Altijd een moeilijke verplaatsing in Waterloo tegen een ervaren team met meerdere oud- internationals die  tientallen internationale Caps achter hun naam staan hebben. Enkele tientallen  supporters( bedankt trouwe aanhang ) hadden net voor de aanvang van de wedstrijd plaatsgenomen  op de hoofdtribune. Onze andere trouwe supporters waren op hetzelfde ogenblik present in Woluwe voor Dames 1 wedstrijd tegen Orée.

Het eerste kwart was het een gesloten wedstrijd waar onze jongens het moeilijk hadden tegen een stug, ervaren team. Harry onze ‘ervaren’ goalie hield ons gelukkig in de wedstrijd met enkele knappe reddingen. 

Op het einde van het tweede kwart bereikten we op links , na een mooie combinatie , Victor G die zich op links een weg baande  in de cirkel. Vanuit een ‘onmogelijke’ hoek  fusilleerde hij de doelman van Polo met een hard backhand shot.

0-1 was een  gevleide voorsprong.

Enkele minuten later maakte Polo via PC de gelijkmaker.

Het derde kwart kwamen onze boys iets beter uit de rust  en begonnen we meer duels te winnen. Het bleef echter 1-1.

Vierde en Laatste kwart. We haalden eindelijk terug een PC. Lukas P haalde snoeihard uit en een 1-2 voorsprong. Polo maakte snel terug gelijk . De tijd begon te dringen … Flor M bereikte met een harde flats Lukas P die de bal in doel devieerde. Met jeugdige snelheid en een betere fysieke paraatheid namen we nu de bovenhand. Na een nieuwe PC maakte Lukas P zijn derde van de dag , een verdiende hattrick.

Enkele minuten voor tijd pikte  Agustin N , alias Pappie , terug ook zijn doelpuntje mee.

Eindstand  2-5 en we namen de 3 punten mee naar Antwerpen.

Speciale vermelding ook voor Max Müllendorff, jeugdspeler van Victory , die zijn eerste cap veroverde in de H1 Squad.

Zondag 30/10 om  15h : H1 VICTORY tegen White Star , tweede in de stand.

Wij rekenen op jullie talrijke opkomst om  H1 naar een nieuwe overwinning te loodsen.