23/02/2023

Een kleine herinnering: zaterdag 1 april en zondag 2 april, eerste weekend van paasvakantie heeft de KBHB een competitieweekend ingepland. Informeer tijdig bij je ploeg naar de aanwezigheden voor de wedstrijd.

Heb je een weekend onvoldoende spelers? Het is toegelaten om wedstrijden te verplaatsen, maar onder de volgende voorwaarden:

  • Ploegen die een datum- en /of uur wijziging in de programmering willen zien moeten eerst via e-mail het akkoord van de tegenstander krijgen en vervolgens de wijziging minstens 4 dagen voor de nieuwe datum doorgeven aan het secretariaat. Wij helpen jullie met het opvragen van de contactgegevens indien je ze niet kan vinden op de website van de club.
  • Elke uitgestelde wedstrijd moet worden gespeeld uiterlijk de dag voor de laatste wedstrijd van het kampioenschap in de betrokken reeks. Voor alle divisies van de Belgian League (Dames 1 & Heren 1) moet de nieuwe datum vroeger vallen dan de oorspronkelijke datum.

Beschikbaarheid van Victory-velden kan je bekijken via deze link.

13/01/2023

De programmatie voor de tweede ronde werd gepubliceerd voor de volgende ploegen :

  • Victory H-1
  • Victory D-3
  • Victory D-4
  • Victory D-5 

OPGELET: de uren zijn nog NIET vastgelegd.

12/10/2021

Meestal kennen we de uitrusting van de tegenpartij. Echter, soms hebben we het geluk om tegen een nieuwe club te spelen. Maar waar vinden we hun uitrusting en wie moet er nu weer zijn uitrusting aanpassen als die van beide teams te veel op elkaar gelijken?

HIER Op de website van KBHB kan men alle details vinden van een club, waaronder de details over de uitrusting.

 

07/10/2021

Elk jaar tijdens de zomervakantie maakt de hockeybond de kalender op voor de verschillende categorieën en divisies. De speeldata liggen dan vast. De programmatie van jouw wedstrijden (tegenstander, locatie, uur) wordt in de loop van het seizoen verder aangevuld en kan je raadplegen in je Twizzit Agenda of de Hockey App.

Outdoor kalender