VDW Lease, Lucien en SD Worx nodigen je van harte uit voor een inspirerend netwerkmoment over fietsmobiliteit en flexibele verloningsvormen.

Tijdens deze sessie zullen Michiam Van den Langenbergh van VDW Lease en Annelies Rottiers van SD Worx toelichting geven over de voordelen van fietsleasing voor zowel werkgevers als werknemers. Daarnaast zal er kort uiteengezet worden hoe flexibele verloning werkt in de praktijk en hoe dit kan bijdragen tot employer branding.

Na de toelichting kan je uitgebreid netwerken met andere professionals bij een hapje en een drankje. Bovendien zal fietsketen Lucien je de mogelijk bieden om een scala aan fietsen te testen.

Waar: Royal Victory Hockey Club - Kattenbroek 5, 2650 Edegem

Wanneer: Maandag 12 juni 2023

  • 18u-18u30: Onthaal
  • 18u30-19u30: Toelichting VDW Lease – SD Worx
  • 19u30-21u: Networking – testen fietsen

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op deze inspirerende netwerkavond!

Hier inschrijven

11/05/2023

Wellicht merkte je het al: we hebben een nieuwe sponsor: Crisp

Crisp is de online versmarkt voor elke dag. Daarmee haal je heel gemakkelijk de beste boodschappen in huis. Serieus goede producten, volop in het seizoen en vaak van heel dichtbij. Dat krijgt Crisp voor elkaar door rechtstreeks in te kopen bij honderden kleine makers, kwekers en telers. En wat je bestelt wordt aan huis bezorgd wanneer ‘t jou uitkomt.

Speciaal voor leden van Royal Victory is er nu een speciale welkomstkorting: €15 gratis shoptegoed bij je eerste Crisp- bestelling. Klik op onderstaande link, dan staat de korting voor je klaar.

Zaterdag 13 mei 2023 heeft Crisp eveneens een verrassing, kom dus gezellig suporteren en maak kennis met Crisp.

11/05/2023

Victory blijft scoren ook bij JBL scoren ze en blijven ze groeien!

Zouden jullie het niet leuk vinden om 10% korting te scoren? JBL heeft een code laten creëren bij de grootste pure online speler van België: Art & Craft. Bij het gebruik van de code krijgen de leden 10% korting op hun favoriete aankoop van JBL, gedurende de maand mei.

  • Kortingscode = VICTORY             
  • Geldig = tot eind mei op alle JBL-producten
  • Korting = 10%

JBL ledenvoordeel

09/05/2023

Victory Community brengt binnenkort een bezoekje aan het CMB.TECH waterstoftankstation op 8 juni 2023 is wereldwijd het eerste openbare en maritieme tankstation dat waterstof aanbiedt. De groene waterstof die bij het tankstation wordt geproduceerd, wordt gebruikt als brandstof voor schepen, tube trailers, auto’s, vrachtwagens en bussen. Het tankstation maakt deel uit van een breder initiatief van CMB.TECH om de overgang naar schone energie te bevorderen en een duurzame toekomst te realiseren.

De inschrijvingen voor dit event zijn eveneens geopend. Hier inschrijven

27/03/2023

Donderdag 23 maart heeft WHC LABS (Victory sponsor) een "sfeervolle informatieve avond over sport en voedingssupplementen" gehouden op onze club met o.a. een mooie uiteenzetting van Charlotte De Vos (#Charlotte_devos) en Astrid Claes (optimize_yu).

Onder de aanwezige werd een screening sessie met Charlotte De Vos tgv 250 euro verloot.

Gelukkige winaar was Stanislas Trauwaert.

Wij bedanken WHC Labs in het bijzonder voor deze boeiende, leerzame avond. Aan de aanwezigen bedankt om deel te nemen aan dit event.

Via hun website UnoCardio.eu krijgen Victorianen een korting bij online aankopen.

ledencode: VICTORY

  

20/11/2022

Versterk het groepsgevoel

Breng de bal aan het rollen en organiseer je eigen teambuilding. Op zoek naar een sportieve activiteit om jullie groepsgevoel te versterken? Kom gezellig een dagje hockey spelen bij Victory. Hockey, een echte teamsport. Perfect voor een dagje teambuilding!

Geniet van onze infrastructuur

Onze infrastructuur staat ter beschikking voor het organiseren van een teambuilding. Geniet een hele dag van onze velden en uitrusting. Vergeet zeker ook niet te passeren langs ons clubhuis. Hier bieden we iedere dag wat lekkers aan om weer helemaal te ontspannen.

Word een (h)echt team

 Moedig elkaar aan en haal het beste van je team naar boven. Door deze teambuilding vorm je een hecht team dat blijft scoren.

Teambuilding op maat

Interesse om een balletje te komen slaan? Twijfel niet en neem contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en beschikbaarheden. Samen organiseren we een superleuke teambuilding op maat voor jou en je collega’s.

Al sponsor?

Geniet gratis van een dag teambuilding bij ons op de club! Toch eerder interesse in het organiseren van een evenement? Als sponsor beschik je over een pakket van verschillende voordelen. Onze infrastructuur huren voor een evenement? Ook zeker een optie dus!

Teambuilding vastleggen

Overtuigd dat een potje hockey jouw team dichter bij elkaar brengt? Leg dan nu je teambuilding vast!

Community Leden
Bekijk de brochure voor meer info

Events