Log in

23/02/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Week na week gaat een grendeltje los van de maatregelen en dringen we het Corona virus beetje bij beetje achteruit. Ook deze week maken kennis met een échte BV, een Bijzondere Victoriaan. Want achter de schermen (letterlijk en figuurlijk!) blijven onze vele vrijwilligers gedreven toezien op de (financiële) gezondheid van onze club.

Ellen van den Haak is zoals zovele vrijwilligers via haar hockeyende zonen in het clubleven op Victory gerold.  Ellen en ook haar echtgenoot Simon zijn, wat wij Antwerpenaren al eens graag vermelden, “van de parking” en dan nog van “nen ollandse parking”, maar intussen volledig ingeburgerd op een kleine tongval na

16/02/20201 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard, zeker nu ook nog Koning Winter het kleine beetje toegelaten hockey vorige week letterlijk in de diepvries stak. In afwachting van een (hopelijk zeer snelle en vlotte) overgang van winterprik naar coronaprik, prikkelen we graag jullie nieuwsgierigheid om opnieuw een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week maken we kennis met Nicolas Bisschops. Nicolas is op het thuisfront omringd door alleen maar dames. Samen met echtgenote Sofie telt het gezin Bisschops drie hockeyende tienerdochters: Eline (U16), Charlotte en Margaux (allebei U12).  

9/02/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Sinds afgelopen week bubbelen Victorianen in groepjes van 4 terug op kwartjes van hockeyvelden. In afwachting van meer mogelijkheden, breken we even uit deze bubbels om een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week maken we kennis met Marc Wellens.  Marc en zijn echtgenote Katelijne hebben twee tienerdochters, allebei fervente hockeysterren: Marie (U19 Girls 1) en Charlotte (U16 Girls 1).  En ROSI, want ook zij maakt integraal deel uit van de familie Wellens.

Rosi? 

2/02/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Hoopvol dat we elkaar weldra terug kunnen ontmoeten, maken we intussen tijd om een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week maken we kennis met Dominik Smits.  Dominik heeft 3 kinderen: dochter Fien en 2 jongens die hockeyen bij onze jeugd (Mats bij U11 Boys 1 en Tuur bij U9 Boys 5). Zelf speelt Dominik al zo’n 25j hockey en is intussen een vaste waarde bij één van onze ladiesploegen. Met ook echtgenoot Gert, speler bij de Gents en nog broers, schoonzus, neefjes en nichtje die bij Victory spelen, moeten we ons niet verder afvragen waarom Victory nu weer een familieclub is waar iedereen welkom is.

Sinds een 2-tal jaar (2019) is Dominik de spreekbuis van onze Dames, en (Junior) Ladies leden binnen het Operationeel  Team. Dit team van geëngageerde vrijwilligers komt maandelijks bij elkaar om de dagelijkse werking van de club in goede banen te leiden.

Wat motiveert jou om naast een druk gezinsleven en professionele activiteit deze vrijwilligersfunctie op Victory op te nemen?

Victory is een echte familiale club met een warme sfeer. Daar hecht ik zelf veel belang aan en beschouw dit dan ook als een grote meerwaarde voor onze leden. Als ‘vertegenwoordiger’ van onze leden bij de mineuren wil ik graag samen nadenken over de toekomst van onze leuke club! Een hele uitdaging in deze vreemde tijden met beperkingen omwille van Corona. Dat nu ook de volwassenen terug kunnen gaan hockeyen, al is het met veel beperkingen, vraagt een hele organisatie. Maar daar draag ik graag mijn steentje toe bij als vrijwilliger! (nvdr zie website ‘Update Trainingen vanaf 1 februari).

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk bij Technicolor. Mijn werkplek is in normale tijden op de Prins Boudewijnlaan tegenover Victory. Op onze parking vind je tijdens competitieweekends regelmatig Victorianen die carpoolen naar wedstrijden. Technicolor is een internationaal bedrijf waar we o.a. gateways (toestel voor je internet connectie) maken voor Telco bedrijven (Proximus) wereldwijd. Ik stuur een internationaal team (Eurasia) aan van program managers alsook het klant technisch team. Reizen, lezen en koken zijn mijn favoriete hobby’s wanneer je me niet op het hockeyveld ziet staan.

