09/05/2022

Op het einde van elk seizoen blikken we terug op de sportieve prestaties en zetten we ook enkele verdienstelijke Victorianen in de kijker. 

Wie is de meest verdienstelijke jeugdspeler/speelster, coach/trainer, scheidsrechter, dame of heer en vrijwilliger?

BRENG HIER JE STEM UIT!

Tijdens de Garden Party op vrijdag 3 juni 2022 worden deze belangrijke Victors uitgereikt!

Hartelijk dank voor je stem!

02/05/2022

Dé seizoensafsluiter is terug!
Groots tuinfeest met alle Victorianen om het hockeyseizoen feestelijk af te sluiten, met als muzikale gast 'BACO D'OR'. Ook de traditie van de jaarlijkse verkiezing van de Victors pikken we weer op! 
De inschrijvingen zijn geopend en binnenkort kan je stemmen op de Victors 2022. Hou onze nieuwsbrief in de gaten!
Vrijdag 3 juni GARDEN PARTY @The Vic, schrijf HIER in!

28/04/2022
Algemene ledenvergadering: 1 juni 2022

Op woensdag 1 juni 2022 gaat de Algemene Ledenvergadering door van Royal Victory Hockey Club. Ben je geïnteresseerd in de toekomstplannen van jouw club? Wil je meer te weten komen dan enkel de sportieve prestaties van jouw team? Graag aanmelden via deze link.

25/04/2022

Victory telt er drie nieuwe nationale scheidsrechters bij. Peter Vriens, Gerd Speed en Bert Vander Elst zijn dit voorjaar geslaagd in hun bondsexamen en fluiten voortaan ook in nationale wedstrijden. 

Daarnaast loopt de jeugdopleiding volop en bereiden we vijf Victorianen voor op hun examen Club Umpire. We coachen ook meerdere ouders om nog meer plezier uit het begeleiden van wedstrijden te halen.

Ook geïnteresseerd? Contacteer dan de arbitragecel.

 

De eindejaarsfeesten staan voor de deur! Het is voor het bestuur van Royal Victory H.C. de gelegenheid om je te bedanken voor de fijne samenwerking, je vertrouwen en support tijdens het afgelopen jaar. Wij kijken er alvast naar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen op Victory.

Wij wensen jou en je gezin een warm Kerstfeest en een sportief & gelukkig nieuwjaar.

29/10/2021

Vanaf 1 november is het Covid Safe Ticket verplichtend in alle horeca, ook dus wanneer je aan de bar in The Vic wil bestellen. Toon spontaan je CST aan onze barmedewerkers, zij zullen ernaar vragen.

Ook de mondmaskerplicht wordt uitgebreid. Draag je mondmasker in de binnenruimtes van onze club (kleedkamers, wc, ...). De mondmaskerplicht vervalt op plaatsen waar het Covid Safe Ticket gebruikt wordt.

Wat doe je met een Covid-19 besmetting in je ploeg? Lees hier de richtlijnen van de hockeybond.

Bij de start van het nieuwe seizoen organiseert de club opnieuw een infoavond met een opfrissing van de spelregels op donderdag 14 oktober 2021 om 20 u. Deze infoavond wordt gegeven door Christophe Le Clef, nationaal scheids van onze club die geregeld in Eredivisie wedstrijden leidt. 

Kom zeker op tijd zodat we de geplande timing kunnen aanhouden. 

Dat we op Victory feestjes kunnen bouwen, dat is alom bekend. Dat we dat écht gemist hebben, dat was afgelopen weekend meer dan duidelijk! Zelfs de zon was van de partij, een heel weekend lang, om mee te feesten.

Sponsors