Net geen 900 jeugdleden, 62 jeugdploegen met ploegverantwoordelijken en scheidsrechters,  1488 wedstrijden, 3072 trainingen. En dan zouden we nog Indoor hockey vergeten. Dat zijn enkele cijfers voor het seizoen 2021-2022. Hoe indrukwekkend ook, het zou te eenvoudig zijn om dit jaar te herleiden tot een aantal cijfers. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er vooral heel wat mensen nodig. Mensen met een hart voor hockey en die moeten we toch even bedanken.

Eerst en vooral de spelers en hun ouders die er steeds weer staan. Ook een dikke "Merci" naar onze scheidsrechters die er telkens weer voor zorgen dat we een wedstrijd kunnen laten doorgaan. En onze PV's mogen we zeker niet vergeten. De PV die zich als papa of mama van gans de ploeg wekelijks zorgt voor de opvolging en de bezieling in het team!

Met een paar uitzonderingen zijn we aan het einde gekomen van het seizoen. Onze U19B1 schitterde donderdag nog in hun laatste wedstrijd op Herakles. Dank aan de vele Victory supporters. Onze U14 talentjes hebben zich het voorbije weekend laten zien met de Districtdays, en dan nog wel op eigen club! We zouden al snel de Corona perikelen vergeten, maar het is nog maar pas een paar maanden dat we de laatste maatregelen achter ons konden laten en eindelijk ook de club weer op volle toeren laten komen. Geniet van de zomer, en de activiteiten die nog op het programma staan. Voor diegene die niet kunnen wachten tot de start van het nieuwe seizoen is er nog zomerhockey en onze hockeystages in juli en augustus.

De voorbereiding van het volgende seizoen zijn begonnen. De samenstelling van de jeugdploegen voor onderbouw zal aangekondigd worden via het jeugdbestuur en dit in de week ná de Garden Party. Voor de bovenbouw wachten we tot na de schoolexamens (laatste week van juni). Het heeft dus geen zin om berichten naar categorieverantwoordelijke of head coach hierover te sturen. 

Wij zien alvast uit naar het nieuwe seizoen en wij hopen U ook.

Het Jeugdbestuur