26/08/2022

De KBHB heeft de programmatie gepubliceerd en de uren zijn tot Kerstmis vastgelegd. Ook de programmatie van de Gents & (J) Ladies is zichtbaar in de hockey app.

01/06/2022

Het afgelopen seizoen betekende een eerste stap voor Victory in het opleidingsprogramma voor jonge scheidsen, met Marie Eeraerts (U16G1) die geslaagd is in het examen Club Umpire. Daarnaast zijn verschillende jeugdspelers bijna klaar om hetzelfde examen met goed resultaat af te leggen. Bovendien hebben we het afgelopen seizoen 3 nieuwe nationale scheidsen en heeft de arbitragecel heel wat ploegen geholpen bij het vinden van een umpire. Maar een club als Victory is het zichzelf verschuldigd om de lat voor dit seizoen nog een stuk hoger te leggen. Hierbij willen we met coaching en financieel specifiek jeugdspelers en -speelsters aanmoedigen om wedstrijden te begeleiden.

14/06/2022

De tiende editie van de Dag van de Trainer staat voor de deur. Je leest het goed: dit wordt een ware feesteditie met talloze bijscholingen binnen het thema 'Trainers doen groeien'.

Klaar voor het grootste eendaagse bijscholingscongres voor trainers in Vlaanderen? Blokkeer dan zaterdag 10 december in jouw agenda!

14/02/2022

Vanaf 12 februari 2022 wordt een verplichte identiteitscontrole van de op het wedstrijdblad ingeschreven spelers/speelsters van kracht! We krijgen immers vaak meldingen van teams dat hun tegenstander het wedstrijdformulier niet correct heeft ingevuld. Daarom wordt deze verplichte identiteitscontrole nu ingevoerd. In eerste instantie zal dit door de nationale scheidsrechters worden gedaan voor aanvang van de wedstrijd.

Dit betekent dat deze regel voorlopig alleen van toepassing is op afdelingen waar nationale scheidsrechters de wedstrijd leiden.

OPGELET: in de toekomst zal dit ook worden uitgebreid tot alle kampioenschappen.

07/02/2022

Het indoorseizoen ligt achter ons, we zijn klaar om aan de tweede ronde van de outdoor kampioenschappen 2021-2022 te beginnen. Helaas is de Covid-pandemie nog niet verdwenen en worden wij nog steeds onderworpen aan de beperkende maatregelen die door onze overheidsinstanties worden opgelegd.

Sinds 28 januari is in België de corona-barometer ingevoerd, met drie kleurcodes (geel, oranje en rood) die elk gekoppeld zijn aan een reeks vooraf bepaalde maatregelen. Momenteel geldt code rood, hetgeen de volgende beperkende maatregelen inhoudt voor de outdoor versie van onze sport:

Bij de start van het nieuwe seizoen organiseert de club opnieuw een infoavond met een opfrissing van de spelregels op donderdag 14 oktober 2021 om 20 u. Deze infoavond wordt gegeven door Christophe Le Clef, nationaal scheids van onze club die geregeld in Eredivisie wedstrijden leidt. 

Kom zeker op tijd zodat we de geplande timing kunnen aanhouden.