13/09/2022

Het is alweer lang geleden voor velen, daarom als herinnering enkele aanwijzingen.

De sportzone Kattenbroek is een autoluwe zone waar de snelheid beperkt is tot 30 km/u en met beperkte parkeergelegenheid.

GEEN Kiss & Ride ter hoogte van het Ecopark en op de hoek van de Terelststraat en de sportweg.

Enkel leveranciers en personen met een speciale toelating kunnen aan het clubhuis / hockeyvelden parkeren. Gelieve in geen geval gebruik te maken van de privé parkings van onze buren (handelszaak Aveve, hotel Ter Elst, sportclub David Lloyd, voetbalclub Ik Dien en tennisclub Ter Eiken). Zorg ervoor dat zowel onze als naburige sportclubs steeds bereikbaar zijn voor hulpdiensten.

Victory leden en bezoekers die niet anders kunnen dan met de wagen te komen, raden we aan om iets vroeger te vertrekken en buiten de sportzone Kattenbroek te parkeren. Zo heb je nog ruim de tijd om te voet naar onze club te komen.

Een slimme en sportieve Victoriaan komt met de fiets!

07/06/2022

De facturen voor het lidgeld seizoen 2022-2023 zijn uitgestuurd per email.

Mogen we je vriendelijk verzoeken om je factuur op tijd te betalen. Heb je op 18 juni nog geen factuur ontvangen, contacteer ons dan via info@victory.be.

We wensen iedereen succes met de examens, veel plezier met de zomertornooien, een welverdiende vakantie en een nieuw sprankelend hockeyseizoen.

Live Hockey. Love Victory.

01/06/2022

Het afgelopen seizoen betekende een eerste stap voor Victory in het opleidingsprogramma voor jonge scheidsen, met Marie Eeraerts (U16G1) die geslaagd is in het examen Club Umpire. Daarnaast zijn verschillende jeugdspelers bijna klaar om hetzelfde examen met goed resultaat af te leggen. Bovendien hebben we het afgelopen seizoen 3 nieuwe nationale scheidsen en heeft de arbitragecel heel wat ploegen geholpen bij het vinden van een umpire. Maar een club als Victory is het zichzelf verschuldigd om de lat voor dit seizoen nog een stuk hoger te leggen. Hierbij willen we met coaching en financieel specifiek jeugdspelers en -speelsters aanmoedigen om wedstrijden te begeleiden.

31/05/2022

Net geen 900 jeugdleden, 62 jeugdploegen met ploegverantwoordelijken en scheidsrechters,  1488 wedstrijden, 3072 trainingen. En dan zouden we nog Indoor hockey vergeten. Dat zijn enkele cijfers voor het seizoen 2021-2022. Hoe indrukwekkend ook, het zou te eenvoudig zijn om dit jaar te herleiden tot een aantal cijfers. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er vooral heel wat mensen nodig. Mensen met een hart voor hockey en die moeten we toch even bedanken.

Eerst en vooral de spelers en hun ouders die er steeds weer staan. Ook een dikke "Merci" naar onze scheidsrechters die er telkens weer voor zorgen dat we een wedstrijd kunnen laten doorgaan. En onze PV's mogen we zeker niet vergeten. De PV die zich als papa of mama van gans de ploeg wekelijks zorgt voor de opvolging en de bezieling in het team!

Met een paar uitzonderingen zijn we aan het einde gekomen van het seizoen. Onze U19B1 schitterde donderdag nog in hun laatste wedstrijd op Herakles. Dank aan de vele Victory supporters. Onze U14 talentjes hebben zich het voorbije weekend laten zien met de Districtdays, en dan nog wel op eigen club! We zouden al snel de Corona perikelen vergeten, maar het is nog maar pas een paar maanden dat we de laatste maatregelen achter ons konden laten en eindelijk ook de club weer op volle toeren laten komen. Geniet van de zomer, en de activiteiten die nog op het programma staan. Voor diegene die niet kunnen wachten tot de start van het nieuwe seizoen is er nog zomerhockey en onze hockeystages in juli en augustus.

De voorbereiding van het volgende seizoen zijn begonnen. De samenstelling van de jeugdploegen voor onderbouw zal aangekondigd worden via het jeugdbestuur en dit in de week ná de Garden Party. Voor de bovenbouw wachten we tot na de schoolexamens (laatste week van juni). Het heeft dus geen zin om berichten naar categorieverantwoordelijke of head coach hierover te sturen. 

Wij zien alvast uit naar het nieuwe seizoen en wij hopen U ook.

Het Jeugdbestuur

De eindejaarsfeesten staan voor de deur! Het is voor het bestuur van Royal Victory H.C. de gelegenheid om je te bedanken voor de fijne samenwerking, je vertrouwen en support tijdens het afgelopen jaar. Wij kijken er alvast naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen op Victory.

Wij wensen jou en je gezin een warm Kerstfeest en een sportief & gelukkig nieuwjaar.

29/10/2021

Vanaf 1 november is het Covid Safe Ticket verplichtend in alle horeca, ook dus wanneer je aan de bar in The Vic wil bestellen. Toon spontaan je CST aan onze barmedewerkers, zij zullen ernaar vragen.

Ook de mondmaskerplicht wordt uitgebreid. Draag je mondmasker in de binnenruimtes van onze club (kleedkamers, wc, ...). De mondmaskerplicht vervalt op plaatsen waar het Covid Safe Ticket gebruikt wordt.

Wat doe je met een Covid-19 besmetting in je ploeg? Lees hier de richtlijnen van de hockeybond.

Bij de start van het nieuwe seizoen organiseert de club opnieuw een infoavond met een opfrissing van de spelregels op donderdag 14 oktober 2021 om 20 u. Deze infoavond wordt gegeven door Christophe Le Clef, nationaal scheids van onze club die geregeld in Eredivisie wedstrijden leidt. 

Kom zeker op tijd zodat we de geplande timing kunnen aanhouden. 

Dat we op Victory feestjes kunnen bouwen, dat is alom bekend. Dat we dat écht gemist hebben, dat was afgelopen weekend meer dan duidelijk! Zelfs de zon was van de partij, een heel weekend lang, om mee te feesten.

Sponsors