Het is geen makkelijk hockeyjaar geweest. De Corona regels die vanuit de overheid steeds veranderden, waardoor onze club ook steeds opnieuw de trainingsschema’s diende aanpassen. Nauwelijks competitie. Géén tornooien en events. Als club kunnen we echter wel stellen dat we er alles aan gedaan hebben om de trainingen in de mate van het mogelijke te laten doorgaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de flexibiliteit van onze trainers.


Voor de jongste jeugd hebben we zelfs in november en december additionele trainingen voorzien op woensdag en de vrijdag trainingen langer laten doorlopen dan tijdens een “normaal” hockeyseizoen. Er wordt druk gesleuteld aan ploegen en trainingsschema's. Ook onze vrijwilligers van de werkgroep EVENTS leggen de laatste hand aan een goedgevulde eventskalender vanaf september.

De samenstelling van de jeugdploegen voor onder- en bovenbouw zal aangekondigd worden via het jeugdbestuur en dit ná de schoolexamens (laatste week van juni). Het heeft dus geen zin om berichten naar categorieverantwoordelijke of head coach hierover te sturen. 

We wensen alle Victorianen die de komende weken hun hockeystick inruilen voor de studieboeken héél veel succes met de examens. En nadien een fijne zomervakantie!