Zondag 22 november, Basic Fit vriendschappelijke wedstrijden zaal Vict vs Brax

Na slecht 1 uur training achter de kiezen, hebben alle U9 tot en met U12 teams vandaag vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen U9 t/m U12 teams van Braxgata. Inside informatie leert mij dat Braxgata al drie weken op indoor aan het trainen, dus je zou een kleine voorsprong kunnen verwachten van de Brax teams tegenover Victory.

9 wedstrijden in totaal werden er gespeeld van 9:30 tot 15:30 bij Basic Fit en ondanks het feit dat er wat verwarring heerste bij U9B1 van Braxgata over de aanvangstijd van de eerste wedstrijd, zijn alle andere wedstrijden in goede banen geleid door Maarten Gerrits & de zaalverantwoordelijken.

Uitslag na 9 matchen:

Victory: Winst: 4, Gelijk: 3, Verloren: 2.
Gefeliciteerd met deze klinkende overwinning aan alle Victorianen!

 

Bij deze wil ik alle aanwezigen bedanken voor hun sportieve aanwezigheid om hun kinderen aan te moedigen, fair play te bevorderen en alle scheidsrechters bij te staan in plaats van af te vallen! Tevens wil ik alle scheidsrechters bedanken voor hun inzet, hun sportiviteit om de wedstrijden in goede banen te leiden. Zowel voor de kinderen als voor de scheidsrechters was het een goede leerschool om het indoor spelen in de praktijk te brengen.

 

En als laatste wil ik graag Maarten Gerrits bedanken voor zijn inzet en aanwezigheid om alles te begeleiden en te supporten! Ik heb wel ontzag gekregen voor zaalvertegenwoordigers - dat valt niet mee in een zaal gelijk Basic Fit.

 

Gelukkig hebben we de EHBO zak niet echt nodig gehad - en zijn er maar 1 paar schoenen achter gebleven: wit / grijze adidas schoenen met rode veters en rode strepen. Maat 36.

Wij hebben die laatste mee naar huis genomen, mocht jouw zoon / dochter ze missen, dan hoor ik het graag. 

 

Bedankt voor jullie inzet & aanwezigheid,

Ellen van den Haak
Verantwoordelijke zaalhockey