Wil je hier meer over weten, of de avonturen van de atleten op de voet volgen: dan kan je hiervoor terecht op de sociale media kanalen van de VHL, de KBHB,  VTM en Team Special..

Elke steun voor de atleten is goud waard!

24/01/2023
Op zaterdag 25 februari gaat opnieuw onze jaarlijkse G-happening door op de terreinen van Royal Victory H.C. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonïe zullen met elkaar hockeyen.
Wat wordt dit weer een onvergetelijke happening! Iedereen is van harte welkom om al deze talenten aan te moedigen en mee te genieten van dit feestje!
15/11/2022

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 2023 vindt in Mechelen de 39ste editie plaats van de Nationale Spelen van de Special Olympics Belgium, onze wanderers ( G-hockey) nemen deel aan de warmste edite ooit. Zondag werden 3 van onze Victory Wanderers extra in de aandacht gezet. Katrijn, Paulien en Thomas zijn eveneens geselecteerd bij de Red Gaints para hockey om deel de nemen van 17 tot 25 juni 2023 aan de Speciale Olympische Wereldspelen in Berlijn. 
De Special Olympics World Games zijn 's werelds grootste inclusieve sportevenement. Duizenden sporters met een verstandelijke en meervoudige beperking strijden in 26 sporten. Negen dagen boeiende en inspirerende games van sporters voor sporters.

Wij wensen onze Victory Wanderers en Red Gaints alvast heel veel succes bij de voorbereidingen naar beide evenementen.

07/06/2022

Zaterdag 4 juni speelden onze Wanderers een matchke tegen de Gents op initiatief van coach Jonas Marks.

Het was een zeer fijne, gelijkopgaande wedstrijd waarin de Wanderers goed samen speelden en vol overgave wilden scoren zoals mag blijken uit bijgaande foto.

Ook de Gents waren aangenaam verrast over ons niveau en vonden het een unieke ervaring om met onze jongeren kennis te maken.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Wederom een mooi voorbeeld van integratie op onze club!

Welke mineuren- of jeugdploeg daagt de Wanderers een volgende keer uit?

31/05/2022

Voor de allereerste keer was hockey aanwezig bij de jaarlijkse editie van de Special Olympics. We kunnen trots zijn dat hockey eindelijk erkend wordt als discipline die wordt aangeboden op de Special Olympics. Hier konden de Victory Wanderers dus niet ontbreken.

In Louvain-La-Neuve waren heel veel sportievelingen met een mentale beperking met hun begeleiders samengekomen om zich te meten met elkaar in 16 verschillende sporten.

Ook spelers van Braxgata, Pingouin en Lara/Wellington waren aanwezig.

In de voormiddag kregen de spelers gedurende twee uur verschillende oefeningen voorgeschoteld in doorschuifsysteem. Na de lunch stonden er enkele wedstrijdjes van 6 tegen 6 op het programma.

Onze Wanderers hebben best wel goed gespeeld en bewezen dat ze vorderingen blijven maken qua samenspel.

Nadien kregen alle spelers een welverdiend applaus en een mooie medaille.

Moe maar voldaan keerden ze terug richting Antwerpen.

Volgend jaar afspraak in … Mechelen

28/02/2022

We zijn blij dat we na een jaartje onderbreking de G-happening kunnen laten doorgaan op zaterdag 5 maart 2022 op de velden van Victory. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië zullen met elkaar hockeyen op vier verschillende niveau’s. Mede dankzij de steun van onze sponsors De Cronos-groepUptime Group en Slagerij Buermans.

06/12/2021

Bij onze Victory Wanderers allemaal brave kinderen! Sinterklaas heeft het zelf voorgelezen uit zijn Groot Boek afgelopen woensdag op onze club!

Dit fijne evenenement wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door iedereen die iets koopt tijdens de verkoop van de verloren voorwerpen. BEDANKT!

Meer foto's

Wat hebben de Wanderers die aan hun 10de seizoen begonnen zijn, en vele Victorianen uitgekeken naar dit feestje!!

   

Sponsors