25/02/2019 - Op zaterdag 9 maart gaat voor de derde keer onze G-happening door op de terreinen van Royal Victory H.C. Een 100-tal spelers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië zullen met elkaar hockeyen op vier verschillende niveau’s.

Van 10u30 tot 11u30 worden verschillende vaardigheden ingeoefend en daarna tot 12u30 kan iedereen een échte wedstrijd spelen. Nadien volgt een prijsuitreiking en een gezamenlijke lunch (met grote dank aan Slagerij Buermans), afgerond met een dessertbuffet.

Niet alleen onze eigen Wanderers coaches zullen dit sportfestijn in goede banen leiden maar we krijgen ook de medewerking van onze eigen D1 en H1 spelers die de bediening van het dessert voor hun rekening nemen. Weer een beetje meer integratie!

Maar ook op het hockeyveld zullen onze kampioenen (alle G-hockeyers zijn immers kampioenen) praktische tips krijgen van enkele Red Panthers en Red Lions.

Onze eigen Anso Weyns krijgt het gezelschap van Emma Puvrez en Michelle Struijk van RAHC. Judith Vandermeiren en ploeggenoten van Braxgata zijn ook van de partij. Maar dit jaar kunnen we met veel trots ook enkele WERELDKAMPIOENEN verwelkomen zoals Felix Denayer, Florent Van Aubel, Loïck Luypaert, Emmanuel Stockbroekx en kapitein van de Red Lions, Thomas Briels.

Wat wordt dit weer een onvergetelijke happening! Iedereen is dus van harte welkom om al deze talenten aan te moedigen en mee te genieten van dit feestje!

27/11/2019 - We zijn al een tijdje bezig met de voorbereiding, maar nu is het ook officieel: Victory, de bakermat van G- of parahockey in België, organiseert het EK 2019 Parahockey van zondag 18 tot woensdag 21 augustus 2019. Meer info volgt.

#SportersBelevenMeer 
#EK2019ParaHockey 
#LiveHockeyLoveVictory

https://eurohockey.org/ehf-launches-the-2019-euro-parahockey-championship-entry/ 

Misschien heb jij, je ouders, grootouders of andere familieleden wel interesse om je te verrijken.
Haal jij het beste uit anderen en jezelf?

Met de Wanderers hebben we als club, een belangrijke stap gezet naar integratie en ‘de-stigmatisering' van mensen met een beperking. We willen graag hierin een volgende stap zetten door hen een plaats te geven in de werking en uitbouw van onze club.

Hiervoor werken we samen met de VZW Pegode (werkbureau). Maar ook binnen de club zullen we zelf de werking mee moeten ondersteunen en uitbouwen.

Om dit te doen zijn we op zoek naar twee vrijwilligers die een ondersteunende, coördinerende en verbindende rol willen opnemen tussen deze deelnemers, de club en het werkbureau. Wij zoeken personen die flexibel kunnen ingezet worden. Geduldige, sociaal voelende mensen met oog voor de mogelijkheden en talenten van de deelnemers.  

De club biedt u vrijwilligerswerk met veel voldoening, een professionele ondersteuning, een vrijwilligerscontract met verzekering en een correcte vrijwilligersvergoeding. En dit in onze warme, familiale club.

Leg je oor eens te luister en ontdek hoe dit werk een verrijkende ervaring zal zijn. Interesse? Meer informatie? Contacteer Joost Van de Pontseele.

16/11/2017 - Royal Victory H.C. heeft recent het charter ondertekend Geestig gezond sporten.

Geestig gezond sporten wil sportclubs en de bredere samenleving informeren en oproepen bijzondere aandacht te hebben voor kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheden. 

Kinderen en jongeren met psychische kwetsbaarheden hebben net als hun leeftijdsgenoten het recht te bewegen en plezier te maken binnen het bestaande sportaanbod. Het charter "Ook wij sporten geestig gezond" werd ontworpen om deze kwetsbare groep kansen te geven en hen zonder oordeel welkom te heten in de sportclub.

Door het charter te onderschrijven doorbreekt Royal Victory H.C. mee de taboes rond personen met psychische problemen in onze samenleving.

Bekijk hier het promo-filmpje dat in samenwerking met Royal Victory H.C. werd gemaakt om deze campagne kracht bij te zetten. Ondertekent u ook het charter?

