Log in

Opdat de club, de trainers, de begeleiders en de andere spelers jullie op een vlotte manier kunnen contacteren is het belangrijk om jullie contactgegevens (adres, email en GSM, zowel van je persoonlijke fiche als van je familie fiche) up-to-date te houden.

Log daarom in op de website om je gegevens te controleren en waar nodig aan te passen.

Login gegevens kwijt? Een vraag over Twizzit? http://support.twizzit.com/
Gebruik steeds Twizzit om je aanwezigheid op trainingen / wedstrijden / events te bevestigen.

Je kan ook automatisch inloggen op Twizzit via je facebook-account

20/11/2020 - Nieuwe functionaliteit! Vanaf nu zal je, dankzij het nieuwe Live Score systeem, het scoreverloop van alle wedstrijden van de Eredivisie Belgian League bij de dames en de heren live kunnen volgen, rechtstreeks in de Hockey Belgium applicatie.

Lees meer...

24/09/2020 - De eerste gevallen van kwalificatie forfait zijn een feit en via deze weg willen we iedereen eraan herinneren dat er een knop bestaat in de hockey app om dat op het wedstrijdblad na te gaan met de groene, oranje en rode bollen

Controleer dus steeds het digitaal wedstrijdformulier (DWF) vóór de start van je wedstrijd, zowel voor je eigen team als voor het team van je tegenstander!  

Klik hier voor meer uitleg.

Af en toe krijgen we te horen dat onze wekelijkse Flash in de spam folder terecht komt. Wat kan je doen om dit te voorkomen, en zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt bij je favoriete hockeyclub?

Opdat de club, de trainers, de begeleiders en de andere spelers jullie op een vlotte manier kunnen contacteren, is het belangrijk om jullie contactgegevens (adres, email en GSM, zowel van je persoonlijke fiche als van je familiefiche) up-to-date te houden.

Log daarom in op de website om je gegevens te controleren en waar nodig aan te passen.

Mijn twizzit- persoonlijke gegevens -

 • contact (persoonlijke gegevens)
 • familie (facturatiegegevens)

Login gegevens kwijt? https://login.twizzit.com/index.php/support/2/helpcenter 
Je kan ook automatisch inloggen via je Facebook-account.

28/10/2019 - Vanaf nu is het mogelijk om in de Hockey App het wedstrijdprogramma en andere gegevens van een kind direct terug te vinden in het account van de ouder.

Klik bij Lees meer voor uitleg met een aantal mogelijke situaties tussen kind en ouder. Wat beschreven staat in de voorbeelden werkt uiteraard voor meerdere kinderen! Klik op de afbeelding om uit te vergroten.

Een vraag? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar hockeyapp@victory.be

De automatische herkwalificaties zijn vanaf nu officieel in voege. Dit wil zeggen dat men EXTRA waakzaam moet zijn als men het wedstrijdblad aanmaakt voor ALLE Dames (D-x) en Heren (H-x) wedstrijden. Voer dus systematisch de controle uit in de App met de nieuwe knop! Niet gekwalificeerde speler zal een forfait als resultaat hebben!

Wanneer een wedstrijd wordt afgelast (bv omwille van onbespeelbaar veld) kan je dat als volgt in de Hockeyapp aanduiden:

 • Als je speler of manager bent en naar het afgelasten scherm gaat, dan kan je ENKEL een forfait ingeven (wederzijds of normaal). Vermits het niet om een forfait gaat, maar om een afgelasting is dit niet de juiste optie! NIET doen dus!
 • Als official of wedstrijdsecretaris krijg je via dezelfde weg veel meer opties, waaronder “onbespeelbaar veld”.

Daarom: als speler of manager zet je jezelf als veldafgevaardigde. Ga dan terug naar Menu -> Programma -> Neem de wedstrijd waar tussen de 2 logo “Veldafgevaardigde” staat. Als er al een veldafgevaardigde staat, zet je dan als scheidsrechter, reserve, … Vervolgens:

 • Klik op de wedstrijd
 • Ga naar het digitaal wedstrijdblad
 • Rechtsboven de agenda met x en kies de correcte afgelasting!

Vergeet niet dat de thuisploeg verantwoordelijk is voor het wedstrijdblad!

Maak het jezelf makkelijk en download de Twizzit App op je smartphone! Met de Twizzit App heb je alle informatie bij de hand:
 • communiceer met je team
 • raadpleeg je hockey-agenda
 • deel foto's met je team
 • geef je aanwezigheid door voor trainingen, wedstrijden 
 • bekijk je facturen
 • schrijf in voor één van onze tornooien, stages of andere activiteiten
 • ...

http://support.twizzit.com/

Duty Management

Volg ons...

  

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com