Log in

Een dikke pluim voor onze vrijwilligers van het Masterpitch Team.

 • het tijdperk van afsluithekken loopt bijna ten einde.
 • de banken in de doucheruimtes worden geplaatst 
 • de bar krijgt zijn definitief jasje

Live Hockey. Build Victory.
Live Hockey. Love Victory.

    

21/11/2020 - Heb jij je ook al meerdere keren afgevraagd of de bar in The Vic zo blijft?
Dankzij de hulp van enkele vrijwilligers kreeg de bar zijn definitief jasje. Bedankt!

En zo is The Vic weer wat warmer, aangekleder en nog uitnodigender om jullie in 2021 te verwelkomen voor fantastische, legendarische Victory-momenten!

Ons geduld wordt op de proef gesteld maar together against Covid-19!

LIVE HOCKEY. LOVE VICTORY.

Winterstop outdoor? Dan klussen onze vrijwilligers gewoon indoor aan het nieuwe clubhuis!

  

12/11/2018 - Het tweede nieuwe waterveld, het THUY veld, is ondertussen klaar, in gebruik en ook officieel gehomologeerd door FIH. De houten dug-outs worden deze week geplaatst.

De start van de bouw van het nieuwe clubhuis tussen het HAVN en het THUY veld is voorzien voor januari 2019. We starten met het bouwklaar maken van die zone en het uitgraven van de kelder.

We hopen klaar te zijn tegen september 2019. Het is in de eindfase dat we heel wat werken en karweien zelf kunnen uitvoeren.

Vandaar een ALGEMENE OPROEP AAN ALLE VICTORIANEN:

Heb je een specifieke kennis, door eigen werk of beroepshalve, van

 • elektriciteit
 • loodgieterij/sanitair/HVAC
 • gyproc
 • bezetten
 • vloer- en muurtegels
 • hout- en timmerwerk
 • schilderwerk
 • of ben je gewoon algemeen ook handig

én heb je tijd en zin om mee te helpen en jouw naam te verbinden aan ons nieuw clubhuis, laat het dan weten aan masterpitch@victory.be en we nemen contact.

Er zijn vele handige Harry’s nodig!

19/12/2017 - Royal Victory H.C is bijzonder verheugd met het goede nieuws dat Vlaams minister van Sport Philippe Muyters vandaag bekend maakte: meer dan 20 miljoen euro subsidies toegekend werd aan 44 bovenlokale sportinfrastructuurprojecten verspreid over Vlaanderen. Het gaat zowel om nieuwbouwprojecten als om renovaties. Maar liefst 7 VHL clubs waaronder Royal Victory H.C. zullen hierdoor samen 6 extra hockeyvelden realiseren. 

We danken dan ook de gemeente Edegem die een belangrijke voortrekkersrol heeft gespeeld bij de voorbereiding van het dossier van de Kattenbroek-site, en onze naburige sportclubs Ik Dien, Olve en Ter Eiken voor de goede samenwerking, steun en advies. Het bovenlokaal project van de Kattenbroek-site kreeg de fantastische som van ruim 1 miljoen euro toegekend voor kwaliteitsverbetering en uitbreiding van onze sportsite. De verschillende clubs investeren in onder andere kunstgrasvelden voor voetbal, hockey-watervelden, kleedkameraccommodatie, overdekte tennisterreinen, padelterreinen en het ombouwen van een bestaande hal tot een trampolinehal.

Voor onze club betekent deze subsidie een zeer belangrijke financiële steun in de rug voor de realisatie van het Masterpitch project. En Edegem kan zo verder uitgroeien tot een gemeente waar iedere sporter zich op een comfortabele en in een up-to-date infrastructuur zal kunnen uitleven en alzo een waardige thuisbasis voor onze minister van Sport Philippe Muyters zijn.

Een terecht glunderende Edegemse schepen van Sport Koen Michiels op ATV

Live Hockey. Build Victory.
Live Hockey. Love Victory.

Sporters Beleven Meer

3/02/2017 - 2017 is een scharnierjaar voor Royal Victory H.C.

Het Masterpitch project is in volle gang om de groei en uitbouw van onze club structureel te ontwikkelen. Om de normale werking van onze club niet te hypothekeren heeft het bestuur een obligatielening uitgewerkt: de V-bond. Dit aantrekkelijk beleggingsproduct willen we u graag in alle detail toelichten. 

De Raad van Bestuur van Royal Victory H.C. nodigt u daarom graag uit op één van de informatieavonden die we inrichten op:

 • Woensdag 22/02
 • Dinsdag 07/03
 • Donderdag 16/03

Deze avonden gaan door op de club en starten telkens om 20u.  

De inschrijvingsperiode van de V-bond loopt tot uiterlijk 10 april. Mis de kans niet om u goed te informeren en vragen te stellen. Zo heeft u de tijd om een goede beslissing te nemen. Alvast bedankt voor het ter harte nemen van deze informatie. En voor de eventuele overweging om uw club mee aantrekkelijk te steunen in haar ontwikkeling.

Live Hockey. Love Victory.

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com