26/01/2021 - De vele weken, maanden intussen, zonder gezellige ontmoetingen in The Vic of op en rond de Victory hockeyvelden: iedereen mist het enorm hard. Hoopvol dat we elkaar weldra terug kunnen ontmoeten, maken we intussen tijd om een échte BV, een Bijzondere Victoriaan van nabij te leren kennen.

Deze week in onze babbelhoek: Joost Van de Pontseele, fiere papa van Caroline (Dames 8) en al even Bijzondere Victoriaan, Thomas (Wanderers).

Joost is sinds 2014 de vertegenwoordiger van onze Wanderers (afdeling G-hockey) in het Operationeel  Team. Dit team van geëngageerde vrijwilligers komt maandelijks bij elkaar om de dagelijkse werking van de club in goede banen te leiden.

Wat motiveert jou om naast een druk gezinsleven en professionele activiteit deze vrijwilligersfunctie op Victory op te nemen?

Samen met andere vrijwilligers de mogelijkheid bieden aan jongeren met een (mentale) beperking om hen te laten sporten en vooral te laten integreren. Dat maakt mij ook als vader oprecht gelukkig.

Ook mijn vrouwtje Pascale zet zich achter de coulissen in voor de Wanderers en de Red Giants (nvdr Nationale Ploeg G-Hockey).

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik sta (of zit of wandel of tegenwoordig ‘zoom’) in het onderwijs en kom dus dagelijks met jongeren in contact via mijn beroep als leraar klassieke talen. Jongeren iets kunnen bijbrengen vind ik heel boeiend. Niet alleen leerstof, maar ook waarden en normen. Ik probeer mijn kennis én mijn liefde voor het klassieke Grieks en Latijn over te brengen aan vele jongeren en ben oa. hierdoor verknocht aan Griekenland en zijn prachtige eilanden. Verder speel ik zelf paddel en tennis. Daarnaast supporteren we samen voor ons Caroline (ik mag ook vaak arbiter ‘spelen’) die bij dames 8 speelt en voor Thomas die bij de Wanderers speelt. Dat broer (met een beperking) en grote zus samen in één club kunnen hockeyen vinden we top!

Vrijwilligers!Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één h/geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die vele vrijwilligers zetten zich uit vrije wil gratis, belangeloos en voor niets in voor Victory. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening.

Kent u ze al? De vele vrijwilligers van Royal Victory H.C. die ervoor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken?

Op 27 mei 2020 hield Royal Victory Hockey Club haar (online) Algemene Vergadering. Naast goedkeuring van de jaarrekening 2019 en kwijting van de bestuurders werd er gestemd over een nieuwe bestuursinvulling. De duurzame groei van de club noopt tot een andere structuur.

DEZE WEEK: Het marketing/sponsor team!

EEN WERELD TE WINNEN!
Sport doet iets met je.
MAKE A DIFFERENCE BECOME A SPONSOR.

Omdat gezichten soms makkelijker te onthouden zijn dan namen, hierbij als eerste voorstelling in de rij van vrijwilligers teams, deze van het victory marketing/sponsor team

Wij helpen graag om jullie bedrijf mee in de picture te zetten en streven steeds naar een win win voor ieders budget. Spreek ons gerust aan of contacteer ons via 

sponsoring@victory.be

Tinne Deblieck, Ilse Damen, Kathe Bonne, Erwin Demullier, Rafaël Timarche, Koen Druyts, Timothy Winters

Damen Ilse
Communicatie
De Ridder Ines
hoofdtrainer wanderers
Slijper Bernard
externe contacten
Tuymans Linda
verantwoordelijke trainer wanderers
Van De Pontseele Joost
Coördinator
Vandeplas Jan
Eerste contact/informatieve fiche

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com