijk nog een paar kilometer meer afgelegd dan de rest!
 • Isabelle, haar creativiteit en harde werk zorgde voor een fantastische inkleding en het griezeligste tornooi!
 • Pieter, zonder zijn wedstrijdschema’s is er geen tornooi!
 • Inge, haar steun en ervaring bij ieder Victory evenement zijn onbetaalbaar!
Nogmaals DANK U! Aan al deze vrijwilligers! 
Hopelijk zijn jullie bij het volgend evenement ook zo talrijk aanwezig!
Een fiere, nagenietende Victoriaan
Live Halloween. Love Victory!
10/10/2022

Verdien je graag een centje bij én kijk je graag naar indoor matchen? 

Help het indoorteam door je op te geven als “zaalwachter”. Globale taken:

 • de tijd van de wedstrijd in de gaten houden
 • startsignaal en eindsignaal aangeven van de wedstrijd
 • kaarten noteren – wie / tijdstip enz
 • de score van de wedstrijd bijhouden

Interesse? Meer informatie? Mail naar indoor@victory.be

De laatste jaren hebben we zware inspanningen geleverd om een fantastische infrastructuur te verwezenlijken waar we allemaal kunnen van genieten. Alle Victorianen hebben hier aan bijgedragen, met ondermeer het lidgeld. Sommigen van ons gingen een stapje verder en leverden soms letterlijk bloed, zweet en tranen. Anderen gingen nog verder en hadden er letterlijk slapeloze nachten voor over. Alvast dank hiervoor. Er zijn nog wel wat zaken die aangepakt moeten worden, maar als we kijken hoe we nu onze activiteiten kunnen laten doorgaan, kunnen we allemaal reeds heel blij zijn.

Om ervoor te zorgen dat we deze fijne omgeving kunnen behouden en veilig houden zoeken we dus nieuwe vrijwilligers voor de cel "Iemand Anders".

21/02/2022

Van 27 februari tot 6 maart is het de Week van de Vrijwilliger.

Om onze mooie club draaiende te houden, zijn we heel dankbaar dat we steeds kunnen rekenen op onze enorm enthousiaste bestuurders en vrijwilligers. Zij zijn nooit te beroerd om iets op te pakken en staan bij iedere activiteit weer paraat.

Vrijwilligers op Victory zijn zeer waardevol: niet alleen geven zij zuurstof aan onze organisatie. Meer nog, zij geven betekenis en kleur aan onze werking, aan onze leden en bezoekers. We mogen er niet aan denken als zij zouden wegvallen. Daarom: 

Een welgemeende hartelijke dank aan al onze vrijwilligers voor jullie tijd en enthousiasme!

Zelf nog geen vrijwilliger op Victory? Bedenk dan hoe fijn het zou het zijn als meer leden zich betrokken voelen en te hulp schieten als het nodig is? Hoe fijn het zou zijn als een groter deel van jullie, Victorianen, zich nog meer thuis voelt op Victory en mee wil helpen zodat iedereen wekelijks onbezorgd kan sporten en genieten van elkaars gezelschap? 

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! vrijwilliger@victory.be 

 

10/02/2022

Er is een kok aanwezig op vrijdag die zorgt voor een lekkere maaltijd op vrijdag. 

Valt de duty dan weg voor kok van de week? 

Nee, maar de taken zijn wel anders dan vroeger. Jullie ploeg ondersteunt de kok/keuken/bar waar nodig. 

Bij het begin van de duty kan het zijn dat de kok vraagt om te helpen bij de voorbereidingen van het menu. Nadien helpen jullie in de bar en de keuken voor de andere taken zoals

 • frietjes, panini’s, hamburgers, partysnacks… maken
 • helpen bij het serveren/uitdelen van de borden
 • afruimen
 • vaatwasser vullen
 • keuken op orde houden
 • bijspringen achter de bar op drukke momenten 

Voor de duty zijn er minimaal 4 personen nodig. Zij werken in de keuken en de bar (tussen 17.30 en 21.30).

Heb je als pv vragen over Kok van de week mail dan naar barverantwoordelijke@victory.be

20/01/2022

In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool en het Rode Kruis biedt Gezond Sporten de e-learning 'Eerste hulp in de sportclub' aan om te leren hoe je hulp kan bieden wanneer er een ongeval zou gebeuren in de sportcontext. Met een snelle en correcte eerstehulpverlening kunnen we immers de ongemakken van een sportletsel verminderen en het herstel bevorderen. Het is daarom noodzakelijk dat zoveel mogelijk trainers, medewerkers, sporters, ... binnen onze sportclub eerste hulp kunnen toepassen bij ongevallen.

Volgende zaken komen aan bod:

 • Algemene informatie eerste hulp
 • Reanimeren & defibrilleren
 • EHBO voor de meest voorkomende letsels in de sportcontext (letsels aan ledematen zoals een verstuiking of ontwrichting, huidwonden zoals blaren, flauwte, bloedneus, blauw oog, hersenschudding, hyperventilatie, zonneslag, ...)
 • Technieken om een slachtoffer te verplaatsen

Deze e-learning kan je op je eigen tempo doorlopen wanneer je wil. Op het einde ontvang je een erkend bijscholingsattest van de Vlaamse Trainersschool! Inschrijven kan hier!

Word vrijwilliger
Sponsors