Log in

Ja hoor, zaterdag genoten onze Wanderers eindelijk ook nog eens van een training op onze velden. Ook voor hen werd hockey jammer genoeg een hele tijd stopgezet. Maar zaterdag 20/3 om 16 u onder een stralend zonnetje genoten ze allen van hockey en elkaars gezelschap, met respect voor de nodige maatregelen om alles veilig volgens de regels te laten verlopen.

Welkom back Victory Wanderers, heerlijk om jullie te zien genieten en bewegen op onze velden.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de vrienden van het vriendenhuis hun jaarlijkse kerstmarkt. 
Dit jaar door Covid-19 helaas géén wijndegustatie, géén kerstmarkt en géén feestweekend.

Maar geen nood... De WIJNVERKOOP gaat WEL door! Wijnverpakking-Catalogus
Het bestelformulier voor de wijnen vind je hier.

De kerstmarkt wordt vervangen door een ONLINE VERKOOP van KERST- en NIEUWJAARSGESCHENKEN. Geschenken-Catalogus
Ook dit bestelformulier vind je hier.

VZW TOOTB - het vriendenhuis hopen ook dit jaar op jullie warme steun te kunnen rekenen.

Met droefheid vernamen wij het overlijden van Marc Van Broekhoven. 

We leerden Marc (op foto uiterst links) kennen als papa van Alex. Alex was één van de eerste leden van de Victory Wanderers. Deze G-werking werd opgestart in september 2011 op Royal Victory H.C. als eerste Vlaamse club op initiatief van Eric Van Hoof en Marc engageerde zich direct vanaf dag 1 als coördinator van de Wanderers. Stilletjes aan groeide het aantal leden en Marc verkondigde aan iedereen die het wilde weten wat men op Victory aan het verwezenlijken was voor jongeren met een beperking.

In de jaren 2014 tot 2016 was hij één van de dragende medewerkers van de Integration Cup, een project waarbij G-hockey gekoppeld werd aan tophockey (een organisatie van drie clubs: Victory, Dragons en Braxgata). Door de wedstrijden op topniveau af te wisselen met G-wedstrijden kwam de G-werking in de publiciteit (tot op de nationale televisie) en werd het meer en meer bekend.

In het voorjaar van 2016 was hij ook de grote bezieler van de modeshow “be.YOU.tiful”. Dit event vond plaats op 16 maart 2016 waarbij enkele van onze Victory Wanderers als professionele modellen samen op de catwalk stonden met een aantal tophockeyers. Deze benefietavond heeft nog lang nagegalmd in het Antwerps hockey- en modewereldje.

Marc was natuurlijk ook de papa van Sam en de echtgenoot van Bianca (één van de fotografen van G-activiteiten) en samen met hen bleef hij de Wanderers altijd steunen (ook nadat hij ziek geworden was) en samen met de ouders van onze G-ers waren we vrienden geworden.

Zoals Marc de Wanderers en de Victory een goed hart toedroeg, zo zullen we Marc in ons hart steeds meedragen! In naam van de ganse Victory familie bieden we onze oprechte deelneming aan aan de ganse familie.

Op zondag 8 maart werden beide nationale parahockey teams, de Red Giants Black en de Red Giants Yellow, hartelijk ontvangen op Royal Daring in Molenbeek.

Ondanks het gure weer en ondanks de regen waren de supporters talrijk aanwezig voor de demonstratiewedstrijden. De Red Giants Black speelden tegen de U16 Girls van Daring en de Red Giants Yellow tegen de U14 Boys van Daring.

De supporters zagen mooie wedstrijden. Alle spelers delen duidelijk dezelfde sport met dezelfde motivatie. Er waren mooie acties aan beide kanten, er werd fijn samen gespeeld en fair play stond hoog in het vaandel. Beide wedstrijden werden gewonnen door de thuisploeg. Maar een grote proficiat aan alle spelers. Zij hebben laten zien dat sport open staat voor iedereen en dat samen sporten de grote stap voorwaarts is naar inclusie.

28/01/2020 - Vrijdagavond 24 januari waren de Red Giants Yellow uitgenodigd door White Stars voor een indoorwedstrijd tegen U12 Boys.

Klik bij lees meer om het volledig verslag te lezen.

Royal Victory Hockey Club huldigde zijn speelsters en spelers van de Victory Wanderers die de afgelopen zomer tijdens het De Cronos Groep EK Parahockey een medaille behaalden: Katrijn Vermeulen, Paulien Van Goethem, Stefan Collyn, Thomas Van de Pontseele en Sharon Koumans. Samen met hen op de foto: Anne-Sophie WeynsRachel Winthagen en schepen van Sport van Gemeente Edegem Koen Michiels. Victory organiseerde ook dit EK voor G-hockeyers.

Bekijk ook de aftermovie van het Cronos EK Para Hockey

De club heeft het volgende persbericht verstuurd:

EDEGEM, 15 augustus 2019 – Royal Victory Hockey Club is klaar voor het Cronos EK ParaHockey, dat zal doorgaan op de velden van de voortrekker van parahockey of G-hockey in Vlaanderen en België.

22/05-2019 - Het is al een tijdje geweten dat onze club het Cronos 2019 Euro ParaHockey zal organiseren van 19 tot 21 augustus. Een werkgroep is dit Europees tornooi voor G-hockeyers al verschillende maanden aan het voorbereiden.

29/04/2019 - Onze Victory Wanderers hebben een drukke voorjaarskalender! Afgelopen weekend waren zij te gast op de REVA beurs in Gent

De wekelijkse trainingen op woensdag lopen nog even door, want er staan nog G-ontmoetingen op de agenda op Braxgata (31/05), Pinguin (1/06) en Mol (16/06).

Voor volgend seizoen zijn onze Victory Wanderers nog op zoek naar nieuwe gemotiveerde trainers. De groep traint elke woensdag van 17.30 tot 18.30 op Victory. Interesse? Neem contact op met Joost Van de Pontseele, coördinator van onze Victory Wanderers.

Live Hockey. Love Victory Wanderers.

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com