Royal Victory Hockey Club
Victory Night vrijdag 9 september : aan alle PV's : kunnen jullie deze boodschap overbrengen aan jullie ploeg? Hartelijk dank!
Beste Victoriaan,

 

op vrijdag 9 september 2016 vieren we de feestelijke opening van het hockeyseizoen tijdens de Victory Night met ons jaarlijks mosselfestijn

(balletjes in tomatensaus voor de liefhebbers)

Om 19 u worden onze Dames 1 en Heren 1 ploegen voorgesteld .

Alle jeugdspelers worden verwacht om die avond in hun perfecte Victory-outfit te trainen en verzamelen om 18.50 op het waterveld. Zij zullen de erehaag vormen om onze dames 1 en heren 1 te verwelkomen.

Kinderen die training hebben tot 19 u zullen door hun trainers begeleid worden. Diegenen die met hun training starten om 19 u worden gevraagd om eerst naar het waterveld te komen. Hun training zal dan na de voorstelling doorgaan. Kinderen die op dat ogenblik geen training hebben, worden gevraagd om ook zelf naar het waterveld te komen of onder eventuele begeleiding van de ouders ( dit voor de kleintjes onder ons).

Ondertussen kan iedereen genieten van heerlijke jumbo mosselen of balletjes in tomatensaus. Een eerste moment om samen met je ploeg de start van een fantastisch hockeyseizoen te beleven .

Schrijf je nu in via deze link!

Inschrijven kan tot en met maandag 5 september.

Tot op vrijdag 9 september!

Live hockey, love Victory

 

 

 

 

 

Reageer
Deze email werd verstuurd naar Sabine Van Lint (sabinevanlint@outlook.com).