Log in

Het Halloweentornooi: Het griezeligste tornooi van het jaar

Wanneer: Zaterdag 6 november 2021
U7 t/m U12 (van 09u tot 16u)

HIER INSCHRIJVEN

Inschrijven:
U7 t/m U12: €22/deelnemer

Wat bieden we aan:

Een nieuw clubhuis = een nieuw concept voor kok van de week.

Er is sinds kort een kok aanwezig op vrijdag die zorgt voor een lekkere maaltijd op vrijdag. Er wordt gewerkt met een reservatiesysteem om zo goed mogelijk het aantal maaltijden in te schatten. Ben je eens vergeten om te reserveren, ziet het menu er super lekker uit of merk je op vrijdag dat je geen zin hebt om te koken? Geen probleem : er wordt altijd wat extra voorzien. Zonder reservatie kunnen we echter niet garanderen dat er altijd een maaltijd beschikbaar zal zijn.

Valt de duty dan weg voor kok van de week?

"Gouden" Red Lions Arthur en Loïc Van Doren zullen op woensdag 22 september tussen ongeveer 16.30 en 18 u op Victory zijn met hun gouden medaille van de Spelen in Tokyo. Een unieke gelegenheid voor een selfie met en handtekening van deze twee hockeysterren en om goud in je handen te voelen. Deze actie is mogelijk gemaakt door Osaka.

Nog 1 keer slapen en het is zover voor onze Victory Wanderers....
De Wanderers staan te poppelen om zich morgen weer op onze velden te kunnen begeven.

Volgende week op 22 september verwelkomen we meer dan 100 nieuwe jeugdleden op onze club.

  • Oefenjeugd 2017-2016-2015: 14.30-15.30 u
  • Oefenjeugd 2014 tot 2010: 15.30-16.30 u

Alvast veel plezier en succes!

De ‘Steun je sportclub’-campagne zit er op. Hartelijk dank voor jullie enthousiaste deelname tijdens de voorbije zomer!

In totaal kreeg Victory meer dan 2500 steuncodes. Hiermee hebben we een aantal Decathlon vouchers kunnen verzilveren waardoor onze leden het nieuwe seizoen met extra materiaal kunnen starten.

Live Hockey. Love Victory.

We zijn goed en wel aan het nieuwe seizoen begonnen en voor velen voelt het wellicht wat vreemd aan. Bovendien mogen we ook dit jaar heel wat nieuwkomers verwelkomen en schuiven een pak jeugdspelers door naar een oudere categorie. Daarom wat betreft spelregels en arbitrage alles even op een rijtje.

Spelregels

Een volledig overzicht van de spelregels voor jeugd, volwassenen en ladies-gents vind je hier. Op die pagina vind je ook welke ploeg hoeveel scheidsrechters moet voorzien.

EHBF voor beginnende scheidsrechters

Zeker in U7 tot U12 nemen heel wat ouders voor het eerst de handschoen op om de wedstrijden in goede banen te leiden. Niet iedereen heeft ooit een wedstrijd gefloten of kent de spelregels van voor naar achter en omgekeerd. Dat hoeft ook niet. Daarom is de volgende site heel handig: https://hockey.be/nl/competitie/outdoor-hockey/starttoumpire/. Met enkele korte en duidelijke clipjes - Eerste Hulp Bij het Fluiten - krijg je een inzicht in de meest voorkomende fouten en kan je met enkele eenvoudige tips en tricks vol zelfvertrouwen het veld opstappen.

Bevestiging score door beide scheidsen            

De belangrijkste wijziging bij het ingeven van het resultaat is dat de score op het einde van de wedstrijd door beide scheidsrechters gevalideerd moet worden.  Neem dus even de tijd om na de wedstrijd de score te overlopen met je collega en vervolgens in te geven in de App. 

We wensen jullie alvast een supermooie start van dit nieuwe seizoen en kijken er al naar uit om jullie terug te zien op en rond onze hockeyvelden !

Aandacht alle nieuwe U14- of nieuwe jeugdspelers: om wedstrijden te mogen meespelen, moet je geslaagd zijn in het theoretisch scheids examen. Echt niet moeilijk als je de spelregels kent. Bovendien kan je online oefenen voor je het examen aflegt, waarbij je in de lesmodules de examenvragen al vooraf letterlijk meekrijgt.

