Log in

vrijwilliger@victory.be

De inschrijvingen voor augustus lopen vlot binnen. Momenteel zijn de plaatsen voor dit kamp nog steeds beperkt door de coronamaatregelen. Wacht dus niet te lang om het plekje voor zoon/dochter te verzekeren. Het kamp van augustus is bijna volzet. Heb je het graag wat rustiger met minder groepjes, dan is het kamp van juli zeker een aanrader!

Zomer programma 2021:

Bedankt voor alle aankopen tijdens Victory Strawberry. Hopelijk hebben ze gesmaakt en hebben jullie genoten van de zoete aardbeitjes. 

Victorianen blij, Victory aarblij!

Vooral lachende, verlekkerde gezichten tijdens het ophalen van de aardbeien.

Proficiat aan Kelly Camps, zij won de extra fles Cava voor de eerste bestelling die werd geplaatst.

 

En ook een extra dankjewel aan Marc Boydens en zijn gezin. Zij plaatsten de grootste bestelling bedankt voor jullie enthousiasme tijdens onze extra acties dit jaar!

De laatste actie van het seizoen. Onze event vrijwilligers zijn momenteel al druk in de weer voor de evenementen van het nieuwe seizoen: 

Backsticks, Inhuldiging The Vic , Victory Night, Victory Zingt, ...

We kijken samen met jullie uit naar weer meer fijne gezellige LIVE momenten op onze club.

 

Dit weekend is het zover Happiness in a bag!

Wij willen iedereen bedanken voor de aankoop van de aperobag. Onze vrijwilligers zullen de bags deze week met zorg en met de nodige maatregelen klaarzetten. Kom je bestelling afhalen op vrijdag 26 maart (17-19u) of zaterdag 27 maart (10-12u).

Zet je mooiste aperitieffoto op Instagram (in het bos, op het strand, langs de Schelde, bij jouw thuis,…) en tag ons #rvictoryhc #livehockeylovevictory. Zo geniet de hele Victory familie samen van dit aperitiefmoment.

Wij zorgen voor een Victory apero Spotify-lijst.

HAVE A NICE VICTORY APERO!

                          

Het zal dit jaar een solootje voor de spiegel worden! Ook Victory zingt moeten we noodgedwongen een jaartje uitstellen.
Onze event vrijwilligers hebben getracht om dit event alsnog te organiseren maar de nodige maatregelen laten het ook jammer genoeg niet toe dit op een veilige manier te organieren.

Jammer genoeg strooit Covid-19 ook roet in de organisatie van ons jaarlijks Halloweentornooi
Gezien de huidige situatie en de extra coronamaatregelen lijkt het de vrijwilligers van het Halloweentornooi onmogelijk om dit event op een veilige manier te kunnen organiseren.

Het befaamde Halloweentornooi , dat menige hockeyliefhebbers naar onze velden brengt, laat onze kleintjes dus een jaartje in de steek omwille van Corona.
Maar niet getreurd volgend jaar kan iedereen weer griezelen en hockeyen op onze velden!

Het afgelopen weekend ontvingen we de leden van de Royal Victory Business Club op de club voor het eerste business event van het seizoen. Tijdens dit event werden onze hoofdsponsors extra in het daglicht geplaatst en stelde de club onze fanion teams voor aan het aanwezige publiek. Op een zonovergoten terras genoten onze sponsors samen met de supporters van twee felbevochten wedstrijden.
Een geslaagde editie die zeker voor herhaling vatbaar is.

Dank aan de vele vrijwilligers die hun schouders hebben gezet bij de organisatie.

Geniet nog even mee na van dit warme weekend via de foto's!

  

  

Met dank aan SDL Fotografie voor de foto's.

  

Wij, het leukste en het grootste vrijwilligersteam van Victory, het eventsteam, hebben nog enkele creatieve en/of hands-on, enthousiaste vrijwillige posten

  • voor het R. Victory Galabal met de grootste ambiance van het land (24 april 2020l, zoeken we nog wat versterking van het team. Of je bent creatief, of je hebt een groot netwerk, of je hebt een sales-talent of je wil gewoon wat mee helpen voorbereiden
  • zet je graag mee je schouders onder de leukste seizoensafsluiter van het land ( 6 juni 2020), de Victory Garden Party
  • of wil je gewoon deel uitmaken van het leukste vrijwilligersteam van Victory 

24u/24:- 7 op 7: event@victory.be 

De club heeft het volgende persbericht verstuurd:

EDEGEM, 15 augustus 2019 – Royal Victory Hockey Club is klaar voor het Cronos EK ParaHockey, dat zal doorgaan op de velden van de voortrekker van parahockey of G-hockey in Vlaanderen en België.


Zondag 18/8 belooft een mooi G-hockey feest te worden op Victory. Voorafgaand aan het CRONOS EK PARAHOCKEY tornooi organiseert R.Victory H.C. een G-hockeyevent met BBQ voor clubs uit België en Nederland.
Leden, supporters, sympathisanten, kortom iedereen is welkom om aan te sluiten bij deze gezellige BBQ.
De G-hockeyers zullen je een warm hart toedragen.
Schrijf je snel in via deze link en kom mee genieten van dit fijne event.

Inschrijvingen voor dinsdag 13/8 aub!

27/11/2019 - We zijn al een tijdje bezig met de voorbereiding, maar nu is het ook officieel: Victory, de bakermat van G- of parahockey in België, organiseert het EK 2019 Parahockey van zondag 18 tot woensdag 21 augustus 2019. Meer info volgt.

#SportersBelevenMeer 
#EK2019ParaHockey 
#LiveHockeyLoveVictory

https://eurohockey.org/ehf-launches-the-2019-euro-parahockey-championship-entry/ 

Trooper

 

 

Binnenkort...

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com