6/03/2017 - Exact twee weken geleden kreeg de Royal Victory H.C. bezoek van onze Koning. Niet om één of ander lintje door te knippen maar gewoon om te komen supporteren voor zijn zoon zoals zovele papa’s doen. Afgelopen zaterdag kwamen ook papa’s en mama’s te supporteren voor hun kinderen. Kinderen die zich de koning te rijk voelen omdat ze ook kunnen sporten, omdat ze ook kunnen hockeyen zoals zovele jongeren vandaag de dag. Niet ergens in een vergeten hoekje maar op het hoofdveld van Royal Victory H.C.

Met wel 55 G-eweldige hockeyers van 8 verschillende hockeyclubs waren ze aanwezig en konden ze rekenen op de gewaardeerde steun van de Vlaamse Hockey Liga vzw, de Provincie Antwerpen, onze sponsor Cronos en vele particulieren. Dankjewel Anne-Sophie Weyns en de vele enthousiaste supporters voor jullie aanwezigheid en onvoorwaardelijke steun voor deze Sporthelden met een beperking. #LiveHockeyLoveVictory #VictoryWanderers.

Herbeleef deze dag via de foto's op Facebook, genomen door amateurfotografen Ilse Damen, Annick Van Dessel en ook van Nancy van "Beautiful Hockeypeople" (what's in a name). Klik bij Lees meer voor het artikel van de GVA van 6 maart 2017.

Royal Victory Hockey Club hecht belang aan de mogelijkheden van iedere sporter. De club heeft voortdurend aandacht voor gezondheid, fairplay, respect en plezier in hockey. Recreatief en ambitieus sporten zijn voor ons evenwaardig. We doen dit met zijn allen in een gezellige familiale sfeer.

Royal Victory Hockey Club is ervan overtuigd dat we veel van elkaars vaardigheden kunnen leren. Dit jaar starten we dan ook een hockeyploeg voor iedereen met een:

  • licht mentale beperking
  • motorische beperking(zonder rolstoel)
  • functionele beperking:visueel, auditief, mucoviscidose,…

Victory Wanderers*

Naast het sporten neem je deel aan alle activiteiten van onze club.

TRAINEN

Samen met je ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht om 17u00. De training zelf heeft plaats van 17u15 tot 18u15. Nadien is er tijd om na te praten en iets te drinken. 

WEDSTRIJDEN

Het is de bedoeling om maandelijks een wedstrijd te organiseren. Of dit lukt in de opstartfase zal afhangen van het aantal leden van de Victory Wanderers en het bestaan van andere ploegen.

INTERESSE? MELD JE AAN OP ONZE SITE

Heb je interesse om deel uit te maken van de Victory Wanderers en ben je tussen de 8 en 88 jaar oud, meld je dan aan op onze site: wanderers.victory.be

Daarna contacteren we je voor een kennismakingsgesprek en een proef-training.

INSCHRIJVEN

De eerste 3 trainingen zijn gratis om uit te zoeken of hockey iets voor jou is. Ben je nadien enthousiast, kan je je inschrijven voor alle trainingen en wedstrijden van het hele seizoen voor 100€. Je wordt niet alleen lid van Victory Hockey Club, maar ook van de Vlaamse Liga voor Gehandicaptensport (Parantee) en van de Vlaamse Hockey Liga (VHL) bij wie je terecht kan voor steun en informatie. Deze liga zal je tevens verzekeren voor sport-ongevallen gedurende het hele jaar. Voor meer info: www.vlg.be en www.hockeyvl.be

INFO

Adres: Kattenbroek 5, 2650 Edegem
Website: http://wanderers.victory.be
E-mail: wanderers@victory.be

* De naam ‘Wanderers’ staat voor:  zij die onderweg, verwonderd  zijn. Het is een naam die vaak in de sport gebruikt wordt. Een Australische hockeyploeg heeft ook deze naam www.wanderersaustralia.com.au).  ‘Wanderers’ is een naam met uitstraling en zonder een  mogelijk negatieve connotatie, maar waarvan de betekenis toch toepasselijk is en die in de hockeywereld snel bekend kan worden.

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

R. Victory H.C.    |    Kattenbroek 5   |   2650 Edegem   |   Tel: 03/457 15 33

© 2019, website powered by Twizzit.com