28/02/2022

We zijn blij dat we na een jaartje onderbreking de G-happening kunnen laten doorgaan op zaterdag 5 maart 2022 op de velden van Victory. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië zullen met elkaar hockeyen op vier verschillende niveau’s. Mede dankzij de steun van onze sponsors De Cronos-groepUptime Group en Slagerij Buermans.

25/01/2022

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we dankzij de laatste versoepelingen van het Overlegcomité inzake Covid, de G-happening kunnen laten doorgaan op zaterdag 5 maart 2022 op de velden van Victory, zoals gepland. Mede dankzij de steun van onze sponsors De Cronos-groepUptime Group en Slagerij Buermans. Kom jij ook onze Victory Wanderers en de vele andere G-Hockeyers aanmoedigen?

06/12/2021

Bij onze Victory Wanderers allemaal brave kinderen! Sinterklaas heeft het zelf voorgelezen uit zijn Groot Boek afgelopen woensdag op onze club!

Dit fijne evenenement wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door iedereen die iets koopt tijdens de verkoop van de verloren voorwerpen. BEDANKT!

Meer foto's

Wat hebben de Wanderers die aan hun 10de seizoen begonnen zijn, en vele Victorianen uitgekeken naar dit feestje!!

   

Ja hoor, zaterdag genoten onze Wanderers eindelijk ook nog eens van een training op onze velden. Ook voor hen werd hockey jammer genoeg een hele tijd stopgezet. Maar zaterdag 20/3 om 16 u onder een stralend zonnetje genoten ze allen van hockey en elkaars gezelschap, met respect voor de nodige maatregelen om alles veilig volgens de regels te laten verlopen.

Welkom back Victory Wanderers, heerlijk om jullie te zien genieten en bewegen op onze velden.

Sponsors