Log in

Noteer nu reeds in je agenda wanneer jouw team aan de beurt is voor Duty.

Enkele dagen na de Districtselectie op Waducks heeft Be Gold de namen bekend gemaakt van de Boys & Girls geboren in 2007 die geselecteerd worden voor BeGold U15 nationaal.

Onder hen ook 3 Victorianen: 

  • Bo Coens en Bo Keuleers (keeper) bij de meisjes
  • Alexander Hofman bij de jongens.

Proficiat aan allen, en ook aan de Victorianen die de selectie niet gehaald hebben. Het feit dat jullie bij Black hebben gespeeld, moet jullie genoeg vertrouwen geven in jullie eigen kunnen. Ook op jullie zijn we fier als uithangbord voor onze opleiding, die voor ons even belangrijk is als ons recreatief onderdeel.

We zijn goed en wel aan het nieuwe seizoen begonnen en voor velen voelt het wellicht wat vreemd aan. Bovendien mogen we ook dit jaar heel wat nieuwkomers verwelkomen en schuiven een pak jeugdspelers door naar een oudere categorie. Daarom wat betreft spelregels en arbitrage alles even op een rijtje.

Spelregels

Een volledig overzicht van de spelregels voor jeugd, volwassenen en ladies-gents vind je hier. Op die pagina vind je ook welke ploeg hoeveel scheidsrechters moet voorzien.

EHBF voor beginnende scheidsrechters

Zeker in U7 tot U12 nemen heel wat ouders voor het eerst de handschoen op om de wedstrijden in goede banen te leiden. Niet iedereen heeft ooit een wedstrijd gefloten of kent de spelregels van voor naar achter en omgekeerd. Dat hoeft ook niet. Daarom is de volgende site heel handig: https://hockey.be/nl/competitie/outdoor-hockey/starttoumpire/. Met enkele korte en duidelijke clipjes - Eerste Hulp Bij het Fluiten - krijg je een inzicht in de meest voorkomende fouten en kan je met enkele eenvoudige tips en tricks vol zelfvertrouwen het veld opstappen.

Bevestiging score door beide scheidsen            

De belangrijkste wijziging bij het ingeven van het resultaat is dat de score op het einde van de wedstrijd door beide scheidsrechters gevalideerd moet worden.  Neem dus even de tijd om na de wedstrijd de score te overlopen met je collega en vervolgens in te geven in de App. 

We wensen jullie alvast een supermooie start van dit nieuwe seizoen en kijken er al naar uit om jullie terug te zien op en rond onze hockeyvelden !

17/08/2021 - We zoeken nog enkele werkloze fietsen voor onze buitenlandse spelers om zich te verplaatsen van het spelershuis naar de club. Wie heeft thuis nog een fiets staan die niet meer wordt gebruikt? Laat het ons snel weten!

Het is alweer lang geleden voor velen, daarom als herinnering enkele aanwijzingen.

De sportzone Kattenbroek is een autoluwe zone waar de snelheid beperkt is tot 30 km/u en met beperkte parkeergelegenheid.

GEEN Kiss & Ride ter hoogte van het Ecopark, want dat veroorzaakt verkeershinder. Daarom geldt daar een stilstaanverbod. Als je toch je kind snel wil afzetten of ophalen, gebruik dan de Kiss & Ride aan de parking van Kattenbroek en dan de Bollekesweg te voet te nemen.

Enkel leveranciers en personen met een speciale toelating kunnen aan het clubhuis / hockeyvelden parkeren. Gelieve in geen geval gebruik te maken van de privé parkings van onze buren (handelszaak Aveve, hotel Ter Elst, sportclub David Lloyd, voetbalclub Ik Dien en tennisclub Ter Eiken). Zorg ervoor dat zowel onze als naburige sportclubs steeds bereikbaar zijn voor hulpdiensten.

Victory leden en bezoekers die niet anders kunnen dan met de wagen te komen, raden we aan om iets vroeger te vertrekken en buiten de sportzone Kattenbroek te parkeren. Zo heb je nog ruim de tijd om te voet naar onze club te komen.

Een slimme en sportieve Victoriaan komt met de fiets!

