De laatste jaren hebben we zware inspanningen geleverd om een fantastische infrastructuur te verwezenlijken waar we allemaal kunnen van genieten. Alle Victorianen hebben hier aan bijgedragen, met ondermeer het lidgeld. Sommigen van ons gingen een stapje verder en leverden soms letterlijk bloed, zweet en tranen. Anderen gingen nog verder en hadden er letterlijk slapeloze nachten voor over. Alvast dank hiervoor. Er zijn nog wel wat zaken die aangepakt moeten worden, maar als we kijken hoe we nu onze activiteiten kunnen laten doorgaan, kunnen we allemaal reeds heel blij zijn.

Om ervoor te zorgen dat we deze fijne omgeving kunnen behouden en veilig houden zoeken we dus nieuwe vrijwilligers voor de cel "Iemand Anders".


Wat is de rol van deze cel op onze club?

  • Wanneer je een tafel wenst te gebruiken en die is nog niet afgeruimd en je schuift alles een beetje aan de kant, dan komt "Iemand Anders" het wel weghalen. Ze rapen ook de zaken op die naast de tafel vallen, naast de vuilbak vallen of op het veld blijven liggen.
  • Wanneer je een gezellig moment hebt en je kinderen ondertussen op de club de vrijwilligers van Masterpitch imiteren door bv de reserve bakstenen van het oude clubhuis omte toveren tot Brikeljon, dan komt "Iemand Anders" hen even aanspreken en alles opruimen.
  • Wanneer je onterecht onze nieuwe andersvalide parkeerplaatsen gebruikt, komt "Iemand Anders" wel de mensen die echt een mobiliteitsprobleem hebben, helpen om de club te bereiken.
  • Wanneer we toch geen 50 m kunnen stappen om onze kinderen op te halen op de voorziene parking en blijven parkeren aan de uitgang van het containerpark komt "Iemand Anders" het wel uitleggen aan de politie.
  • Wanneer je lekker je glas meeneemt op onze velden, en het breekt, dan komt "Iemand Anders" dit wel opruimen zodat niemand zich verwondt.
  • Wanneer spelers de omheining van de velden als klimrek gebruiken, komt "Iemand Anders" ze feliciteren dat ze zo'n inspanning doen ipv van het zich makkelijk te maken en de toegangen tot het veld te gebruiken. Iemand anders zal deze omheiningen dan ook herstellen om de veiligheid van toeshouwers verder de garanderen.

Dit zijn maar enkele van de taken van deze cel. Zoals je merkt is dit heel gevarieerd en hoef je geen extra tijd uit te trekken, je kan deze taken gewoon opnemen telkens je op de club komt.

Mocht je interesse hebben, of suggesties voor onze leuke vrijwilligerscel kan je ons steeds bereiken op:

iemandanders@victory.be