29/03/2022

Het lidmaatschap wordt elk seizoen stilzwijgend verlengd.

Wie het volgende seizoen niet meer wil hockeyen, dient zijn lidmaatschap tijdig op te zeggen. Onze club (R.Victory H.C.) heeft beslist dat je enkel nog kunt uitschrijven via dit formulier. Indien je dit doet voor 10 juni van het lopende seizoen, voorkom je een nieuwe factuur. Bij een opzegging na 1 juli blijf je € 75 verschuldigd voor het volgende seizoen voor bonds- en administratiekosten.

Maak je de overstap van een Dames / Heren ploeg naar een Master/ Gents/ Ladies ploeg, dan geef je dit ook door voor 15 juni via dit formulier. Aan de hand van deze informatie worden de gegevens in de administratie/facturatie aangepast.

Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, gelden niet als officiële opzegging!

Je kan je lidmaatschap niet opzeggen tijdens een begonnen seizoen. Hockey is een ploegsport, je team rekent op je engagement voor het volledige seizoen!

Hier uitschrijven!

Kriebelt het hockey spelen van je zoon/dochter of een vriend/vriendin ook bij jezelf?
Dan is het een goed moment om te starten bij onze trimmers.
Trimmers zijn vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders van spelende kinderen. Een groep mannen en vrouwen van 25- tot 50-plussers. 

Lidmaatschap in Notendop

Sponsors