Vanaf 17 augustus zijn de zones rond de hockeyvelden en het nieuw aangelegde terras rookvrij.  

De huidige programmatie outdoor staat voor alle ploegen online in de App. 

OPGELET! De huidige programmatie is voorlopig! De uren kunnen eventueel nog wijzigen, bv in functie van de algemene forfaits (dit om zoveel mogelijk gaten en onnodig late wedstrijden te vermijden).

De wedstrijden van maandagavond bij de (Junior) Ladies & Gents zullen ingepland worden rond 25 augustus. De Gents beginnen op 6 september en de (Junior) Ladies de week erop.

PLEASE MAKE IT SAVE, PLAY IT SAVE !!!

Na een grote investering in nieuwe velden en een nieuw clubhuis is Victory een van de mooiste clubs van het land geworden. Daarenboven is Victory ook de grootste club van het land met meer dan 1600 leden en 80 competitieploegen. Kortom, elke week passeren hier duizenden mensen die je als sponsor in een ongedwongen omgeving kan engageren.
We kunnen nog verschillende opties aanbieden, gaande van eenvoudige bannieren tot sponsordoeken aan de grote tribune. Interesse? Contacteer ons dan via de social media kanalen of via sponsoring@victory.be
  

Aandacht alle nieuwe U14- of nieuwe jeugdspelers: om wedstrijden te mogen meespelen, moet je geslaagd zijn in het theoretisch scheids examen. Echt niet moeilijk als je de spelregels kent. Bovendien kan je online oefenen voor je het examen aflegt, waarbij je in de lesmodules de examenvragen al vooraf letterlijk meekrijgt.

Heb je het examen nog niet afgelegd? Contacteer dan arbitrage@victory.be met je naam, je ploeg en je emailadres. Let op: een emailadres kan maar door een persoon gebruikt worden. Als papa, mama, broer of zus een emailadres al gebruikt hebben, moet je een ander, niet-gebruikt emailadres doorgeven. Wacht niet, zodat je tegen het begin van de competitie (4 september) in orde bent.

Voor volwassenen geldt de regel dat wie een wedstrijd fluit, moet geslaagd zijn in hetzelfde examen.

eind aug/begin sep  - info avond voor PV's
23-27 augustus       - Summercamp Academy (U7-U12 & oefenjeugd)
4 september           - start competitie (behalve U7-U8)
8 september           - oefensessie nieuwe oefenjeugd
11 september         - start comptitie U7-U8
15 september         - start oefenjeugd
17 september         - Victory Night met officiële ploegvoorstelling en mosselsouper
19 september         - Opening nieuwe clubhuis en Super Sunday
15 oktober             - Victory Zingt
2 nov-5 nov            - Victory Academy & Victory Clinic
6 november            - Halloween Tornooi (U7-U12)
20 november          - ladies party

Trooper

 

 

Zoeken
Binnenkort...
Masterpitch november 2020

Masterpitch met de steun
van vele vrijwilligers en

Sporters beleven meer

Kalender
  September 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Overig Nieuws
OUTDOOR programmatie
14/09/2021
Indoor seizoen 2020-2021
07/09/2021
Weekend 24-25-26/9 moeilijke doorgang Doornstraat-Groeningelei
14/09/2021
Wat doe je bij een COVID-19-besmetting of vermoeden?
14/09/2021
Wanderers gaan van start
14/09/2021
Overzicht spelregels
08/08/2020
Bedankt voor jullie steun!
07/09/2021
Verloren voorwerpen
07/09/2021
DUTY op Victory : hoe zat dat ook alweer?
07/09/2021
Heren 1
07/09/2021
Duty Management

Lid worden
Stick to Fair Play

Vertrouwenspersoon

Secretariaat

 

ma: 9u00 - 17u00
di:   9u00 - 13u00
do:  9u00 - 17u00
vr:   9u00 - 13u00

Kattenbroek 5
2650 Edegem
+32 3 457 1533
info@victory.be
cc@victory.be 

Het secretariaat zal gesloten zijn vanwege vakantie  van 17/7 t/m 7/8.

Contacteer ons via email

Volg ons...

  

Live hockey. Love Victory.

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com