Log in

05/02/2021 - #weektegenpesten

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 12/2 maken we samen met jullie een vuist tegen pesten.

Na een jaar lang van sociale beperkingen en hygiënische maatregelen willen we tijdens de Week tegen Pesten van 2021 inzetten op verbinding en nabijheid.  Als club proberen we er telkens naar te streven om de nadruk te leggen op de positieve rol die omstaanders kunnen hebben en focussen we ons op groepsbevorderende activiteiten.

7 concrete tips waarbij jij kan helpen als sporter!

Welkom op de pagina van de vertrouwenspersoon.  Je kan met al je vragen terecht op dit mailadres: vertrouwen@victory.be

Je kan in volste vertrouwen en discretie je verhaal doen, er wordt naar jou geluisterd en samen met jou op een transparante wijze naar een aanpak of mogelijke oplossing gezocht.

Via deze pagina blijf je ook op de hoogte van de vorderingen van het plan van aanpak.

25/02/2019- Jaarlijks staat de week voorafgaand aan de krokusvakantie in het teken van ‘De Vlaamse week tegen pesten’.

Van dit initiatief willen wij als club gebruik maken om de hele thematiek rond ‘pesten’ extra in de kijker te plaatsen en ons blijvend engagement hierrond kenbaar te maken.

Jaarlijks wordt in de week voor de krokusvakantie de Vlaamse Week tegen Pesten gehouden. Van 17 tot 24 februari vindt editie 2017 plaats. Tijdens deze editie zegt Royal Victory H.C.:

"Time Out tegen Pesten!"  

Doe mee en maak onze club pestvrij! Zulk gedrag hoort op onze club niet thuis en dat dragen we hoog in het vaandel op Royal Victory H.C. We houden het niet enkel bij woorden maar zullen ook daadwerkelijk een actieplan opstellen om elke vorm van pesterijen aan te pakken. 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com