Sinds het begin van deze maand heeft KBHB veel klachten ontvangen over de naleving van de orde, netheid en het respecteren van het materiaal in de zalen.

Het gedrag van sommige van onze leden is soms zeer teleurstellend: sommige kinderen gaan in de klaslokalen spelen, breken in kluisjes van leerlingen en ledigen de postbakken, anderen gebruiken het sportmateriaal dat niet voor hockey bestemd is, sommigen maken de spullen van hun tegenstanders nat die in de kleedkamers worden achtergelaten, om nog maar te zwijgen van de afval die op de grond blijft liggen, de balken en de uitrusting die aan het eind van de dag niet worden opgeruimd en de kinderen die met hun vuile hockeyschoenen terugkomen naar de zaal... In bijlage, enkele foto’s van voorbeelden...

Wij zijn er ons van bewust dat de wachttijd tussen de wedstrijden lang is en dat dit de spelers dwingt om zich bezig te houden ... maar wij vragen u om hen tijdens deze wachttijd in het oog te houden en hen te begeleiden opdat er geen schade aan de zaal en het materiaal wordt aangebracht.

Het niet respecteren van de zaal en het materiaal heeft tot gevolg dat sommige zaalbeheerders hun zaal niet meer voor hockey willen verhuren ... Dit kan ons kampioenschap in gevaar brengen.

CEL "IEMAND ANDERS" ZOEKT NIEUWE VRIJWILLIGERS

17/01/2023
INDOOR HOCKEY WORLD CUP 2023 – SELECTIE INDOOR RED PANTHERS IS BEKEND
Van 5 tot 11 februari wordt de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Pretoria het toneel van het WK indoor hockey. Twaalf dames- en twaalf herenteams zullen in de Heartfelt Arena in totaal 80 wedstrijden spelen, met als inzet de titel van wereldkampioen.
In 2018 in Berlijn haalden Duitsland bij de vrouwen en Oostenrijk bij de heren, goud. Zij zullen trachten hun titel te verlengen, maar 22 andere teams liggen op de loer. België is ingedeeld in poule A bij de heren en in poule B bij de dames.
 
Onze keepster van Dames 1 Marie Goethals de Mude maakt deel uit van de kern voor de Red Panthers Indoor. 
Wij zijn enorm trots op haar en wensen haar heel veel succes in het verdere programma.
02/12/2022

Net op de valreep ontvingen we de spelregels en de briefing voor scheidsrechters voor het indoorseizoen 2022-2023. 

Je kan beide documenten hier downloaden en lezen.

02/12/2022

De Indoor programmatie is vastgesteld tot en met 25 januari.

Een kleine herinnering voor degenen die vanaf dit weekend in Indoor spelen : de spelers moeten hun zaalschoenen (witte zolen verplicht) aantrekken pas als zij de zaal betreden en dus niet met hun zaalschoenen buiten hebben gestapt! Dit is cruciaal voor de zaalbeheerders en dus voor ons om de zalen te kunnen blijven huren!

Fijn indoor seizoen!

Op zoek naar de spelregels en de briefing voor scheidsrechters? Die vind je hier.

10/10/2022

Verdien je graag een centje bij én kijk je graag naar indoor matchen? 

Help het indoorteam door je op te geven als “zaalwachter”. Globale taken:

  • de tijd van de wedstrijd in de gaten houden
  • startsignaal en eindsignaal aangeven van de wedstrijd
  • kaarten noteren – wie / tijdstip enz
  • de score van de wedstrijd bijhouden

Interesse? Meer informatie? Mail naar indoor@victory.be