Heb je het examen nog niet afgelegd? Contacteer dan arbitrage@victory.be met je naam, je ploeg en je emailadres. Let op: een emailadres kan maar door een persoon gebruikt worden. Als papa, mama, broer of zus een emailadres al gebruikt hebben, moet je een ander, niet-gebruikt emailadres doorgeven. Wacht niet, zodat je tegen het begin van de competitie (4 september) in orde bent.

Voor volwassenen geldt de regel dat wie een wedstrijd fluit, moet geslaagd zijn in hetzelfde examen.

Om ervoor te zorgen dat je op tijd terug bent van vakantie voor de eerste trainingen, hieronder een aantal data om rekening mee te houden.

Start trainingen seizoen 2021-2022:

  • 16/08: 1 teams U14-U16-U19  (verplichte aanwezigheid)
  • Week 23/08: start 2e teams U16-U19 en 2e en 3e teams U14
  • Week 23/08: onze mineuren (vanaf september met trainer)
  • Week 30/08: overige teams U14-U16-U19, en alle teams U7-U12
  • Woensdag 15/09 of 22/09: oefenjeugd
  • Start van de jeugdcompetitie: zaterdag 4/09, U7-U8 11/9

Het laatste weekend van juni. Traditioneel het weekend voor het Beachtornooi op Victory. Helaas wegens de maatregelen was het onmogelijk om meer dan 500 jongeren te laten feesten en slapen op onze club. Maar van zodra het mag, organiseren we zeker een event op onze club voor onze bovenbouwploegen (U14-U19). 

De Masterploegen hadden dit weekend meer geluk. Zij genoten zondag van een mini-tornooitje, met als afsluiter een gezellige BBQ met ploeggenoten en familie. Meer dan 90 Victorianen beleefden eindelijk nog eens hockey, spel, plezier, lekker eten en een meterke bier (of meer). Bedankt aan al de vrijwilligers die hier samen hun schouders onder gezet hebben.

Op Herakles stond dit weekend het jaarlijks Tophockey tornooi op de agenda. Via de SoMe-kanalen zagen we veel jeugd genieten van wedstrijdjes spelen. Proficiat aan onze U9 en U12, zij werden knap gedeeld eerste en tweede op het tornooi. Aan de coachende ouders, bedankt. Jullie helpen onze Victorianen groeien in hun sportieve uitdagingen. 

 

Ook dit uitzonderlijk seizoen leverden heel wat van onze getalenteerde jeugdspelers knappe prestaties! Dit leidde tot een mooie delegatie in de District Selectieploegen die deel uitmaken van het BeGold Programma.

Alvast een dikke proficiat aan onze Victorianen!

Meisjes:

Jongens:

 

Deze jongens en meisjes trainden het afgelopen weekend in hun districtploeg en krijgen tijdens de maand augustus nog een extra stage die ze afsluiten met een district dag op zaterdag 28 augustus 2021. Na de district dag gaat KBHB over tot de selecties van spelers voor Be Gold U15.

Onder de Be Gold nationale ploegen vinden we ook nog steeds een aantal victorianen die in de komende weken een aantal tornooien zullen afwerken in het buitenland. (Alexis Van Havere, Rachel Winthagen, Mats Vanfleteren) Als club wensen wij jullie alvast heel veel succes en plezier in jullie nationale hockeyervaringen.

Zoeken
Binnenkort...
Overig Nieuws
OBO High Performance keepersstage 2 & 3 nov 2021
19/10/2021
Na 2 jaar uitkijken een succesvolle Victory Zingt!
19/10/2021
Vrijwilligers gezocht voor het Halloween Tornooi 2021
18/10/2021
Geen indoor, zonder zaalwachters!
18/10/2021
We spelen tegen club X. Welke uitrusting hebben die ook alweer?
12/10/2021
Hockeybond bepaalt de wedstrijdkalender
07/10/2021
Hoe word je trainer bij Victory?
07/10/2021
Trainingen op Victory
07/10/2021
Drillster, het e-Learning platform om scheidsrechter te worden
07/10/2021
Spelregels
07/10/2021
Halloween U7/U12

 

Duty Management

Stick to Fair Play

Vertrouwenspersoon

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com