Meer info over:
- Live Score funcite
- Controle van Speelgerechtigheid in de Hockey App
- Aflassing van wedstrijden
- Account problemen

Vind je hier terug! 

Nieuwe functionaliteit! Vanaf nu zal je, dankzij het nieuwe Live Score systeem, het scoreverloop van alle wedstrijden van de Eredivisie Belgian League bij de dames en de heren live kunnen volgen, rechtstreeks in de Hockey Belgium applicatie.
 
 
 
 
De eerste gevallen van kwalificatie forfait zijn een feit en via deze weg willen we iedereen eraan herinneren dat er een knop bestaat in de hockey app om dat op het wedstrijdblad na te gaan met de groene, oranje en rode bollen

Controleer dus steeds het digitaal wedstrijdformulier (DWF) vóór de start van je wedstrijd, zowel voor je eigen team als voor het team van je tegenstander!  

Klik hier voor meer uitleg.

 

 

- Wanneer een wedstrijd wordt afgelast (bv omwille van onbespeelbaar veld) kan je dat als volgt in de Hockeyapp aanduiden:

  • Als je speler of manager bent en naar het afgelasten scherm gaat, dan kan je ENKEL een forfait ingeven (wederzijds of normaal). Vermits het niet om een forfait gaat, maar om een afgelasting is dit niet de juiste optie! NIET doen dus!
  • Als official of wedstrijdsecretaris krijg je via dezelfde weg veel meer opties, waaronder “onbespeelbaar veld”.

Daarom: als speler of manager zet je jezelf als veldafgevaardigde. Ga dan terug naar Menu -> Programma -> Neem de wedstrijd waar tussen de 2 logo “Veldafgevaardigde” staat. Als er al een veldafgevaardigde staat, zet je dan als scheidsrechter, reserve, … Vervolgens:

  • Klik op de wedstrijd
  • Ga naar het digitaal wedstrijdblad
  • Rechtsboven de agenda met x en kies de correcte afgelasting!

Vergeet niet dat de thuisploeg verantwoordelijk is voor het wedstrijdblad!

 

 

 

- Vanaf nu is het mogelijk om in de Hockey App het wedstrijdprogramma en andere gegevens van een kind direct terug te vinden in het account van de ouder.

Klik bij Lees meer voor uitleg met een aantal mogelijke situaties tussen kind en ouder. Wat beschreven staat in de voorbeelden werkt uiteraard voor meerdere kinderen! Klik op de afbeelding om uit te vergroten.

Een vraag? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar hockeyapp@victory.be