Log in

Het seizoen van onze Dames 1 nadert de ontknoping. Dat het een speciaal seizoen was, hoeft geen uitleg. En dat was het vooral voor Joss Schiltz, die reeds haar 10e seizoen het beste van zichzelf geeft bij onze Dames 1.

Een terugblik op haar lange Victory carrière.

6/04/2021 - De grote vrijwilligerswerking op Victory is onuitputtelijk. Niet alleen in aantal vrijwilligers, maar ook (en misschien nog veel meer) in het enthousiasme dat zij stuk voor stuk tonen voor Victory. We gaan op gesprek bij Christophe, papa, speler, arbiter en ook enthousiast vrijwilliger.

13/04/2021 - We gaan deze week op bezoek bij Karolien, getrouwd met Manu en mama van 2 zonen, Maxim (U19) en Alec (U16). Karolien is al vele jaren actief bij het team dat het keepersmateriaal beheert en zij is ook onze duty manager.

30/03/2021 - Deze week duiken we in de rijke vrijwilligersgeschiedenis van onze club. Lid sinds 2004 als hockeymama en later gingen ook de kinderen hockeyen. Fiere mama van intussen 3 volwassen studerende zonen. Wie kent Meike Vroom (nog) niet?

23/03/2021 - Meer dan een jaar geleden zorgde dat vervelende virus ervoor dat de wereld op slot ging. Geen hockey, geen gezellige ontmoetingen in The Vic, zelfs geen officiële opening. Maar veerkrachtig als we zijn op Victory heeft de club in het afgelopen Corona-jaar digitaal enorme stappen gezet: sportieve challenges op onze social media kanalen, een heuse online Algemene Vergadering, zoom meetings met het bestuur, ontelbare video calls en in primeur zelfs een TV kanaal, VictoryTV. Ondanks al deze initiatieven missen we het “echte” Victory leven. Tijd dus om opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan aan jullie voor te stellen.

Deze week maken we kennis met Thierry Broes. Thierry is onze vrijwilliger achter de schermen voor Food & Bar. Dochters Pauline en Lucie (U16 G2) brachten hem naar Victory.

16/03/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden. Dat dit begint te wegen op de club en haar leden, moeten we jullie niet vertellen. Er kondigen zich betere tijden aan, maar in afwachting van versoepelingen stellen we jullie opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan voor.

Deze week maken we kennis met Helena Jacobs. Helena heeft 3 sportieve mannen in huis. De zonen Olivier (U16) en Cédric (Heren) spelen al meer dan 10j hockey en Frederik is recent aangesloten bij de nieuwe tak sporttak: Victory Cycling.

9/09/2021 - Omdat we nog steeds de gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden moeten missen, brengen we Victory tot bij u. Hoopvol dat we elkaar weldra terug kunnen ontmoeten, laten we u deze week opnieuw kennismaken een échte BV, een Bijzondere Victoriaan.

Deze week in onze babbelhoek: Filip Desmedt, fiere papa van Olivia (U19G1), Raphaëlle (U19G1), Joanna (U16G1) en Julianne (U12G2) en enige man in het huishouden Desmedt dat hij samen met echtgenote Elisabeth runt.

2/03/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Na de eerste lentekriebels vorige week, trachten we deze week jullie nieuwsgierigheid te kriebelen door opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan aan u voor te stellen.

Stijn De Preter is de vrijwilliger achter de vele social media boodschappen over aanpassing, verstrenging, versoepeling, verandering. Maar Stijn betekent voor Victory nog veel meer dan dat alleen natuurlijk!

23/02/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Week na week gaat een grendeltje los van de maatregelen en dringen we het Corona virus beetje bij beetje achteruit. Ook deze week maken kennis met een échte BV, een Bijzondere Victoriaan. Want achter de schermen (letterlijk en figuurlijk!) blijven onze vele vrijwilligers gedreven toezien op de (financiële) gezondheid van onze club.

Ellen van den Haak is zoals zovele vrijwilligers via haar hockeyende zonen in het clubleven op Victory gerold.  Ellen en ook haar echtgenoot Simon zijn, wat wij Antwerpenaren al eens graag vermelden, “van de parking” en dan nog van “nen ollandse parking”, maar intussen volledig ingeburgerd op een kleine tongval na

16/02/20201 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard, zeker nu ook nog Koning Winter het kleine beetje toegelaten hockey vorige week letterlijk in de diepvries stak. In afwachting van een (hopelijk zeer snelle en vlotte) overgang van winterprik naar coronaprik, prikkelen we graag jullie nieuwsgierigheid om opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week maken we kennis met Nicolas Bisschops. Nicolas is op het thuisfront omringd door alleen maar dames. Samen met echtgenote Sofie telt het gezin Bisschops drie hockeyende tienerdochters: Eline (U16), Charlotte en Margaux (allebei U12).  

Damen Ilse
Communicatie
De Ridder Ines
hoofdtrainer wanderers
Slijper Bernard
externe contacten
Tuymans Linda
verantwoordelijke trainer wanderers
Van De Pontseele Joost
Coördinator
Vandeplas Jan
Eerste contact/informatieve fiche

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com