Log in

Voor alle OUTDOOR wedstrijden zijn de uren vastgelegd tot en met 31 december 2021.

PLEASE MAKE IT SAVE, PLAY IT SAVE !!!

31/03/2021 - Na de verdere verscherping van de sportregels van verleden week tot minstens 26 april heeft de KBHB de opties voor de verderzetting van de competitie bekeken. Het Bestuursorgaan (nieuwe naam voor Raad van Bestuur) heeft een voorstel geformuleerd dat je kan lezen door op lees meer te klikken.

Indien de overheid groen licht geeft voor vrienschappelijke wedstrijden in mei-juni, zullen we er alles aan doen om dit als club te verwezenlijken! Intussen moedigen we iedereen aan om actief te blijven, met respect voor de vooropgestelde regels. Hopelijk zien we elkaar snel terug op de club!

16/02/2021 - De competitie is nog niet eens in de helft. Toch kijken we samen met de bond al uit naar een beter, plezanter, sportiever en gezonder nieuw hockeyjaar. Via deze weg willen we jullie al de begindatum meedelen voor de verschillende competities voor het seizoen 2021-2022:

  • Jeugd (U9 en U19)                          : Zat 04/09
  • Dames, Heren, Open L, …            : Zon 05/09
  • Gents                                                  : Maa 06/09
  • Jeugd (U7 en U8)                             : Zat 11/09
  • Ladies en Junior Ladies                 : Maa 13/09

Elk jaar hebben we wel hier en daar een afdeling met 14 ploegen bij de volwassenen (M35+, Heren Lagere, OL, …). Indien dat het geval zou zijn, dan beginnen deze afdelingen een week vroeger op zondag 29 augustus.

04/08/2020 De cel Competitie van de KBHB heeft vandaag het programma van alle Belgische jeugd- en seniorenkampioenschappen bekend gemaakt, uitgezonderd voor de Ladies en Gents categorieën.

Alle wedstrijden zijn gepubliceerd in Sportlink, enkel de uren zijn nog niet definitief. Deze zullen vanaf de week van 21/08 geleidelijk aan vastgelegd en gecommuniceerd worden.

Belgian League & Open League

 Gezien de coronamaatregelen, heeft de KBHB afgelopen week beslist om de competities in de Belgian League en voor bepaalde categorieën van de Open League (Ere en Nat 1) later dan gepland te laten starten. Deze beslissing kwam er om de teams de tijd te geven voor een degelijke voorbereiding.  De eerste speeldag in de Belgian League dames en heren (Ere, Nat. 1 – 2 – 3) staat nu gepland op het weekend van 19 en 20/09, ipv. oorspronkelijk op zondag 30/08. Voor de Open League dames en Heren (Ere en Nat. 1) zal de competitie uiteindelijk starten op zondag 13/09 ipv. 6/09.

Momenteel staan in Sportlink voor deze categorieën nog de oorspronkelijke data. De verzette speeldagen (30/08, 4/09, 6/09 en 13/09) zullen tegen ten laatste vrijdag 28/08 geherprogrammeerd worden.

14/05/2020 - Je vindt hier de kalender voor de kampioenschappen van het seizoen 2020-2021

  • Coronacrisis: Dit overzicht geeft de officiële kalender weer van de hockeycompetities 2020-2021. Deze kan echter te allen tijde gewijzigd worden, in functie van eventuele regeringsbeslissingen ivm. met de corona-crisis.  
De KBHB heeft aangekondigd dat alle kampioenschappen van het seizoen 2019-2020 stopgezet worden.

 

Onbespeelbaar veld?

Bij temperaturen rond of onder het vriespunt is een hockeyveld doorgaans onbespeelbaar (te glad). Bij hevige, onophoudelijke regenval kan een hockeyveld al dat water niet aan en vormen zich grote plassen. De Bond communiceert algemene afgelastingen via deze site.

Indien er geen algemene afgelasting wordt afgekondigd, kan de ontvangende club zelf beslissen of haar velden onbespeelbaar zijn. Deze informatie kan de bezoekende club raadplegen via de website of een specifiek telefoonnummer. De contactgegevens van de clubs vindt u hier.

Wanneer de velden op Royal Victory H.C. onbespeelbaar zijn voor trainingen, zal dit uitsluitend gecommuniceerd worden via de website van de club. 

 De Koninklijke Belgische Hockey Bond (KBHB) en de Vlaamse Hockey Liga (VHL) maken vanaf het seizoen 2018-2019 gebruik van Sportlink als software in plaats van Dimasports. De overgang naar Sportlink betekent onder andere dat het invullen van het wedstrijdblad niet meer via een PC zal kunnen gebeuren. Via de nieuwe mobiele applicatie Belgium Hockey App komt er een mobiel digitaal wedstrijdblad.

Alle info, handleiding en link om te downloaden: https://www.hockey.be/nl/categorie/competitie/hockeyapp/ 

Zoeken
Binnenkort...
Duty Management

Stick to Fair Play

Volg ons...

  

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com