Log in

 

De vrijwilligers van het sponsorteam werken aan een volledig nieuwe brochure. Volgende week meer informatie in de Flash! Wens je nu al graag meer informatie over onze sponsorformules en Royal Victory Business Club

Met een bereik van om en bij de 1000 kijkers is VictoryTV op korte tijd uitgegroeid tot hét medium om de thuiswedstrijden van Victory Dames 1 coronaproof te volgen. De voor- en nabeschouwingen worden verzorgd door mensen met een degelijke hockeykennis, een mooie aanvulling op het live commentaar tijdens de wedstrijden.

Voor de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen op zondag 18 april bieden we je een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen dan tegen Antwerp met als inzet een plek in de halve finales Eredivisie. Een ideale gelegenheid om je bedrijf extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden

 

Mede dankzij een extra ondersteuning van onze partner Blue moon worden de uitzendingen steeds professioneler.

Een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode. Onze dames spelen overwegend wedstrijden op Antwerpse bodem. Een ideale gelegenheid om je bedrijf lokaal extra in de aandacht te zetten.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules

 

29/11/2021 - Komende woensdag spelen onze dames thuis tegen onze Antwerpse Zuiderburen.
U kan de wedstrijd op 2/12 live meevolgen vanaf 18.30 op VictoryTV
Tot Woensdag

Link naar online event: R. Victory H.C. - Braxgata H.C.

Hou onze social media kanalen in de gaten wil je meer te weten komen wie de gastsprekers zullen zijn.

23/11/2020 - Na het ongezien succes van zondag brengen we de sponsormogelijkheden nog eens extra onder de aandacht. Meer dan 1000 kijkers bekeken ondertussen onze live stream

Zondag 22 november pikten onze Dames 1 de draad van de competitie weer op en onze vrijwilligers hebben met de steun van enkele belangrijke sponsors alles in het werk gesteld om de volledige wedstrijd van onze Dames 1 uit te zenden via live stream. Een primeur in het Belgisch hockey!

Gewoon de YouTube link aanklikken die je kunt vinden op onze Facebook pagina (@rvictoryhc). Deze link verschilt van wedstrijd tot wedstrijd.

Dit is ook een unieke kans om de visibiliteit van je bedrijf en je producten/diensten in deze eindejaarsperiode extra te vergroten en te versterken én daarbij ook je geliefde club te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Meer informatie over de mogelijke samenwerkingsformules: klik op Lees meer.
Neem vandaag nog contact met onze vrijwilligers van het Victory Marketing Team: sponsoring@victory.be

DEZE WEEK: Het marketing/sponsor team!

EEN WERELD TE WINNEN!
Sport doet iets met je.
MAKE A DIFFERENCE BECOME A SPONSOR.

Omdat gezichten soms makkelijker te onthouden zijn dan namen, hierbij als eerste voorstelling in de rij van vrijwilligers teams, deze van het victory marketing/sponsor team

Wij helpen graag om jullie bedrijf mee in de picture te zetten en streven steeds naar een win win voor ieders budget. Spreek ons gerust aan of contacteer ons via 

sponsoring@victory.be

Tinne Deblieck, Ilse Damen, Kathe Bonne, Erwin Demullier, Rafaël Timarche, Koen Druyts, Timothy Winters

  

Contacteer sponsoring@victory.be 

Royal Victory H.C. is de grootste hockeyfamilie van Vlaanderen. Ontdek ons uniek aanbod van amateur- tot topsporthockey en G-hockey om meer dan 1500 leden en hun familie- en vriendenkring te bereiken.

Met dank aan Tim Tielemans en Jaap van Veen voor de productie.

Kennen jullie TROOPER al? Door online aankopen - vb. bij Cool Blue, Hema, Cheap Tickets, enz - via trooper te laten lopen kunnen jullie Victory steunen

Het kost jullie geen euro extra, enkel maar de kleine moeite om je online aankoop via de troopersite te laten gebeuren. Hierdoor krijgt de club via Trooper een klein percentage van het aankoopbedrag. 

Om jullie even een idee te geven: onze vrienden van Braxgata HC en HC Leuven troopen reeds en dit bracht respectievelijk al 2.174 en 1.101 euro op. Toch leuk meegenomen, niet? 

Ondertussen benieuwd wat trooper is en hoe het juist werkt? Via deze link kom je het te weten: https://www.trooper.be/hoe-troopen!

Indien er iets niet duidelijk is of je meer info wil kan je altijd terecht bij ilse.damen@victory.be

www.trooper.be/victoryhockey

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com