Royal Victory Hockey Club hecht belang aan de mogelijkheden van iedere sporter. De club heeft voortdurend aandacht voor gezondheid, fairplay, respect en plezier in hockey. Recreatief en ambitieus sporten zijn voor ons evenwaardig. We doen dit met zijn allen in een gezellige familiale sfeer.

Royal Victory Hockey Club is ervan overtuigd dat we veel van elkaars vaardigheden kunnen leren. Dit jaar starten we dan ook een hockeyploeg voor iedereen met een:

  • licht mentale beperking
  • motorische beperking(zonder rolstoel)
  • functionele beperking:visueel, auditief, mucoviscidose,…

Victory Wanderers*

Naast het sporten neem je deel aan alle activiteiten van onze club.

TRAINEN

Samen met je ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht om 17u00. De training zelf heeft plaats van 17u15 tot 18u15. Nadien is er tijd om na te praten en iets te drinken. 

WEDSTRIJDEN

Het is de bedoeling om maandelijks een wedstrijd te organiseren. Of dit lukt in de opstartfase zal afhangen van het aantal leden van de Victory Wanderers en het bestaan van andere ploegen.

INTERESSE? MELD JE AAN OP ONZE SITE

Heb je interesse om deel uit te maken van de Victory Wanderers en ben je tussen de 8 en 88 jaar oud, meld je dan aan op onze site: wanderers.victory.be

Daarna contacteren we je voor een kennismakingsgesprek en een proef-training.

INSCHRIJVEN

De eerste 3 trainingen zijn gratis om uit te zoeken of hockey iets voor jou is. Ben je nadien enthousiast, kan je je inschrijven voor alle trainingen en wedstrijden van het hele seizoen voor 100€. Je wordt niet alleen lid van Victory Hockey Club, maar ook van de Vlaamse Liga voor Gehandicaptensport (Parantee) en van de Vlaamse Hockey Liga (VHL) bij wie je terecht kan voor steun en informatie. Deze liga zal je tevens verzekeren voor sport-ongevallen gedurende het hele jaar. Voor meer info: www.vlg.be en www.hockeyvl.be

INFO

Adres: Kattenbroek 5, 2650 Edegem
Website: http://wanderers.victory.be
E-mail: wanderers@victory.be

* De naam ‘Wanderers’ staat voor:  zij die onderweg, verwonderd  zijn. Het is een naam die vaak in de sport gebruikt wordt. Een Australische hockeyploeg heeft ook deze naam www.wanderersaustralia.com.au).  ‘Wanderers’ is een naam met uitstraling en zonder een  mogelijk negatieve connotatie, maar waarvan de betekenis toch toepasselijk is en die in de hockeywereld snel bekend kan worden.

28/10/2016 - Terwijl onze G-trainer Cedric Vermeiren op dit eigenste ogenblik België mag vertegenwoordigen op het Europa Forum in Sofia (Bulgarije), staat hij deze week op de cover van het gemeenteblad als 'verdienstelijke Edegemnaar'. Op dit Europa Forum zal hij het project 'de Victory Wanderers' met veel overtuiging verdedigen om hopelijk ook daar in de prijzen te vallen voor onze Victory Wanderers!

 

3/10/2016 - Op donderdag 29 september vond de 1e G-sportdag plaats in het Rooi in Berchem en Royal Victory H.C. was present. De leerlingen van het 1e jaar secundair uit drie Berchemse scholen konden kiezen tussen verschillende sporten, waaronder hockey. Het was een inclusiesportdag wat betekent dat kinderen en jongeren met een beperking konden komen kijken en meedoen. De sportdag werd mede georganiseerd door Special Olympics Belgium en 2 gouden medaille winnaars van deze spelen kwamen ook mee een initiatie hockey volgen. Naast inclusiesporten zoals hockey en voetbal, konden de leerlingen ook G-sporten uitproberen zoals rolstoeltennis en bocca. Het was geweldig om te zien hoe de G-sporters werden opgenomen in de klasgroepen en het zet de G-sport in de kijker.

Dankjewel aan onze trainers Leen en Sole! Wisten jullie trouwens dat Sole in Spanje ook G-hockey trainer is geweest?

13/06/2016 - Onze G-trainer Cedric Vermeiren heeft afgelopen zaterdag de eerste prijs ontvangen van de Young Ambassador Award. Dankzij deze prijs mag hij België vertegenwoordigen op het Europa Forum in Bulgarije/Sofia om hopelijk ook daar in de prijzen te vallen voor onze Victory Wanderers!

De Lions Young Ambassador Award is een initiatief met als doel: het vinden, aanmoedigen en belonen van -18 jarigen die zich verdienstelijk maken binnen hun gemeenschap. België is ingedeeld in 4 districten en elk district heeft verschillende clubs. Cedric is als winnaar uitgekomen voor 'ons' district op 21 mei mocht daarom zijn project voorstellen op nationaal vlak. Tijdens de nationale conventie van 11 juni is bekendgemaakt dat Cedric de laureaat is voor België en dus ons land mag vertegenwoordigen op het Europaforum in Sofia van 26 tot 30 oktober 2016. Daar zal hij het project de Victory Wanderers met veel overtuiging verdedigen om een geldsom te bekomen ten voordele van onze G-hockeyers.

Top, Cedric! Deze award heb je dubbel en dik verdiend.

02/05/2016 - Afgelopen weekend waren onze Wanderers te gast bij H.C. Brugge voor een integratiewedstrijd. Ze haalden er zelfs de lokale pers mee.
Het verslag van de regionale zender WTV kan je HIER bekijken.

19/03/2016 - De vzw MYHAPPYFEET.ORG is op zoek naar 100 mensen die zich wensen in te schrijven om deel te nemen aan de Antwerp 10 Miles of Marathon op 17.04.2016. Chiquita Run (1.4km), Short Run (5km), Ladies Run (5km), 10 Miles (16km) of Marathon (42km) ... Iedereen is welkom ! 

Eén van de 2 goede doelen die dit jaar gesteund worden zijn de G-hockeyers van Braxgata, Victory en Dragons die in mei deelnemen aan een tornooi in Laren (NL). Hiervoor willen we hen een duwtje in de rug geven !
 
Interesse? Laat het weten via info@myhappyfeet.org
Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2015, website powered by Twizzit.com