6/03/2017 - Exact twee weken geleden kreeg de Royal Victory H.C. bezoek van onze Koning. Niet om één of ander lintje door te knippen maar gewoon om te komen supporteren voor zijn zoon zoals zovele papa’s doen. Afgelopen zaterdag kwamen ook papa’s en mama’s te supporteren voor hun kinderen. Kinderen die zich de koning te rijk voelen omdat ze ook kunnen sporten, omdat ze ook kunnen hockeyen zoals zovele jongeren vandaag de dag. Niet ergens in een vergeten hoekje maar op het hoofdveld van Royal Victory H.C.

Met wel 55 G-eweldige hockeyers van 8 verschillende hockeyclubs waren ze aanwezig en konden ze rekenen op de gewaardeerde steun van de Vlaamse Hockey Liga vzw, de Provincie Antwerpen, onze sponsor Cronos en vele particulieren. Dankjewel Anne-Sophie Weyns en de vele enthousiaste supporters voor jullie aanwezigheid en onvoorwaardelijke steun voor deze Sporthelden met een beperking. #LiveHockeyLoveVictory #VictoryWanderers.

Herbeleef deze dag via de foto's op Facebook, genomen door amateurfotografen Ilse Damen, Annick Van Dessel en ook van Nancy van "Beautiful Hockeypeople" (what's in a name). Klik bij Lees meer voor het artikel van de GVA van 6 maart 2017.

Royal Victory Hockey Club hecht belang aan de mogelijkheden van iedere sporter. De club heeft voortdurend aandacht voor gezondheid, fairplay, respect en plezier in hockey. Recreatief en ambitieus sporten zijn voor ons evenwaardig. We doen dit met zijn allen in een gezellige familiale sfeer.

Royal Victory Hockey Club is ervan overtuigd dat we veel van elkaars vaardigheden kunnen leren. Dit jaar starten we dan ook een hockeyploeg voor iedereen met een:

  • licht mentale beperking
  • motorische beperking(zonder rolstoel)
  • functionele beperking:visueel, auditief, mucoviscidose,…

Victory Wanderers*

Naast het sporten neem je deel aan alle activiteiten van onze club.

TRAINEN

Samen met je ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht om 17u00. De training zelf heeft plaats van 17u15 tot 18u15. Nadien is er tijd om na te praten en iets te drinken. 

WEDSTRIJDEN

Het is de bedoeling om maandelijks een wedstrijd te organiseren. Of dit lukt in de opstartfase zal afhangen van het aantal leden van de Victory Wanderers en het bestaan van andere ploegen.

INTERESSE? MELD JE AAN OP ONZE SITE

Heb je interesse om deel uit te maken van de Victory Wanderers en ben je tussen de 8 en 88 jaar oud, meld je dan aan op onze site: wanderers.victory.be

Daarna contacteren we je voor een kennismakingsgesprek en een proef-training.

INSCHRIJVEN

De eerste 3 trainingen zijn gratis om uit te zoeken of hockey iets voor jou is. Ben je nadien enthousiast, kan je je inschrijven voor alle trainingen en wedstrijden van het hele seizoen voor 100€. Je wordt niet alleen lid van Victory Hockey Club, maar ook van de Vlaamse Liga voor Gehandicaptensport (Parantee) en van de Vlaamse Hockey Liga (VHL) bij wie je terecht kan voor steun en informatie. Deze liga zal je tevens verzekeren voor sport-ongevallen gedurende het hele jaar. Voor meer info: www.vlg.be en www.hockeyvl.be

INFO

Adres: Kattenbroek 5, 2650 Edegem
Website: http://wanderers.victory.be
E-mail: wanderers@victory.be

* De naam ‘Wanderers’ staat voor:  zij die onderweg, verwonderd  zijn. Het is een naam die vaak in de sport gebruikt wordt. Een Australische hockeyploeg heeft ook deze naam www.wanderersaustralia.com.au).  ‘Wanderers’ is een naam met uitstraling en zonder een  mogelijk negatieve connotatie, maar waarvan de betekenis toch toepasselijk is en die in de hockeywereld snel bekend kan worden.

Partner Victory Wanderers

menu wanderers

 

 

 

 

Royal Victory H.C.
Kattenbroek 5
2650 Edegem

+32 (0)3 457 15 33
info@victory.be
cc@victory.be

© 2019, website powered by Twizzit.com