16/05/2023

Victory heeft er sinds zaterdag 13 mei nog eens twee nieuwe Club Umpires bij: Nicolas Bisschops en Thomas Pittoors. Proficiat aan beiden met een mooi examen tijdens de wedstrijd van de U16G2 tegen Keerbergen. Hiermee staat de teller van het aantal CU’s op onze club op 16 – weinig andere clubs doen ons dit na.

Wil jij volgend seizoen ook in het opleidingstraject naar Club Umpire stappen? Contacteer ons dan op arbitrage@victory.be.

PROCEDURE NIEUWE WEDSTRIJD OUTFIT
 1. Betaal je factuur die je ontvangen hebt in Twizzit. Factuur nog niet gezien? Ga naar Twizzit -Mijn Twizzit - Facturen - Familie
  Indien je deze niet ontvangen hebt/ problemen hebt met Twizzit, stuur een mail naar info@victory.be
 2. Druk je betalingsbewijs ( mail van Victory ) af en neem deze zeker mee bij afhaling bij DNA! Zonder GEPRINT betalingsbewijs geen afhaling mogelijk. 
 3. Bestel je naam en nummer ( 2 x , voor witte shirt en voor zwarte shirt ) reeds nu via de site van DNA zie uitleg hierbij. U moet geen maat doorgeven!!!!!  Enkel uw naam en nummer.
  De nieuwe nummers werden gedeeld met uw PV.  Check bij uw PV voor je correcte nummer voor volgend seizoen!
 4. De nieuwe tenues kunnen VANAF dinsdag 06/06/023 afgehaald worden bij DNA te Boom.

Start beschikbaarheid nieuwe Victory outfits bij DNA: HOCKEY: Dinsdag 6 juni 2023.

 1. Zorg dat u over het TICKET beschikt om uw nieuwe outfit te bekomen neem dit TICKET OOK UITGEPRINT MEE NAAR DE WINKEL !
 2. Heeft u geen bedrukking nodig dan kan u zich bij DNA: HOCKEY aanbieden mét UW PERSOONLIJKE TICKET UITGEPRINT om uw outfit te passen en mee te nemen.
 3. Heeft u wél een bedrukking nodig (naam en/of nummer) bestel deze bedrukking dan EERST on-line (lees aandachtig de procedure) - klik op deze link.
 4. Nadat u uw bedrukking(en) online besteld heeft krijgt u digitaal een automatische order bevestiging.
 5. WACHT totdat u een e-mail krijgt van DNA: HOCKEY - met de melding dat uw bedrukking klaar ligt in de winkel !
 6. Zodra u deze bevestigings e-mail heeft ontvangen kan u zicht - met uw OUTFIT TICKET - komen aanbieden in Boom, bij DNA: HOCKEY - VANAF 06/06/2023
 7. U kan nogmaals uw outfit in de winkel passen (of neemt de maten die u nodig heeft) en kan bij de kledingbedrukking toonbank direct uw bedrukking laten plaatsen - met één bezoek bent u dus klaar.
Succes en veel plezier met uw nieuwe outfit !
Let op! Bestel uw bedrukking voor zowel de ZWARTE én WITTE outfit - wij maken klaar wat u heeft besteld - als u alleen voor de zwarte outfit bestelt zal de witte outfit niet bedrukt worden.
 
Heeft u vragen? 03/440 63 73 - DNA: HOCKEY of teamwear@dnahockey.be
 

Beste VictorianenJonge VictorianenOude VictorianenVictorianen van de nieuwe generatie, Victorianen van de ‘wist-je-datjes-in-den-Black-&-White’-generatie,

Uit naam van de H1-staff, en uit naam van mezelf wil ik jullie graag bedanken voor jullie support.
Afgelopen zondag hebben onze H1-spelers en ongeloofelijke remontada gespeeld.No guts no glory, all or nothing, one for all & all for one…

Zelf heb ik een van mijn meest zenuwslopende wedstrijden meegemaakt, van hoop naar chaos, van nog een kans naar game over, van game over naar what the fuck…

Van de wedstrijd zelf kan ik me niet al te veel meer herinneren, maar één iets is me wel bijgebleven.

‘VIC-TO-RY’, …

Hoe jullie, als een blok, achter onze ploeg zijn blijven staan, is ongelooflijk!
Hoe jullie bij een 0-3 achterstand in de thuis-wedstrijd, onze gasten toch nog de boost geven om te blijven gaan,...

Hoe jullie, in een bijna onmogelijke 4-2 situatie, het Antwerp publiek overroepen, zodat onze gasten net een tikkeltje meer kunnen...

Er is een volgende stap gezet in de sportieve ontwikkeling van de club, en dat hebben we samen met jullie gedaan. 

Bedankt!

Staff H1
Thomas Cruyl 

Niet rond de pot draaien: met alcohol moeten we verantwoordelijk omgaan. Niet alleen om de sportieve prestaties te vrijwaren. Vooral om dat feestje na de overwinning ook echt wel een feest te houden voor iedereen!

Niet rond de pot draaien: met alcohol moeten we verantwoordelijk omgaan

#verantwoordelijkmetalcohol #derde_helft_maar_verantwoordelijk

De goede werking van onze arbitrage cel heeft opnieuw zijn vruchten afgeworpen. Zaterdag 1 april 2023 hebben Juline Ickroth en Arend Vranken een topper van een wedstrijd gefloten.

