Log in

Kies om lid te worden van de David Lloyd community en sport 2 maanden gratis deze zomer.
Victory lid? Dan hebben ze speciaal voor jou een extra actie. Sport deze zomer 2 maanden gratis EN betaal geen joining fee in de maand juni!  Maak gebruik van onze zwembaden,gym, spa en tennisvelden.Sport je liever in groep? Neem dan deel aan onze outdoor groepslessen of leef je helemaal uit in onze battlebox, een training waarbij aan kracht- en uithouding wordt gewerkt.
 
Jouw veiligheid is hun prioriteit! Uiteraard hebben ze hier extra aandacht aan besteed.

Naast de gebruikelijke mondmaskerplicht en social distance maatregelen, signalisatie en handgel stations hebben we ons ventilatiesysteem welke al volgens de normen werkte op toevoer van uitsluitend verse buitenlucht aangevuld met een uniek luchtzuiveringssysteem - Airsteril. Airsteril zorgt ervoor dat de lucht extra wordt gezuiverd en bijkomend dat alle oppervlakken continu worden gedesinfecteerd.

              Ontdek David Lloyd vandaag nog. Bezoek davidlloyd.be om meer te weten.
​​​​
* algemene voorwaarden van toepassing

Het afgelopen weekend ontvingen we de leden van de Royal Victory Business Club op de club voor het eerste business event van het seizoen. Tijdens dit event werden onze hoofdsponsors extra in het daglicht geplaatst en stelde de club onze fanion teams voor aan het aanwezige publiek. Op een zonovergoten terras genoten onze sponsors samen met de supporters van twee felbevochten wedstrijden.
Een geslaagde editie die zeker voor herhaling vatbaar is.

Dank aan de vele vrijwilligers die hun schouders hebben gezet bij de organisatie.

Geniet nog even mee na van dit warme weekend via de foto's!

  

  

Met dank aan SDL Fotografie voor de foto's.

  

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com