Nu de dagen steeds langer worden, doet dit velen al hunkeren naar het barbecue seizoen. Uiteraard kan je opnieuw met je hele hockeyploeg een gezellige ploegbarbecue organiseren op Victory.

Enkele afspraken:

  • Zoek een geschikte datum met je ploeg en stem deze datum af met onze barverantwoordelijke. Liefst kies je een datum wanneer er ook wedstrijden zijn op de club. Dat kan je nakijken op de wedstrijdplanning op onze website. Wanneer er al een groter clubevent gepland is, kan je geen ploeg barbecue organiseren om logistieke redenen. Raadpleeg hiervoor onze event kalender.
  • Kostprijs voor de barbecue pakketten (van onze huisleverancier Buermans): €22/+12j en €12/-12j. Een assortiment groenten, koude sauzen en een stukje brood zijn inbegrepen. Je reserveert je ploeg barbecue via een inschrijvingsformulier, dit formulier wordt opgemaakt per ploeg. Elk ploeglid kan apart inschrijven en online betalen, maar dan moet de datum wel eerst goed afgestemd zijn met de barverantwoordelijke!
  • 5 dagen vóór de datum van je ploeg barbecue worden de inschrijvingen gesloten en de bestelde BBQ-pakketten doorgegeven aan Buermans. 
    Je spreekt af binnen je team wie de BBQ-pakketten tijdig afhaalt bij Buermans (zondag gesloten!).
  • De ploegleden (en/of ouders) zorgen zelf voor het dekken van de tafel, bakken van het vlees, afruimen en het barbecue toestel proper achterlaten. Houtskool en barbecue te verkrijgen bij de barman mits een waarborg.
  • Op onze barmedewerker(s) kan je rekenen om voldoende drank te bestellen om al dat lekkers door te spoelen. Dranken kan je betalen met de Victory drankkkaart of met de bank app/kaart. 
  • Rest ons jullie enkel nog een gezellige en lekkere ploeg barbecue toe te wensen.