Fantastisch Juline en Arend! Wij wensen jullie van harte proficiat en veel succes in jullie verdere arbitrage opleiding. Op naar nationaal!

Bedankt aan de Victory vrijwilligers voor het week na week begeleiden van de jonge scheidsrechters. Bedankt ook aan VHL en examinator Patrich Michielsen voor de tijd en coaching tijdens de wedtsrijd.

 

Het lidmaatschap wordt elk seizoen stilzwijgend verlengd.

Wie het volgende seizoen niet meer wil hockeyen, dient zijn lidmaatschap tijdig op te zeggen. Onze club (R.Victory H.C.) heeft beslist dat je enkel nog kunt uitschrijven via dit formulier. Indien je dit doet voor 10 juni van het lopende seizoen, voorkom je een nieuwe factuur. Bij een opzegging na 1 juli blijf je € 75 verschuldigd voor het volgende seizoen voor bonds- en administratiekosten.

Maak je de overstap van een Dames / Heren ploeg naar een Master/ Gents/ Ladies ploeg, dan geef je dit ook door voor 15 juni via dit formulier. Aan de hand van deze informatie worden de gegevens in de administratie/facturatie aangepast.

Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, gelden niet als officiële opzegging!

Je kan je lidmaatschap niet opzeggen tijdens een begonnen seizoen. Hockey is een ploegsport, je team rekent op je engagement voor het volledige seizoen!

Hier uitschrijven!

We kijken terug op een bewogen 2022. We moesten het jaar starten met de ondertussen vertrouwde Covid-perikelen met alle gevolgen vandien : een getroubleerd indoorseizoen, een heel beperkte barwerking, geen feesten of fuiven…

Maar vanaf april begon het hockeyleven terug normaal te worden. Dat heeft ons gelouterde team van vrijwilligers ertoe aangezet om dan ook alle zeilen bij te zetten om onze club terug op volle toeren te doen draaien. In mei vertrouwde de KBHB ons de District Days toe. Superlatieven kwamen te kort om de schitterende werking van onze cluborganisatoren die twee dagen te beschrijven. Tot op vandaag ontvangen we nog felicitaties van de KBHB en worden we vriendelijk gepolst om ons meer  kandidaat te stellen voor hun evenementen. Om de zomer met een klapper in te zetten werd eind juni ons intussen beroemde Beachtornooi met succes afgewerkt en gedurende de ganse zomer werd er zomerhockey georganiseerd. Na de opstart van het nieuwe seizoen konden we ook in november ons Halloweentornooi houden, wat ook weer een absolute topper van formaat was. We hebben nog nooit zoveel inschrijvingen mogen ontvangen en de organisatie werd bewierookt door vriend en vijand. En ook Victory Zingt was weer een groot succes. Onze Wanderers, die trouwens ook nog eens twee spelers mogen afvaardigen naar de Special Olympics te Berlijn dit jaar, maakten er weer een spetterend zangfeest van.

Eind november sloten we de eerste seizoenshelft af en we konden vaststellen dat onze fanionteams het naar behoren hebben gedaan. Ook onze eerste jeugdploegen hebben zeer mooie resultaten behaald, vooral op de meisjeslijn waar elke categorie de top zes behaalde in ere-nationale en dus de tweede seizoenshelft de jacht kan maken op de play offs en wie weet : het kampioenschap.

U ziet, we gaan als club terug de goede weg op maar we zijn er nog niet. Er is nog veel werk aan de winkel om de club terug volledig op de rails te krijgen zoals ze was vóór Covid. En daarbij gaan we jullie hulp hard nodig hebben in 2023. Maar ik ben er van overtuigd dat we met de vrijwilligers en hun niet aflatende inzet bergen kunnen verzetten. Wij rekenen dan ook op jullie in 2023!!

Rest mij nog om jullie namens de volledige Raad van Bestuur een fantastisch 2023 toe te wensen en laten we daar gauw het glas op heffen in The Vic!

Filip Desmedt
Voorzitter RvB

02/12/2022

Net op de valreep ontvingen we de spelregels en de briefing voor scheidsrechters voor het indoorseizoen 2022-2023. 

Je kan beide documenten hier downloaden en lezen.

14/11/2022

De herfst heeft geen vier, maar vijf nieuwe Club Umpires gebracht. 

Eric Maes heeft op 19 november op Braxgata zijn praktisch examen Club Umpire afgelegd. Dat bestaat uit het fluiten van een volledige jeugdwedstrijd. Bij dat examen word je beoordeeld op je positie op het veld, je fluit- en armsignaal en je kennis en toepassing van de spelregels. Net zoals bij de vier kandidaten van 12 november kreeg Eric groen licht van de beoordelaar van de VHL.

Dat er op 12 november vier nieuwe Club Umpires (Niko Hofkens, Jonas Marks, Arne Speed en Matthias Vander Elst) waren bijgekomen, hebben we al eerder gemeld. 

Ben jij ook geïnteresseerd om je arbitrage op een hoger niveau te brengen en begeleid te worden naar Club Umpire? Contacteer ons dan!

Sponsors