Log in

Op vrijdagavond 15 oktober is het Victory zingt

Om iedereen de kans te geven uit volle borst mee te zingen, voorzien we een tekstboekje met alle liedjes. Heerlijk voor die avond, zalig om thuis opnieuw te herbeleven.

Steun je graag mee ‘Victory zingt’, een event in het kader van ons integratieproject tussen onze Victory Wanderers en al onze clubleden, dan kan jouw logo/advertentie/boodschap mee opgenomen worden in dit tekstboekje. 40euro voor een halve pagina, 75 euro voor een volledige pagina.  

Een kleine geste voor een superinitiatief. Neem zo snel mogelijk contact op met Isabelle Collin +32 494 147 943 of fam.vanderbeken.collin@gmail.com) om je sponsoring te bevestigen.

Bedankt alvast aan onze partners Cronos Group, Uptime Group, Duval Branding en Van Mossel om ook voor dit Victory event de nodige steun te bieden.

Onze Wanderers en het organiserend team appreciëren uw geste enorm!

 

Na een grote investering in nieuwe velden en een nieuw clubhuis is Victory een van de mooiste clubs van het land geworden. Daarenboven is Victory ook de grootste club van het land met meer dan 1600 leden en 80 competitieploegen. Kortom, elke week passeren hier duizenden mensen die je als sponsor in een ongedwongen omgeving kan engageren.
We kunnen nog verschillende opties aanbieden, gaande van eenvoudige bannieren tot sponsordoeken aan de grote tribune. Interesse? Contacteer ons dan via de social media kanalen of via sponsoring@victory.be
  

 

De vrijwilligers van het sponsorteam werken aan een volledig nieuwe brochure. Volgende week meer informatie in de Flash! Wens je nu al graag meer informatie over onze sponsorformules en Royal Victory Business Club

Met een bereik van om en bij de 1000 kijkers is VictoryTV op korte tijd uitgegroeid tot hét medium om de thuiswedstrijden van Victory Dames 1 coronaproof te volgen. De voor- en nabeschouwingen worden verzorgd door mensen met een degelijke hockeykennis, een mooie aanvulling op het live commentaar tijdens de wedstrijden.

Voor de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen op zondag 18 april bieden we je een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen dan tegen Antwerp met als inzet een plek in de halve finales Eredivisie. Een ideale gelegenheid om je bedrijf extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden

 

Mede dankzij een extra ondersteuning van onze partner Blue moon worden de uitzendingen steeds professioneler.

Een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen overwegend wedstrijden op Antwerpse bodem. Een ideale gelegenheid om je bedrijf lokaal extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules

 

29/11/2021 - Komende woensdag spelen onze dames thuis tegen onze Antwerpse Zuiderburen.
U kan de wedstrijd op 2/12 live meevolgen vanaf 18.30 op VictoryTV
Tot Woensdag

Link naar online event: R. Victory H.C. - Braxgata H.C.

Hou onze social media kanalen in de gaten wil je meer te weten komen wie de gastsprekers zullen zijn.

23/11/2020 - Na het ongezien succes van zondag brengen we de sponsormogelijkheden nog eens extra onder de aandacht. Meer dan 1000 kijkers bekeken ondertussen onze live stream

Zondag 22 november pikten onze Dames 1 de draad van de competitie weer op en onze vrijwilligers hebben met de steun van enkele belangrijke sponsors alles in het werk gesteld om de volledige wedstrijd van onze Dames 1 uit te zenden via live stream. Een primeur in het Belgisch hockey!

Gewoon de YouTube link aanklikken die je kunt vinden op onze Facebook pagina (@rvictoryhc). Deze link verschilt van wedstrijd tot wedstrijd.

Dit is ook een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten in deze eindejaarsperiode extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules: klik op Lees meer.
Neem vandaag nog contact met onze vrijwilligers van het Victory Marketing Team: sponsoring@victory.be

DEZE WEEK: Het marketing/sponsor team!

EEN WERELD TE WINNEN!
Sport doet iets met je.
MAKE A DIFFERENCE BECOME A SPONSOR.

Omdat gezichten soms makkelijker te onthouden zijn dan namen, hierbij als eerste voorstelling in de rij van vrijwilligers teams, deze van het victory marketing/sponsor team

Wij helpen graag om jullie bedrijf mee in de picture te zetten en streven steeds naar een win win voor ieders budget. Spreek ons gerust aan of contacteer ons via 

sponsoring@victory.be

Tinne Deblieck, Ilse Damen, Kathe Bonne, Erwin Demullier, Rafaël Timarche, Koen Druyts, Timothy Winters

  

Contacteer sponsoring@victory.be 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com